Νέα

Βενζίνη τέλος πάλι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
ακουσα στο ραδιο και συγκεκριμενα στο nova sportfm οτι εχουν ανεπισημη πληροφορια οτι εληξε η απεργια

Να 'σαι καλά για την ευχάριστη πληροφορία.
Έχω ταξίδι αύριο και έχω χάσει τον ύπνο μου.

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
μακαρι δεν εχουμε σταγωνα κ στο τελος θα κατουρησουμε στα ρεζερβουαρ!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πω πω .... καλά που απουσιάζω δλδ.

Εάν σας πω πόσα λίτρα έχω ρουφήξει σήμερα...θα θέλετε να με κάψετε.

Καλό κουράγιο μάγκες!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Από ζήλια ρωτάω, που είμαι εδώ στο τρίτο κόσμο και πήζω.

Και εδώ έχει πήξιμο κολλητέ...όλα μία ζυγαριά είναι, μην νομίζεις, πάνω κάτω είμαι τόσα χρόνια, ακόμη δεν μπορώ να διαλέξω που είναι καλύτερα.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Και εδώ έχει πήξιμο κολλητέ...όλα μία ζυγαριά είναι, μην νομίζεις, πάνω κάτω είμαι τόσα χρόνια, ακόμη δεν μπορώ να διαλέξω που είναι καλύτερα.

Εγώ έχω ζήσει 10 χρόνια στα πέριξ της Ελβετίας και αυτά που λες τώρα, τα έλεγα και εγώ τότε.
Τώρα που ήρθα μόνιμα κάτω το έχω μετανιώσει οικτρά.
Τρίτος κόσμος η Ελλάδα και δεν υπερβάλλω.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
περισσευει κανα [size=20pt]μπιτονι[/size] ρε παιδια? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Φίλτατε, λογικά αυτό το γκομενάκι θα έχει... τώρα βενζίνη να'ναι, σπέρμα να'ναι θα σε γελάσω... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγώ έχω ζήσει 10 χρόνια στα πέριξ της Ελβετίας και αυτά που λες τώρα, τα έλεγα και εγώ τότε.
Τώρα που ήρθα μόνιμα κάτω το έχω μετανιώσει οικτρά.
Τρίτος κόσμος η Ελλάδα και δεν υπερβάλλω.
Ετσι ειναι .
Εγω που ειμουνα στην Ινδια τοσα χρονια εδω μου φαινετε παραδεισος.
Ειναι που εχεις μαθει. :think:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• all.jpg
    all.jpg
    91,9 KB · Εμφανίσεις: 15

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα μάγκες.Έληξε στις 4 το πρωί η απεργία κ τα πρατήρια προμηθεύηονται κανονικά καύσιμα.

ftyman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οντως φιλε σκοτεινε...το ακουσα κι εγω...το δικαστηριο τη βρηκε παρανομη...ας ελπισουμε τουλαχιστον να πεσουν λιγο οι τιμες γιατι αλλιως θα κανω μονος μου απεργια :tickedoff:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
όντως, πληρώνουμε νταβατζίστηκα λεφτά.

να σου παραθέσω λίγο από αυτά που έχω παρατηρήσει.

θα σου πω για 3 περιοχές.

Ν. Αιτωλοακαρνανίας,Ν. Αττικης,Ν. Ηρακλειου

την περίοδο 96-97 πρεπει να είχε η αμόλυβδη γύρω στο κατοστάρικο σε πρατήρια έξω από τα διυλιστήρια, ενώ στην Αιτλοακανανία είχε το πολύ 10 δραχμούλες παραπάνω... λογικό αν βάλεις και τα έξοδα μεταφοράς.ενώ το πετρέλαιο πολύ πιο φθηνό της βενζίνης

το καλοκαίρι που μας πέρασε, στην Αιωλοακαρνανία έβαζα αμόλυβδη κοντά στο 1,15... που την ίδια ώρα στην αθήνα ήταν στο 1,25 και στην Κρήτη στο 1,30 και βάλε.
Σε πρατήρια έξω από τα διυλιστήρια ήταν πιο ακριβή από πρατήρια στην αιτωλοακαρνανία. ενώ στην κρήτη βάζουν σαν πρόφαση τα μεταφορικά και σε φεσώνουν με το έτσι θέλω.

Συμπέρασμα: καλύτερα να βάζεις καύσιμα σε βενζινάδικα με Ε.Π. που είναι σαφώς πιο φθηνά από τα άλλα με τις πολυεθνικές. Στηρίζονται οι βενζινοπώλες στο γεγονός ΄τοι ο έλληνας προτμά να πληρώνει από το να κάνει μία κινητοποίηση για τα καύσιμα, απλά πληρώνει σαν μαλάκας. Και τέλος οι εταιρίες δεν βγάζουν πλέον ποιοτικά καύσιμα όσο έβγαζαν παλιά, είναι πιο αραιωμένα από τα παλιά και βγάζεις έτσι πιο λίγα χιλιόμετρα.

το μπαμ που έγινε με το πετρέλαιο και τα 147 δολάρια έκανε την τιμή των καυσίμων να φτάσει μέχρι το 1,40 σε πολλές περιοχές της ελλάδας. Στην γερμανία δεν ανέβηκ ούτε ένα λεπτό άσχετα από το αν οι γερμανοί πληρώνουν πιο ακριβά από εμάς, έχουν αι άλλους μισθούς. Στην αμερική ο κόσμος ξεσηκώθηκε γιατί έφτασε το λίτρο το καύσιμο τους να πωλείται στην ΜΙΣΗ τιμή από αυτήν που πληρώνει ο αθηναίος... και η οικνομία της αμερικής ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.
Εμείς παρόλαυτα έχουμε πάρα πολύ φόρο στα καύσιμα, τρώμε και καπέλο από τις εταιρίες, τρώμε και απο τους βενζινοπώλες και λέμε και ευχαριστώ.
εγώ επειδή είμαι αναρχοκουμουνιστικό-φασιστικό-σοσιαλιστικό-βλαχαδερο αναρχόσκυλο σύντομα θα πλερώσω 1000 μετατροπή στο αυτοκίνητό μου να το κάνω GAS να πληρώνω τα μισά λεφτά από αυτά που πληρώνω αυτή την στιγμή, ενώ σε ένα χρόνο σίγουρα θα έχω κάνει απόσβεση.
Εσείς εκεί στην αθήνα είστε και μαλάκες, έχετε ΤΟΣΑ auto-gas και κανένας δεν έχει αυτοκίνητο να καίει τέτοιο. τουλάχιστον εδώ στο ηράκλειο υπάρχει νομίζω ένα και θα κάνω την δουλειά μου. όποιος θέλει πληροφορίες υπάρχει σχετικό θρεντ, και υπάρχει και ενημέρωση που έκανα εγώ και άλλοι συνάδελφοι μπουρδελιάρηδες.

απογαλακτιστείτε επιτέλους από το κωλομονοπώλειο. μην πλειρώνετε για να σας πιάσουν τον κώλο

ftyman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φιλε εγω θυμαμαι πως το 2004 συζητουσα με αλλο φιλαρακι και λεγαμε πως ενα λιτρο νερο ειναι πιο ακριβο απο ενα λιτρο βενζινη...( ειχα στειλει και σχετικο αρθρο στην ελευθεροτυπια και το βημα αλλα δε το δημοσιευσανε  :tickedoff: ). στη γερμανια με τη μετατροπη του μαρκου σε ευρω ανεβηκαν οι τιμες οπως και στην ελλαδα...αποτελεσμα?μπουκοταζ απο τους γερμανους για κανα μηνα και οι τιμες επανηλθαν σε κανονικα επιπεδα...εδω επειδη ειμαστε ολιγον τι ζωα τα θελουμε και τα παθαινουμε...τι να πεις ρε φιλε?μπανανια ειμαστε και μπανανια θα μεινουμε...καλη σου μερα συντεκνε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom