Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
γιατί είδες κανέναν να κάνει ελέγχους....Σουτ μη λες τετοια,απαγορευεται το κοκινο στα αυτ/τα
γιατί είδες κανέναν να κάνει ελέγχους....Σουτ μη λες τετοια,απαγορευεται το κοκινο στα αυτ/τα
Φιλε τσολια,στα μερη μου πιασανε αρκετους, και μεχρι κατασχεση κανουνε, φερνουνε γερανο και το φορτωνουνγιατί είδες κανέναν να κάνει ελέγχους....
σε νταλίκες ναι κάνουν ελέγχους... έναν γνωστό μου με νταλίκα τον πιάσανε γιατί είχε βάλει καύσιμα και 10 χιλιόμετρα μετά το βενζινάδικο του κάνανε έλεγχο.Φιλε τσολια,στα μερη μου πιασανε αρκετους, και μεχρι κατασχεση κανουνε, φερνουνε γερανο και το φορτωνουν
νομιζω θα ειναι εκπληξη αν με το σημερινο πολιτικο κλιμα και με τις τελευταιες δημοσκοπησεις δεν κανει κατι το υπουργειο για τα βρουν..Γιατί λες 99% ;;;
Τα άρθρα λένε άλλα στις on line εφημερίδες. Ότι μάλλον η απεργία θα συνεχιστεί.
Πόσο πιθανό είναι αύριο να βρω εύκολα βενζίνη ;
Μα καίει το θέμα διότι αύριο το βράδυ έχω μεγάλο ταξίδι με το αυτοκίνητο και δεν έχω βενζίνη.
ρε φιλε η βενζινη εκτελωνιζεται με την εξοδο της απο το διυλιστηριο γιατι οι φοροι ειναι ΑΜΕΣΑ απαιτητοι απο το Ελληνικο κρατος..πως αλλιως θα γινοταν δηλαδη???τα αποθεματα που εχουν,ειτε της πρωτης υλης(μαζουτ),ειτε των προιοντων επεξεργασιας(βενζινη κλπ),φυλασσονται σε ειδικο τελωνειακο χωρο ανα πασα στιγμη ελεγχομενο(υποτιθεται)..Ο νεοέλληνας είναι μαλάκας.Ωραία,απεργούν οι τελωνειακοί.Και;[size=15pt]Τα διυλιστήρια,δεν έχουν αποθέματα;Ή κάθε μέρα οι βενζινάδες αγοράζουν φρέσκια βενζίνη[/size],από λαχταριστό Αραβικό πετρέλαιο;Έσπευσαν όλοι να βάλουν βενζίνη,την έβαλαν,και το έριξαν στις βόλτες.Κατά τ'άλλα την αγοράζουν για να πάνε στη δουλειά τους...Κατεβαίνεις στην Αθήνα,και δεν κινείται τίποτα.Ενώ μπορούν να πάρουν τα ΜΜΜ,παίρνουν την αμαξάρα τους και μετά κλαίγονται επειδή ακριβαίνει η βενζίνη!Κάντε μάγκες τους βενζινάδες,που δεν ξέρουν τι έχουν...Δεχθείτε να αγοράζετε ακριβά τη βενζίνη παρά τη μειωμένη τιμή στις διεθνείς αγορές,τις οποίες επικαλούνται για να αυξήσουν την τιμή,όταν ανεβαίνει η τιμή του future π.χ Οκτωβρίου.Και ποιος τους είπε ότι οι εταιρείες αγοράζουν future 2 μηνών;Τουλάχιστον 6 μήνες πριν τα κλείνουν...Αλλά είπαμε,ο νεοέλληνας είναι μαλάκας.Προσωπικά γελάω με τις ουρές!Κάθονται,καίνε τη βενζίνη που έχουν,διότι οι μαλάκες δεν τα σβήνουν,και μόλις επιτέλους φτάνουν στην αντλία τους λένε "πάρε Super Unleaded,δεν έχει απλή"...Μπράβο,βάλε βενζίνη με 1,50€ το λίτρο...Δυστυχώς είναι δύσκολο να ανοίξεις βενζινάδικο.Θα έπαιρνα κάθε μέρα διαφορετικό C.T και θα γάμαγα,στην υγειά των κορόιδων...
ρε φιλε η βενζινη εκτελωνιζεται με την εξοδο της απο το διυλιστηριο γιατι οι φοροι ειναι ΑΜΕΣΑ απαιτητοι απο το Ελληνικο κρατος..πως αλλιως θα γινοταν δηλαδη???τα αποθεματα που εχουν,ειτε της πρωτης υλης(μαζουτ),ειτε των προιοντων επεξεργασιας(βενζινη κλπ),φυλασσονται σε ειδικο τελωνειακο χωρο ανα πασα στιγμη ελεγχομενο(υποτιθεται)..
κατα τα λοιπα,συμφωνω σε οσα γραφεις..
το αυτο ισχυει & για το αλκοολ,οπως επισης & για οποιο εργοστασιο φερνει πρωτη υλη απο τριτες χωρες για να την μεταποιησει & να κανει εξαγωγη το τελικο προιον..ετσι ακριβως ειναι οπως το λεει ο πλεζουρας. Στα διυλιστηρια υπαρχουν τελωνειακοι υπαλληλοι και το καυσιμο καταγραφεται προς εκτελωνισμο κατα την εξοδο του [size=15pt](οπως γινεται και σε εργοστασια παραγωγης τσιγαρων). [/size] Οχι οτι δεν γινονται και λαμογιες...
Γιατί λες 99% ;;;
Τα άρθρα λένε άλλα στις on line εφημερίδες. Ότι μάλλον η απεργία θα συνεχιστεί.
Πόσο πιθανό είναι αύριο να βρω εύκολα βενζίνη ;
Μα καίει το θέμα διότι αύριο το βράδυ έχω μεγάλο ταξίδι με το αυτοκίνητο και δεν έχω βενζίνη.
ρε φιλε η βενζινη εκτελωνιζεται με την εξοδο της απο το διυλιστηριο γιατι οι φοροι ειναι ΑΜΕΣΑ απαιτητοι απο το Ελληνικο κρατος..πως αλλιως θα γινοταν δηλαδη???τα αποθεματα που εχουν,ειτε της πρωτης υλης(μαζουτ),ειτε των προιοντων επεξεργασιας(βενζινη κλπ),φυλασσονται σε ειδικο τελωνειακο χωρο ανα πασα στιγμη ελεγχομενο(υποτιθεται)..
κατα τα λοιπα,συμφωνω σε οσα γραφεις..
το θεμα ομως ειχε να κανει με την ελλειψη βενζινης λογω της απεργιας των τελωνειακων..διευκρινησα καποια πραγματα γιατι οπως ξερεις,μας διαβαζουν πολλοι πιτσιρικαδες που καλο θα ηταν να μην παρανοουν καποια πραγματα..Αυτό που επισήμανες στα γραφόμενα μου,το έγραψα για το θέμα της αύξησης των καυσίμων από τους πρατηριούχους και τις εταιρείες,όχι για τους δασμούς.Εννοώ δηλαδή,ότι αν π.χ σήμερα πάει το αργό στο NYMEX στα 250$/βαρέλι για future με παράδοση Οκτώβριο,θα δεις τους πρατηριούχους αύριο να πάνε τη βενζίνη στα 5€.Όμως,τα διυλιστήρια έχουν αποθέματα στις δεξαμενές με παλαιότερη τιμή.Τα διυλιστήρια δηλαδή,έχουν κανονίσει από πολύ νωρίς τα αποθέματα τους και τιμές που θα αγοράσουν.Αλλά ο καταναλωτής είναι μαλάκας που πάει και αγοράζει καύσιμα από τους κλέφτες.Αυξήθηκε η τιμή;Δεν αγοράζω.Και βάλτη στον κώλο σου.Όταν πέφτει,δεν μείωσε κανείς τιμή σε ίσο ποσοστό.
Βρήκα με το ζόρι ένα βενζινάδικο στην πυλαία σήμερα κοντα στο jumbo αλλά οι παπάρες μόνο 20 ευρω ανα αυτοκίνητο έβαζαν!
Έχω φουλάρει και την μηχανή αλλά βρέχει και είμαι πολύ γέρος πλέον για να κυκλοφορώ μες την βροχή!Την επόμενη μισή-μία ώρα θα ξέρουμε αν θα συνεχίσουν την απεργία οι τελωνειακοί, ίδωμεν!
ΥΓ. Πω ρε πούστη μου, μπορώ να σου γαμήσω το αβατάρ?