You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βενζίνη τέλος πάλι!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 110
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Γαμιουνται οι Ελληνες και ολο το κρατος !!!!!
Τους βαρεθηκα - θελω να γινω Ρωσσος !!!!
Υπουργέ οι ρώσοι είναι έτη φωτός μπροστά από μας, σε όλους τους τομείς....
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Υπουργέ οι ρώσοι είναι έτη φωτός μπροστά από μας, σε όλους τους τομείς....
Για τον πουτσο ειναι και αυτοι ....
Επισκέπτης
Μονο εθνικη μετα την λυκοβρυση.
Απο κει εχουν ολα φουλ...
Απο κει εχουν ολα φουλ...
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Ο νεοέλληνας είναι μαλάκας.Ωραία,απεργούν οι τελωνειακοί.Και;Τα διυλιστήρια,δεν έχουν αποθέματα;Ή κάθε μέρα οι βενζινάδες αγοράζουν φρέσκια βενζίνη,από λαχταριστό Αραβικό πετρέλαιο;Έσπευσαν όλοι να βάλουν βενζίνη,την έβαλαν,και το έριξαν στις βόλτες.Κατά τ'άλλα την αγοράζουν για να πάνε στη δουλειά τους...Κατεβαίνεις στην Αθήνα,και δεν κινείται τίποτα.Ενώ μπορούν να πάρουν τα ΜΜΜ,παίρνουν την αμαξάρα τους και μετά κλαίγονται επειδή ακριβαίνει η βενζίνη!Κάντε μάγκες τους βενζινάδες,που δεν ξέρουν τι έχουν...Δεχθείτε να αγοράζετε ακριβά τη βενζίνη παρά τη μειωμένη τιμή στις διεθνείς αγορές,τις οποίες επικαλούνται για να αυξήσουν την τιμή,όταν ανεβαίνει η τιμή του future π.χ Οκτωβρίου.Και ποιος τους είπε ότι οι εταιρείες αγοράζουν future 2 μηνών;Τουλάχιστον 6 μήνες πριν τα κλείνουν...Αλλά είπαμε,ο νεοέλληνας είναι μαλάκας.Προσωπικά γελάω με τις ουρές!Κάθονται,καίνε τη βενζίνη που έχουν,διότι οι μαλάκες δεν τα σβήνουν,και μόλις επιτέλους φτάνουν στην αντλία τους λένε "πάρε Super Unleaded,δεν έχει απλή"...Μπράβο,βάλε βενζίνη με 1,50€ το λίτρο...Δυστυχώς είναι δύσκολο να ανοίξεις βενζινάδικο.Θα έπαιρνα κάθε μέρα διαφορετικό C.T και θα γάμαγα,στην υγειά των κορόιδων...
Εσυ καλα τα λες ελα ομως ποιος σε ακουει;
Επισκέπτης
12 χλμ εξω απο Κατερινη δεξια....αμολυβδη μονο 1,14....ΤΡΕΞΤΕ!!!!!παρτε και κανενα μετρο.......
Αν μενεις κοντα στην περιοχη ειναι διπλα εκτος και να εχεις μπερδεψει την αποσταση απο κανα κατσικοχωρι μεχρι την εθνικη που θες καμοια ωρα..
Υ.γ Απο την Κατερινη εισαι..?
Πίνουμε 5-6 μπύρες, μερικά ουϊσκάκια και ολίγην βοτκούλα, καπνίζουμε 2 γλάστρες, τρώμε κανένα μισόκιλο παστουρμά και κάμποση σκορδαλιά και περιμένουμε κανένα 3ωρο.
Μόλις περάσει το 3ωρο πηγαίνουμε διακριτικά στο αμάξι μας, κατά προτίμηση βραδυνές ώρες και κάνουμε το εξής.
Πιάνουμε την τσουτσού μας, την πλησιάζουμε στην εσοχή του ρεζερβουάρ και κάνουμε την ανάγκη μας.
Άμα δεν γίνει πύραυλος μετά το τουτού, οχι η τσουτσού, χρησιμοποιήστε ΜΜΜ.
Ρε σε 2 μέρες άδειασαν??
Δεν γαμιούνται οι μαλάκες
Μόλις περάσει το 3ωρο πηγαίνουμε διακριτικά στο αμάξι μας, κατά προτίμηση βραδυνές ώρες και κάνουμε το εξής.
Πιάνουμε την τσουτσού μας, την πλησιάζουμε στην εσοχή του ρεζερβουάρ και κάνουμε την ανάγκη μας.
Άμα δεν γίνει πύραυλος μετά το τουτού, οχι η τσουτσού, χρησιμοποιήστε ΜΜΜ.
Ρε σε 2 μέρες άδειασαν??
Δεν γαμιούνται οι μαλάκες
Ο νεοέλληνας είναι μαλάκας.Ωραία,απεργούν οι τελωνειακοί.Και;Τα διυλιστήρια,δεν έχουν αποθέματα;Ή κάθε μέρα οι βενζινάδες αγοράζουν φρέσκια βενζίνη,από λαχταριστό Αραβικό πετρέλαιο;Έσπευσαν όλοι να βάλουν βενζίνη,την έβαλαν,και το έριξαν στις βόλτες.Κατά τ'άλλα την αγοράζουν για να πάνε στη δουλειά τους...Κατεβαίνεις στην Αθήνα,και δεν κινείται τίποτα.Ενώ μπορούν να πάρουν τα ΜΜΜ,παίρνουν την αμαξάρα τους και μετά κλαίγονται επειδή ακριβαίνει η βενζίνη!Κάντε μάγκες τους βενζινάδες,που δεν ξέρουν τι έχουν...Δεχθείτε να αγοράζετε ακριβά τη βενζίνη παρά τη μειωμένη τιμή στις διεθνείς αγορές,τις οποίες επικαλούνται για να αυξήσουν την τιμή,όταν ανεβαίνει η τιμή του future π.χ Οκτωβρίου.Και ποιος τους είπε ότι οι εταιρείες αγοράζουν future 2 μηνών;Τουλάχιστον 6 μήνες πριν τα κλείνουν...Αλλά είπαμε,ο νεοέλληνας είναι μαλάκας.Προσωπικά γελάω με τις ουρές!Κάθονται,καίνε τη βενζίνη που έχουν,διότι οι μαλάκες δεν τα σβήνουν,και μόλις επιτέλους φτάνουν στην αντλία τους λένε "πάρε Super Unleaded,δεν έχει απλή"...Μπράβο,βάλε βενζίνη με 1,50€ το λίτρο...Δυστυχώς είναι δύσκολο να ανοίξεις βενζινάδικο.Θα έπαιρνα κάθε μέρα διαφορετικό C.T και θα γάμαγα,στην υγειά των κορόιδων...
+1000
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι περισσοτεροι δεν μπορουν να διακρινουν το αυτονοητο!
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
απο καλαματα ειμαι αλλα εκει βρηκα βενζινη...τωρα για να ξαναγεμισω,μου ειπαν για ενα βενζιναδικο στα χανια.....προλαβαινω το πλοιο;Αν μενεις κοντα στην περιοχη ειναι διπλα εκτος και να εχεις μπερδεψει την αποσταση απο κανα κατσικοχωρι μεχρι την εθνικη που θες καμοια ωρα..
Υ.γ Απο την Κατερινη εισαι..?
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ο νεοέλληνας είναι μαλάκας.Ωραία,απεργούν οι τελωνειακοί.Και;Τα διυλιστήρια,δεν έχουν αποθέματα;Ή κάθε μέρα οι βενζινάδες αγοράζουν φρέσκια βενζίνη,από λαχταριστό Αραβικό πετρέλαιο;[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Έσπευσαν όλοι να βάλουν βενζίνη,την έβαλαν,και το έριξαν στις βόλτες.Κατά τ'άλλα την αγοράζουν για να πάνε στη δουλειά τους...Κατεβαίνεις στην Αθήνα,και δεν κινείται τίποτα.Ενώ μπορούν να πάρουν τα ΜΜΜ,παίρνουν την αμαξάρα τους και μετά κλαίγονται επειδή ακριβαίνει η βενζίνη![/size][/size][/size][/size]Κάντε μάγκες τους βενζινάδες,που δεν ξέρουν τι έχουν...Δεχθείτε να αγοράζετε ακριβά τη βενζίνη παρά τη μειωμένη τιμή στις διεθνείς αγορές,τις οποίες επικαλούνται για να αυξήσουν την τιμή,όταν ανεβαίνει η τιμή του future π.χ Οκτωβρίου.Και ποιος τους είπε ότι οι εταιρείες αγοράζουν future 2 μηνών;Τουλάχιστον 6 μήνες πριν τα κλείνουν...Αλλά είπαμε,ο νεοέλληνας είναι μαλάκας.Προσωπικά γελάω με τις ουρές!Κάθονται,καίνε τη βενζίνη που έχουν,διότι οι μαλάκες δεν τα σβήνουν,και μόλις επιτέλους φτάνουν στην αντλία τους λένε "πάρε Super Unleaded,δεν έχει απλή"...Μπράβο,βάλε βενζίνη με 1,50€ το λίτρο...Δυστυχώς είναι δύσκολο να ανοίξεις βενζινάδικο.Θα έπαιρνα κάθε μέρα διαφορετικό C.T και θα γάμαγα,στην υγειά των κορόιδων...
Όλη η πραγματικότητα και συνάμα κατάντια του νεοέλληνα σε μία παράγραφο
Επισκέπτης
απο καλαματα ειμαι αλλα εκει βρηκα βενζινη...τωρα για να ξαναγεμισω,μου ειπαν για ενα βενζιναδικο στα χανια.....προλαβαινω το πλοιο;
Εχει και η καλαματα βενζινη?
Νομιζα οτι εχει καλες συκιες εκει μονο.
Για τα χανια προλαβαινεις και αμα θες να σε στειλω σε ενα φιλο μου να σε προσεξει κιολας
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
τις ξεριζωσαμε πριν χρονια....ΑΓΓΟΥΡΙΕΣ εχουμε βαλει τωρα....Εχει και η καλαματα βενζινη?
Νομιζα οτι εχει καλες συκιες εκει μονο.
Για τα χανια προλαβαινεις και αμα θες να σε στειλω σε ενα φιλο μου να σε προσεξει κιολας
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ρεεε πετρελαιοκίνητα 4 ever.
ο πατέρας μου γεμίζει την κλούβα σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις από το καλοριφέρ... δηλαδή εγώ το έκανα.. αυτός διέταζε....
σήμερα είναι για ταξίδι στην αθήνα ... ελπίζω όμως να έχει να γυρίσει....
ο πατέρας μου γεμίζει την κλούβα σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις από το καλοριφέρ... δηλαδή εγώ το έκανα.. αυτός διέταζε....
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Το απογευμα θα εχουν συναντιση τελωνειακη με υφυπουργοΚανα νέο πότε τελειώνει η απεργία ? εγώ πάω με ρεζέρβα ...
και ειναι παραγωγο του πετρελαιουη βενζίνη εντάξει! η βαζελίνη μην τελειώσει...
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Σουτ μη λες τετοια,απαγορευεται το κοκινο στα αυτ/ταρεεε πετρελαιοκίνητα 4 ever.