Νέα

Βενζίνη τέλος πάλι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Γαμιουνται οι Ελληνες και ολο το κρατος !!!!!

Τους βαρεθηκα - θελω να γινω Ρωσσος !!!!

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Διψανε τα αλογακια ρεεεεεεεεεεεεεε!!!Σταγονα λεμε εξω!!!  >:(

Επισκέπτης
Μονο εθνικη μετα την λυκοβρυση.
Απο κει εχουν ολα φουλ...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
12 χλμ εξω απο Κατερινη δεξια....αμολυβδη μονο 1,14....ΤΡΕΞΤΕ!!!!!παρτε και κανενα μετρο.......

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ο νεοέλληνας είναι μαλάκας.Ωραία,απεργούν οι τελωνειακοί.Και;Τα διυλιστήρια,δεν έχουν αποθέματα;Ή κάθε μέρα οι βενζινάδες αγοράζουν φρέσκια βενζίνη,από λαχταριστό Αραβικό πετρέλαιο;Έσπευσαν όλοι να βάλουν βενζίνη,την έβαλαν,και το έριξαν στις βόλτες.Κατά τ'άλλα την αγοράζουν για να πάνε στη δουλειά τους...Κατεβαίνεις στην Αθήνα,και δεν κινείται τίποτα.Ενώ μπορούν να πάρουν τα ΜΜΜ,παίρνουν την αμαξάρα τους και μετά κλαίγονται επειδή ακριβαίνει η βενζίνη!Κάντε μάγκες τους βενζινάδες,που δεν ξέρουν τι έχουν...Δεχθείτε να αγοράζετε ακριβά τη βενζίνη παρά τη μειωμένη τιμή στις διεθνείς αγορές,τις οποίες επικαλούνται για να αυξήσουν την τιμή,όταν ανεβαίνει η τιμή του future π.χ Οκτωβρίου.Και ποιος τους είπε ότι οι εταιρείες αγοράζουν future 2 μηνών;Τουλάχιστον 6 μήνες πριν τα κλείνουν...Αλλά είπαμε,ο νεοέλληνας είναι μαλάκας.Προσωπικά γελάω με τις ουρές!Κάθονται,καίνε τη βενζίνη που έχουν,διότι οι μαλάκες δεν τα σβήνουν,και μόλις επιτέλους φτάνουν στην αντλία τους λένε "πάρε Super Unleaded,δεν έχει απλή"...Μπράβο,βάλε βενζίνη με 1,50€ το λίτρο...Δυστυχώς είναι δύσκολο να ανοίξεις βενζινάδικο.Θα έπαιρνα κάθε μέρα διαφορετικό C.T και θα γάμαγα,στην υγειά των κορόιδων...

Εσυ καλα τα λες ελα ομως ποιος σε ακουει;

Επισκέπτης
12 χλμ εξω απο Κατερινη δεξια....αμολυβδη μονο 1,14....ΤΡΕΞΤΕ!!!!!παρτε και κανενα μετρο.......

Αν μενεις κοντα στην περιοχη ειναι διπλα εκτος και να εχεις μπερδεψει την αποσταση απο κανα κατσικοχωρι μεχρι την εθνικη που θες καμοια ωρα..

Υ.γ Απο την Κατερινη εισαι..?

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
πουσαι ρε λαλακκκκκ?????

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πίνουμε 5-6 μπύρες, μερικά ουϊσκάκια και ολίγην βοτκούλα, καπνίζουμε 2 γλάστρες, τρώμε κανένα μισόκιλο παστουρμά και κάμποση σκορδαλιά και περιμένουμε κανένα 3ωρο.
Μόλις περάσει το 3ωρο πηγαίνουμε διακριτικά στο αμάξι μας, κατά προτίμηση βραδυνές ώρες και κάνουμε το εξής.
Πιάνουμε την τσουτσού μας, την πλησιάζουμε στην εσοχή του ρεζερβουάρ και κάνουμε την ανάγκη  μας.
Άμα δεν γίνει πύραυλος μετά το τουτού, οχι η τσουτσού, χρησιμοποιήστε ΜΜΜ.

Ρε σε 2 μέρες άδειασαν??
Δεν γαμιούνται οι μαλάκες  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: 

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Ο νεοέλληνας είναι μαλάκας.Ωραία,απεργούν οι τελωνειακοί.Και;Τα διυλιστήρια,δεν έχουν αποθέματα;Ή κάθε μέρα οι βενζινάδες αγοράζουν φρέσκια βενζίνη,από λαχταριστό Αραβικό πετρέλαιο;Έσπευσαν όλοι να βάλουν βενζίνη,την έβαλαν,και το έριξαν στις βόλτες.Κατά τ'άλλα την αγοράζουν για να πάνε στη δουλειά τους...Κατεβαίνεις στην Αθήνα,και δεν κινείται τίποτα.Ενώ μπορούν να πάρουν τα ΜΜΜ,παίρνουν την αμαξάρα τους και μετά κλαίγονται επειδή ακριβαίνει η βενζίνη!Κάντε μάγκες τους βενζινάδες,που δεν ξέρουν τι έχουν...Δεχθείτε να αγοράζετε ακριβά τη βενζίνη παρά τη μειωμένη τιμή στις διεθνείς αγορές,τις οποίες επικαλούνται για να αυξήσουν την τιμή,όταν ανεβαίνει η τιμή του future π.χ Οκτωβρίου.Και ποιος τους είπε ότι οι εταιρείες αγοράζουν future 2 μηνών;Τουλάχιστον 6 μήνες πριν τα κλείνουν...Αλλά είπαμε,ο νεοέλληνας είναι μαλάκας.Προσωπικά γελάω με τις ουρές!Κάθονται,καίνε τη βενζίνη που έχουν,διότι οι μαλάκες δεν τα σβήνουν,και μόλις επιτέλους φτάνουν στην αντλία τους λένε "πάρε Super Unleaded,δεν έχει απλή"...Μπράβο,βάλε βενζίνη με 1,50€ το λίτρο...Δυστυχώς είναι δύσκολο να ανοίξεις βενζινάδικο.Θα έπαιρνα κάθε μέρα διαφορετικό C.T και θα γάμαγα,στην υγειά των κορόιδων...

+1000

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι περισσοτεροι δεν μπορουν να διακρινουν το αυτονοητο!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Αν μενεις κοντα στην περιοχη ειναι διπλα εκτος και να εχεις μπερδεψει την αποσταση απο κανα κατσικοχωρι μεχρι την εθνικη που θες καμοια ωρα..

Υ.γ Απο την Κατερινη εισαι..?
απο καλαματα ειμαι αλλα εκει βρηκα βενζινη...τωρα για να ξαναγεμισω,μου ειπαν για ενα βενζιναδικο στα χανια.....προλαβαινω το πλοιο;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ο νεοέλληνας είναι μαλάκας.Ωραία,απεργούν οι τελωνειακοί.Και;Τα διυλιστήρια,δεν έχουν αποθέματα;Ή κάθε μέρα οι βενζινάδες αγοράζουν φρέσκια βενζίνη,από λαχταριστό Αραβικό πετρέλαιο;[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Έσπευσαν όλοι να βάλουν βενζίνη,την έβαλαν,και το έριξαν στις βόλτες.Κατά τ'άλλα την αγοράζουν για να πάνε στη δουλειά τους...Κατεβαίνεις στην Αθήνα,και δεν κινείται τίποτα.Ενώ μπορούν να πάρουν τα ΜΜΜ,παίρνουν την αμαξάρα τους και μετά κλαίγονται επειδή ακριβαίνει η βενζίνη![/size][/size][/size][/size]Κάντε μάγκες τους βενζινάδες,που δεν ξέρουν τι έχουν...Δεχθείτε να αγοράζετε ακριβά τη βενζίνη παρά τη μειωμένη τιμή στις διεθνείς αγορές,τις οποίες επικαλούνται για να αυξήσουν την τιμή,όταν ανεβαίνει η τιμή του future π.χ Οκτωβρίου.Και ποιος τους είπε ότι οι εταιρείες αγοράζουν future 2 μηνών;Τουλάχιστον 6 μήνες πριν τα κλείνουν...Αλλά είπαμε,ο νεοέλληνας είναι μαλάκας.Προσωπικά γελάω με τις ουρές!Κάθονται,καίνε τη βενζίνη που έχουν,διότι οι μαλάκες δεν τα σβήνουν,και μόλις επιτέλους φτάνουν στην αντλία τους λένε "πάρε Super Unleaded,δεν έχει απλή"...Μπράβο,βάλε βενζίνη με 1,50€ το λίτρο...Δυστυχώς είναι δύσκολο να ανοίξεις βενζινάδικο.Θα έπαιρνα κάθε μέρα διαφορετικό C.T και θα γάμαγα,στην υγειά των κορόιδων...

Όλη η πραγματικότητα και συνάμα κατάντια του νεοέλληνα σε μία παράγραφο :rolleyes:

Επισκέπτης

απο καλαματα ειμαι αλλα εκει βρηκα βενζινη...τωρα για να ξαναγεμισω,μου ειπαν για ενα βενζιναδικο στα χανια.....προλαβαινω το πλοιο;

Εχει και η καλαματα βενζινη?
Νομιζα οτι εχει καλες συκιες εκει μονο.

Για τα χανια προλαβαινεις και αμα θες να σε στειλω σε ενα φιλο μου να σε προσεξει κιολας

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Εχει και η καλαματα βενζινη?
Νομιζα οτι εχει καλες συκιες εκει μονο.

Για τα χανια προλαβαινεις και αμα θες να σε στειλω σε ενα φιλο μου να σε προσεξει κιολας
τις ξεριζωσαμε πριν χρονια....ΑΓΓΟΥΡΙΕΣ εχουμε βαλει τωρα....

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Κανα νέο πότε τελειώνει η απεργία ? εγώ πάω με ρεζέρβα ...

allos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
η βενζίνη εντάξει! η βαζελίνη μην τελειώσει...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρεεε πετρελαιοκίνητα 4 ever.
ο πατέρας μου γεμίζει την κλούβα σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις από το καλοριφέρ... δηλαδή εγώ το έκανα.. αυτός διέταζε....

σήμερα είναι για ταξίδι στην αθήνα ... ελπίζω όμως να έχει να γυρίσει.... :cheesy:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ρεεε πετρελαιοκίνητα 4 ever.
ο πατέρας μου γεμίζει την κλούβα σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις από το καλοριφέρ... δηλαδή εγώ το έκανα.. αυτός διέταζε....

σήμερα είναι για ταξίδι στην αθήνα ... ελπίζω όμως να έχει να γυρίσει.... :cheesy:
Σουτ μη λες τετοια,απαγορευεται το κοκινο στα αυτ/τα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom