The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.772
- Πόντοι
- 25.467
Αφού ξεκίνησε να χτυπάς φραπεδάκια, πιάσε μου ένα σκέτο βαρύ με πολύ πάγο.
:-* :-* :-*
Έλα ρε κούκλα μου να σε δούμε και εσένα λίγο, γιατί μέχρι τώρα στο δικό σου νήμα βλέπουμε περισσότερο την φιλενάδα σου.
Hello VIki...you go only to the hotel in the center?from Glifada area and near no?
come here doll to see you a little, cause untill now in your thred we see more your lesbian girlfriend......μεταφραση με πιστοποιηση lower στρατηγακη πριν 34 χρονια.....Έλα ρε κούκλα μου να σε δούμε και εσένα λίγο, γιατί μέχρι τώρα στο δικό σου νήμα βλέπουμε περισσότερο την φιλενάδα σου.
ok...i will...write on viber
come here doll to see you a little, cause untill now in your thred we see more your lesbian girlfriend......μεταφραση με πιστοποιηση lower στρατηγακη πριν 34 χρονια.....
..ημαρτον πια !! ας σεβαστουμε το νημα της κοπελας ,που φυσικα εαν δεν σου αρεσει ..προσπερασε τηνΈστω λοιπόν ότι μίλησε γενικά για ζώα...
Εδώ:
και εδώ:
μιλάει πάλι γενικά; Ή μήπως το πάει πολύ προσωπικά και με χρεώνει με πρακτικές και συμπεριφορές για τις οποίες δεν έχει αποδείξεις (πράγμα που δεν είδα να θίγει κανείς, λες και οι αποδείξεις βαραίνουν μόνον την μία πλευρά, και πιο συγκεκριμένα, εμένα), και σημειωτέον ότι όλα αυτά τα πράττει προτού καν την αποκαλέσω "νταβατζάκο".
Δείτε κύριε,
Πρόχειρες δικαιολογίες του τύπου: Είχε τα έμμηνα της και οι ορμόνες της την κατέστησαν νευρική - Την πόναγαν οι ζοχάδες της επειδή η δίαιτα που κάνει της έφερε δυσκοίλια - Είχε πιεί πολλά φρέντο, και την πείραξαν στα νεύρα κ.λπ. για να δικαιολογήσετε μια άσχημη συμπεριφορά, μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες.
Σας διαβεβαιώ, πώς άλλες τόσες μπορώ να βρώ κι έγώ για την δική μου συμπεριφορά.
Άλλωστε η συζήτηση που κάνουμε είναι ελεύθερη, προσβάσιμη σε όλους όσους θέλουν να την διαβάσουν. και ανοιχτή σε όλους όσους θελήσουν να συμμετέχουν, κσι ούτως ο καθείς μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Εσείς βγάλατε το συμπέρασμα, ότι το παρατράβηξα, κατηγορώντας την Στέλα για σωματεμπορία, χωρίς να προσκομίσω τις δέουσες αποδείξεις. Από την άλλη πάλι, δεν σας είδα να θίγετε, έστω και στο ελάχιστο, το γεγονός, ότι πολύ πιο πριν, η Στέλα με είχε χρεώσει με πρακτικές και συμπεριφορές, εντελώς ρηξικέλευθα, και χωρίς να προσκομίσει και αυτή τις δέουσες αποδείξεις. Εκτός βέβαια αν (όπως ανέφερα και παραπάνω) φρονείτε ότι το βάρος των αποδείξεων, βαρύνει μόνον την μία πλευρά, ενώ η άλλη μπορεί να γράφει ατιμωρητί, ό,τι της κατέβει στο στραβό της το κεφάλι.
Τέλος πάντων... Ας είναι... Αυτή είναι η άποψη σας, και είναι απολύτως σεβαστή.
Περιττό θεωρώ να σας πω, πως η άποψή μου διαφέρει παρασάγγας από τη δική σας και η οποία είναι η εξής:
Ειλικρινά δεν πιστεύω πως η Στέλλα εκμεταλλεύεται την Βίκη. Χρησιμοποίησα αυτό το μέσο για να την υποβάλλω σε πίεση. Όπως άλλωστε θα γνωρίζετε, ο πραγματικός εαυτός του καθενός μας, αποκαλύπτεται μόνον κάτω από συνθήκες πίεσης. Άλλωστε είναι πασίγνωστη η σοφότατη ρήση του λαού μας "ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται", Πιστεύω λοιπόν ακράδαντα ότι με την αφόρητη πίεση στην οποία την υπέβαλα, την εξώθησα στο να αποκαλύψει τον πραγματικό της εαυτό, που συνοψίζεται στην εξής απάντησή της:
Κοντολογίς η "πολύ Κυρία" Στέλα, από τις υποδείξεις και παραδόσεις μαθημάτων ανθρωπιάς, έντιμης συμπεριφοράς, μακροθυμίας, αδελφοσύνης κ.λπ., μόλις ζορίστηκε πέρασε κατευθείαν στον απόλυτο αυταρχισμό. Τουτέστιν, εμείς είμαστε υπόχρεοι στα πάντα, ενώ αυτή σε τίποτα. Για μένα λοιπόν αυτή είναι η "πραγματική Στέλα".
Βέβαια θα μου πείτε ότι "γούστα είναι αυτά" και πως "περί ορέξεως... ουδείς λόγος". Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί ανάμεσά μας που γουστάρουν τον αυταρχισμό, τις αυταρχικές γυναίκες, και τα αυταρχικά προγράμματα, και ούτως είναι περισσότερο από βέβαιο ότι η Στελίτσα θα βρεί πληθώρα πρόθυμων υποστηρικτών που θα πάρουν το μέρος της, και που θα προστρέξουν να κάνουν "νταντά" τον κακό τον Άγιο που την πείραξε.
Τέλος, επειδή γνωρίζω πως είστε ελεύθερος και συζητήσιμος σαν άνθρωπος, είμαι σίγουρος ότι θα μου επιτρέψετε να μην δηλώσω αλληλέγγυος με τα παραπάνω αυταρχικά, και να πω : Μακρυά από μένα κι όπου θέλει ας τα κάνει, κατά το: Μακρυά από τον κώλο μου, κι όπου θέλει ας μπει.
..ημαρτον πια !! ας σεβαστουμε το νημα της κοπελας ,που φυσικα εαν δεν σου αρεσει ..προσπερασε την
Λοιπόν.
Έχουμε και λέμε...
Σώμα: Περίπου ό,τι δείχνουν οι αναρτημένες φωτογραφίες. Γράφω "περίπου", διότι όταν γδυθεί εντελώς κυριαρχεί μια γενικευμένη μυική χαλαρότητα.
Πρόσωπο: Το κλασικό της συνήθους Ρωσίδας "μεγαλοκοπέλας" που υποβαστάζει τους μπαρμπάδες και τις γριές στην βόλτα τους, στο συμπαθές, και σαφώς στο πιο καλλωπισμένο.
Σεξ: Δεδομένων των λιγοστών "ωρών πτήσεως" στις "βίζιτες" παρουσιάζει μια αγχώδη αμηχανία. Σίγουρα όμως την κατέχει την τέχνη, διότι έδωσε αρκετά δείγματα ζωηράδας, όταν χαλάρωσε. Στο πρωκτικό δεν είπε όχι. Πλην όμως δεν έδειξε και ιδιαίτερο ζήλο.
Κοινωνικό Διάλειμμα: Αγγλικά τύπου "Ωραίος καιρός σήμερα" και "The rain in spain stays mainly in the plain".
Γενικότερη Εντύπωση: Χαμογελαστή, ευγενική, καθαρή και περιποιημένη μεγαλοκοπέλα, σίγουρα μεγαλύτερη σε ηλικία από αυτή που δηλώνει.
καταλαβα.παει ο κωλος της λουντμιλας..Άργησες.
Έχω να τελέσω ολονυχτία στον Ι.Ν. της Οσίας Λουντμίλας της Σωληνοκόρης και πρέπει να φύγω.
καταλαβα.παει ο κωλος της λουντμιλας..
Άργησες.
Έχω να τελέσω ολονυχτία στον Ι.Ν. της Οσίας Λουντμίλας της Σωληνοκόρης και πρέπει να φύγω.