Νέα

Βενζίνη τέλος πάλι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
@@ ... δηλαδή θα κάνω το μηχανάκι πατίνι ...

σκατά ... σκατα ... σκατά ... κι απόσκατα ...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
και στο κάτω κάτω της γραφής να πάνε να γαμηθούνε οι βενζινοπώλες και οι εταιρίες τους γιατί

1) τα καύσιμα είναι νοθευμένα είτε από την εταιρία είτε από τον μλκα τον παντοπώλη
2) κανένας δεν κλείνει το βενζινάδικό του 4 ώρες μετά από το γέμισμα των δεξαμενών ... άρα σου βάζει και αέρα μέσα στο ρεζερβουάρ  και πληρώνεις περισσότερο απ' όσο σου βάζει.(εγώ μόνο έναν έχω δει στο αγρίνιο που μεγάλωσα... αν πάτε να ρωτήσετε που είναι το βενζινάδικο του μαρινόπουλου(τώρα είναι AEGEAN))

3) καλύτερα στην παρανομοία γιατί ξέρεις τι βάζεις στο αμάξι σου... αν ήξερες πόσες φορές πήγα για δουλειά στην ευρυτανία μόνος μου(υδραυλικά) για να ελαφρώσω τον πατέρα μου από λίγη δουλειά και ξέρεις πόσες φορές έχω μείνει από φίλτρο πετρελαίου... έχω ξεβαφτιστεί στις παναγίες..... σε λίγο θα μου κάνουν οι σατανιστές ναό.(άσε πόσες φορές έχω καθήσει στην βροχή να ψάχνω την μηχανή για το τι έπαθε)

4) είναι γνωστό πλέον ότι το πετρέλαιο δεν έχει την σύσταση που είχε παλιά, κάνεις πιο λίγα χιλιόμετρα απ' ότι παλιά. άσε που το πληρώνεις και πιο ακριβά γιατί σου πετάει ένα Diesel Extra και το χρεώνει έως και 10 λεπτά παραπάνω.

να πω και άλλα?. νομίζω αυτά είναι αρκετά.

Οφ δε ρεκορντ. οι λέβητες που έχουν τα νοικοκυριά για θέρμανση είναι λέβητες αερίου.. απλά βάζουν καυστήρες πετρελαίου και τους χρησιμοποιούν. Γι' αυτό το λόγο η απόδωσή τους είναι για γέλια.... μόνο οι κορεάτες βγάζουν οικονομικούς και γαμάτους καυστηρες-λεβητες. και η προπαγάνδα συνεχίζεται... συντονίσου και εσύ

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Φιλε τσολια,στα μερη μου πιασανε αρκετους, και μεχρι κατασχεση κανουνε, φερνουνε γερανο και το φορτωνουν
σε νταλίκες ναι κάνουν ελέγχους... έναν γνωστό μου με νταλίκα τον πιάσανε γιατί είχε βάλει καύσιμα και 10 χιλιόμετρα μετά το βενζινάδικο του κάνανε έλεγχο.
του βρήκαν ένα γεμάτο ΓΕΜΑΤΟ ρεζερβουάρ με αποχρωματισμένο(κόκκινο) πετρέλαιο.
1)έτρεχε για τον μλκα τον βενζινοπώλη...
2)πάνε κοντά στα 1000 ευρώ που έκανε το φουλάρισμα
3)άσε τα τρεχάματα για να δείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με το πετρέλαιο.
4)έχασε και το δρομολόγιο.. και μερικά ακόμη μεροκάματα.

είναι γνωστό ότι τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα που κάνουν διανομές πετρελαίου έχουν το ρεζερβουάρ γεμάτο πράσινο πετρέλαιο, ενώ το κανονικό τους ερζερβουάρ είναι η δεξαμενή με το κόκκινο πετρέλαιο... αυτούς δεν τους πιάνει κανείς

Finder

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Πωπω πικρα σημερα.....
Λογω δουλειας, τις τελευταιες 3 μερες πηγαινα πανω-κατω-αριστερα-δεξια ολο το λεκανοπεδιο και εμεινα με 50km βενζινης.
Εψαχνα σημερα για βενζιναδικο ολο το πρωι και τα ελεχιστα που ειχαν στο κεντρο ειχαν ουρες 2.000 αυτοκινητων...
Τελικα βρηκα ενα με μικροτερη ουρα (περιμενα 45λεπτα) και μολις εφτασα ειδα οτι εβαζαν μονο 20ευρω στο καθε αυτοκινητο...
Σωστο μεν (για να βαλουν ολοι), αλλα πακετο δε (αν δεν ληξει η απεργια) για οσους χρειαζονται το αυτοκινητο για την δουλεια τους... :-

Αααα, ξεχασα και το εξης: Τα 2 αυτοκινητα μπροστα απο εμενα εβαλαν ο καθενας 10 ευρω...(ενω θεωρητικα το οριο ηταν 20). Αυτο με κανει να πιστευω οτι στις ουρες καθονται και διαφοροι μαλακες αργοσχολοι, φοβιτσιαρηδες, οι οποιοι δεν εχουν τι να κανουν και παιζουν με την βενζινη.
Ρε φιλε, αν δεν εχεις αναγκη, τι στον πουτσο καθεσαι στην ουρα???  >:(

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
58
Like
1.749
Πόντοι
8.245
Παιζει μονο SUPER εβαλα πριν λιγο

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Βρήκα βενζινάδικο σήμερα το πρωί με 5 αυτοκίνητο ουρά ...  :grin:

Σαν σωστός μηχανάκιας καβάλησα το πεζοδρόμιο και πήγα και το γέμισα πρώτος ...  :rockon:

Στη Θηβών επίσης στο ύψος της Νίκαιας είχε και άλλο βενζινάδικο (που χτες ήταν "κλειστό") με 100 αυτοκίνητα ουρά ...

για να δούμε πόσο θα τραβήξει ...

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Σε λίγη ώρα οι τελωνιακοί έχουν συνάντηση με τον υφυπουργο Οικονομίας, 99% θα τα βρουν να τελειώσει αυτή η μαλακία εδώ.  :tickedoff:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Γιατί λες 99% ;;;

Τα άρθρα λένε άλλα στις on line εφημερίδες. Ότι μάλλον η απεργία θα συνεχιστεί.

Πόσο πιθανό είναι αύριο να βρω εύκολα βενζίνη ;

Μα καίει το θέμα διότι αύριο το βράδυ έχω μεγάλο ταξίδι με το αυτοκίνητο και δεν έχω βενζίνη.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Γιατί λες 99% ;;;

Μα καίει το θέμα διότι αύριο το βράδυ έχω μεγάλο ταξίδι με το αυτοκίνητο και δεν έχω βενζίνη.
νομιζω θα ειναι εκπληξη αν με το σημερινο πολιτικο κλιμα και με τις τελευταιες δημοσκοπησεις δεν κανει κατι το υπουργειο για τα βρουν..

Επισκέπτης
Ο νεοέλληνας είναι μαλάκας.Ωραία,απεργούν οι τελωνειακοί.Και;[size=15pt]Τα διυλιστήρια,δεν έχουν αποθέματα;Ή κάθε μέρα οι βενζινάδες αγοράζουν φρέσκια βενζίνη[/size],από λαχταριστό Αραβικό πετρέλαιο;Έσπευσαν όλοι να βάλουν βενζίνη,την έβαλαν,και το έριξαν στις βόλτες.Κατά τ'άλλα την αγοράζουν για να πάνε στη δουλειά τους...Κατεβαίνεις στην Αθήνα,και δεν κινείται τίποτα.Ενώ μπορούν να πάρουν τα ΜΜΜ,παίρνουν την αμαξάρα τους και μετά κλαίγονται επειδή ακριβαίνει η βενζίνη!Κάντε μάγκες τους βενζινάδες,που δεν ξέρουν τι έχουν...Δεχθείτε να αγοράζετε ακριβά τη βενζίνη παρά τη μειωμένη τιμή στις διεθνείς αγορές,τις οποίες επικαλούνται για να αυξήσουν την τιμή,όταν ανεβαίνει η τιμή του future π.χ Οκτωβρίου.Και ποιος τους είπε ότι οι εταιρείες αγοράζουν future 2 μηνών;Τουλάχιστον 6 μήνες πριν τα κλείνουν...Αλλά είπαμε,ο νεοέλληνας είναι μαλάκας.Προσωπικά γελάω με τις ουρές!Κάθονται,καίνε τη βενζίνη που έχουν,διότι οι μαλάκες δεν τα σβήνουν,και μόλις επιτέλους φτάνουν στην αντλία τους λένε "πάρε Super Unleaded,δεν έχει απλή"...Μπράβο,βάλε βενζίνη με 1,50€ το λίτρο...Δυστυχώς είναι δύσκολο να ανοίξεις βενζινάδικο.Θα έπαιρνα κάθε μέρα διαφορετικό C.T και θα γάμαγα,στην υγειά των κορόιδων...
ρε φιλε η βενζινη εκτελωνιζεται με την εξοδο της απο το διυλιστηριο γιατι οι φοροι ειναι ΑΜΕΣΑ απαιτητοι απο το Ελληνικο κρατος..πως αλλιως θα γινοταν δηλαδη???τα αποθεματα που εχουν,ειτε της πρωτης υλης(μαζουτ),ειτε των προιοντων επεξεργασιας(βενζινη κλπ),φυλασσονται σε ειδικο τελωνειακο χωρο ανα πασα στιγμη ελεγχομενο(υποτιθεται)..
κατα τα λοιπα,συμφωνω σε οσα γραφεις..

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
ρε φιλε η βενζινη εκτελωνιζεται με την εξοδο της απο το διυλιστηριο γιατι οι φοροι ειναι ΑΜΕΣΑ απαιτητοι απο το Ελληνικο κρατος..πως αλλιως θα γινοταν δηλαδη???τα αποθεματα που εχουν,ειτε της πρωτης υλης(μαζουτ),ειτε των προιοντων επεξεργασιας(βενζινη κλπ),φυλασσονται σε ειδικο τελωνειακο χωρο ανα πασα στιγμη ελεγχομενο(υποτιθεται)..

ετσι ακριβως ειναι οπως το λεει ο πλεζουρας. Στα διυλιστηρια υπαρχουν τελωνειακοι υπαλληλοι και το καυσιμο καταγραφεται προς εκτελωνισμο κατα την εξοδο του (οπως γινεται και σε εργοστασια παραγωγης τσιγαρων). Οχι οτι δεν γινονται και λαμογιες...

Επισκέπτης
ετσι ακριβως ειναι οπως το λεει ο πλεζουρας. Στα διυλιστηρια υπαρχουν τελωνειακοι υπαλληλοι και το καυσιμο καταγραφεται προς εκτελωνισμο κατα την εξοδο του [size=15pt](οπως γινεται και σε εργοστασια παραγωγης τσιγαρων). [/size] Οχι οτι δεν γινονται και λαμογιες...
το αυτο ισχυει & για το αλκοολ,οπως επισης & για οποιο εργοστασιο φερνει πρωτη υλη απο τριτες χωρες για να την μεταποιησει & να κανει εξαγωγη το τελικο προιον..
σχετικα με τις λαμογιες εγραψα το υποτιθεται..

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Γιατί λες 99% ;;;

Φίλε υπάρχουν άλλοι που κάιγονται πιο πολλοί απο σένα (επαγγελματίες που πρέπει να φορτω-εκφορτώσουν ευπαθή ποϊόντα, ντελίβερι, κούριερ, και χιλιάδες άλλοι).

Πιστεύω πως ίσως τα βρουν σήμερα, βέβαια ακούγεται πολύ πως ίσως τραβήξει επίτηδες η απεργία των τελωνειακών που την οργάνωσε η ΔΑΚΕ για να ξεχαστεί το θέμα με το Βατοπέδι και τη Μπακογιάννη. Με τέτοιους που μας κυβερνάνε όλα είναι πιθανά βέβαια.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Αυτό που επισήμανες στα γραφόμενα μου,το έγραψα για το θέμα της αύξησης των καυσίμων από τους πρατηριούχους και τις εταιρείες,όχι για τους δασμούς.Εννοώ δηλαδή,ότι αν π.χ σήμερα πάει το αργό στο NYMEX στα 250$/βαρέλι για future με παράδοση Οκτώβριο,θα δεις τους πρατηριούχους αύριο να πάνε τη βενζίνη στα 5€.Όμως,τα διυλιστήρια έχουν αποθέματα στις δεξαμενές με παλαιότερη τιμή.Τα διυλιστήρια δηλαδή,έχουν κανονίσει από πολύ νωρίς τα αποθέματα τους και τιμές που θα αγοράσουν.Αλλά ο καταναλωτής είναι μαλάκας που πάει και αγοράζει καύσιμα από τους κλέφτες.Αυξήθηκε η τιμή;Δεν αγοράζω.Και βάλτη στον κώλο σου.Όταν πέφτει,δεν μείωσε κανείς τιμή σε ίσο ποσοστό.

Επισκέπτης
Αυτό που επισήμανες στα γραφόμενα μου,το έγραψα για το θέμα της αύξησης των καυσίμων από τους πρατηριούχους και τις εταιρείες,όχι για τους δασμούς.Εννοώ δηλαδή,ότι αν π.χ σήμερα πάει το αργό στο NYMEX στα 250$/βαρέλι για future με παράδοση Οκτώβριο,θα δεις τους πρατηριούχους αύριο να πάνε τη βενζίνη στα 5€.Όμως,τα διυλιστήρια έχουν αποθέματα στις δεξαμενές με παλαιότερη τιμή.Τα διυλιστήρια δηλαδή,έχουν κανονίσει από πολύ νωρίς τα αποθέματα τους και τιμές που θα αγοράσουν.Αλλά ο καταναλωτής είναι μαλάκας που πάει και αγοράζει καύσιμα από τους κλέφτες.Αυξήθηκε η τιμή;Δεν αγοράζω.Και βάλτη στον κώλο σου.Όταν πέφτει,δεν μείωσε κανείς τιμή σε ίσο ποσοστό.
το θεμα ομως ειχε να κανει με την ελλειψη βενζινης λογω της απεργιας των τελωνειακων..διευκρινησα καποια πραγματα γιατι οπως ξερεις,μας διαβαζουν πολλοι πιτσιρικαδες που καλο θα ηταν να μην παρανοουν καποια πραγματα..

Επισκέπτης
Βρήκα με το ζόρι ένα βενζινάδικο στην πυλαία σήμερα κοντα στο jumbo αλλά οι παπάρες μόνο 20 ευρω ανα αυτοκίνητο έβαζαν! :tickedoff:

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Βρήκα με το ζόρι ένα βενζινάδικο στην πυλαία σήμερα κοντα στο jumbo αλλά οι παπάρες μόνο 20 ευρω ανα αυτοκίνητο έβαζαν! :tickedoff:

Την επόμενη μισή-μία ώρα θα ξέρουμε αν θα συνεχίσουν την απεργία οι τελωνειακοί, ίδωμεν!

ΥΓ. Πω ρε πούστη μου, μπορώ να σου γαμήσω το αβατάρ?  :think: :think:

Επισκέπτης
Την επόμενη μισή-μία ώρα θα ξέρουμε αν θα συνεχίσουν την απεργία οι τελωνειακοί, ίδωμεν!

ΥΓ. Πω ρε πούστη μου, μπορώ να σου γαμήσω το αβατάρ?  :think: :think:
Έχω φουλάρει και την μηχανή αλλά βρέχει και είμαι πολύ γέρος πλέον για να κυκλοφορώ μες την βροχή!
:woldman: :woldman: :woldman:
Υ.Γ αν την βρεις πες μου και εμένα! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom