Νέα

Βενζίνα ρε!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...Ενα στοπ που δεν είδε, ένα κόκκινο που ήταν βαθύ πορτοκαλί, μια αλλαγή λωρίδας γιατί το φλας ήταν χαλασμένο, μια παραβίαση προτεραιότητας γιατί έμπλεξε τα αριστερά με τα δεξιά...

Persona μου, ξέρεις ότι σε συμπαθώ, αλλά εδώ στα μηχανάκια σε βρίσκω αδιάβαστο:

Όταν οδηγάς μηχανάκι, οι οδικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείς είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ από αυτούς που πρέπει να ακολουθούν οι αυτοκινητάδες, και που γράφει ο ΚΟΚ.

Π Ο Τ Ε  δε περνάς διασταύρωση με χίλια, ακόμα κι αν εσύ είσαι στην Πανεπιστημίου, και ο άλλος δρόμος είναι η Μπενάκη.  Γιατί ο μαλάκας που θα περάσει με κόκκινο απ τη Μπενάκη και θα στη χώσει θα πάει για φτερό και προφυλακτήρα, ενώ εσύ θα πας για κνήμη-περόνη, να μη πω για σπονδυλική που δεν υπάρχουν ανταλλακτικά.
Τέτοιοι κανόνες υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ, και βγαίνουν απ την πείρα, όχι απ' τα βιβλία και τους νόμους.

Π.Χ. επανειλημμένως βγαίνω με τη μηχανή αργά τη νύχτα (για να μιλάμε και για γνωστά μας μέρη) από την Κολωνού  στην Αχιλλέως για να στρίψω αριστερά, όπου υπάρχει φανάρι, και ΠΑΝΤΑ σταματάω, είτε πράσινο είναι, είτε κόκκινο.  ΚΟΙΤΑΖΩ αν έρχεται κανείς, και αν δεν έρχεται, περνάω. Είτε πράσινο είναι, είτε κόκκινο.
(Και με έχει σταματήσει και 2-3 φορές το "100" που αράζει στο παρκάκι πριν τη Λένορμαν, και όταν με ρωτάνε "Γιατί περάσατε με κόκκινο", η απάντηση είναι αυτή. Και με έχουν αφήσει να φύγω - και αυτοί καταλαβαίνουν).

Το ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ (πόδια) δεν είναι αστείο εδώ, είναι επιβίωση.
Το να λες "έχω προτεραιότητα" (όταν οδηγάς μηχανή) δεν είναι δικαίωμα, είναι μαλακία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Όταν οδηγάς μηχανάκι, οι οδικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείς είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ από αυτούς που πρέπει να ακολουθούν οι αυτοκινητάδες, και που γράφει ο ΚΟΚ.

Π Ο Τ Ε  δε περνάς διασταύρωση με χίλια, ακόμα κι αν εσύ είσαι στην Πανεπιστημίου, και ο άλλος δρόμος είναι η Μπενάκη.  Γιατί ο μαλάκας που θα περάσει με κόκκινο απ τη Μπενάκη και θα στη χώσει θα πάει για φτερό και προφυλακτήρα, ενώ εσύ θα πας για κνήμη-περόνη, να μη πω για σπονδυλική που δεν υπάρχουν ανταλλακτικά.
Τέτοιοι κανόνες υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ, και βγαίνουν απ την πείρα, όχι απ' τα βιβλία και τους νόμους.

Π.Χ. επανειλημμένως βγαίνω με τη μηχανή αργά τη νύχτα (για να μιλάμε και για γνωστά μας μέρη) από την Κολωνού  στην Αχιλλέως για να στρίψω αριστερά, όπου υπάρχει φανάρι, και ΠΑΝΤΑ σταματάω, είτε πράσινο είναι, είτε κόκκινο.  ΚΟΙΤΑΖΩ αν έρχεται κανείς, και αν δεν έρχεται, περνάω. Είτε πράσινο είναι, είτε κόκκινο.
(Και με έχει σταματήσει και 2-3 φορές το "100" που αράζει στο παρκάκι πριν τη Λένορμαν, και όταν με ρωτάνε "Γιατί περάσατε με κόκκινο", η απάντηση είναι αυτή. Και με έχουν αφήσει να φύγω - και αυτοί καταλαβαίνουν).

Το να λες "έχω προτεραιότητα" (όταν οδηγάς μηχανή) δεν είναι δικαίωμα, είναι μαλακία.
Με κάλυψες....
Πάντως το μαλάκα που θα στην κολλήσει από πίσω δεν μπορείς να τον ελέγξεις.
:hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Επισκέπτης

πολυ σωστος σταυρο αλλα εισαι η μειοψηφια πλεον  :headbang:!!οι οδηγοι μηχανων εχουν πλεον ξεφυγει!παραβλεποντας το γεγονος οτι οι περισσοτεροι δεν φορανε κρανος,κανουν σφηνες οι οποιες θετουν σε κινδυνο τη σωματικη τους ακεραιοτητα!εχει τυχει παρα πολλες φορες να κανω στη κυριολεξια οχταρια με το αμαξι για να αποφυγω τα μηχανακια που περνανε ξυστα διπλα μου!μεχρι στιγμης,θες λογω τυχης,λογω ικανοτητας,λογω εμπειριας,δεν εχω χτυπησει μηχανακι!!αλλα ελεος ρε μαγκες,λιγο προσοχη!

Επισκέπτης
Σταύρο στο έχω ξαναπεί ...
Μήν ασχολείσαι με τον Περσόνα ...
Δεν καίει βενζίνη ... μαζούτ καίει ο άνθρωπος ... ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ???

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Oi περισσότεροι φοράνε κράνος πλέον, οι μαλακίες που αναφέρει ο war δεν τις κόβουν όμως συν που κάνουν τα πεζοδρόμια... δρόμους :jerking:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Πάντως το μαλάκα που θα στην κολλήσει από πίσω δεν μπορείς να τον ελέγξεις.
Bεβαίως και μπορείς.
Στο φανάρι που περιμένεις, αν δεν υπάρχει άλλος σταματημένος από πίσω σου, είτε το περνάς, είτε είσαι με τα μάτια στους καθρέφτες.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
μπορει να μην ζεις στην ελλαδα, αλλα η νοοτροπια του ελληναρα ειναι βαθεια ριζωμενη μεσα σου.

χεστηκα για το που ζεις, η νοοτροπια δεν αλλαζει κι ας ζεις στο κεντρο του λονδινου.

περαστικα.

Και ποιος σου ειπε οτι ειμαι Ελληναρας ΚΑΙ ΕΧΩ και την νοοτροπια του?
Επειδη (Επελεξα να) δουλευω στο εξωτερικο πρεπει να φορτωθω και τις δικιες σας ανοησιες (Για να μην πω τιποτα πιο χοντρο)?
ΠΟΤΕ.
Εγω με τον τροπο ζωης μου ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΤΕ να μεινω στην Ελλαδα (γι αυτο εφυγα αλλωστε) ετσι οπως εχω μαθει πλεον εδω.

Οσο για το "περαστικα" αυτο παει σε σενα φιλε μου, διοτι εσυ δεν θα μπορεσεις να πας στην εργασια σου.
Φιλικα!

speck50

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
κανένας συναγωνιστής εκ Χανιών που να γνωρίζει κανένα εναπομένον βενζινάδικο?

Mimis75

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ειπαμε,βαλτε υγραεριο.συμφερει !!!!    ξυπνατε !!!!!!1

Mimis75

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
υπαρχει ενα πολυ καλο site το οποιο θα σας κατατοπησει τι εστι υγραεριο.ειναι πιο φτηνο και πιο αβλαβες απο την βενζινη.τα περαστικα για την φιαλη κοστιζουν 1600 ευρω αλλα κανεις αποσβεση των χρηματων σου σε λιγοτερο απο 1 χρονο.ασε που εχεις και κουμπι μπροστα σου ετσι αν θελεις ακομα και εν κινησει,μπορει να το << γυριζει >> σε βενζινη.αν ενδιαφερεται καποιος ας μου το πει για δεν ξερω αν μπορω να γραψω το συγκεκριμενο site στο θρεντ.....για διαφημιστικους λογους εννοειται.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Me υγραεριο χάνει πολύ από επιδόσεις το αυτοκίνητο. Αυτο που λες το είχε ένας γνωστός, άσε που δεν ξέρψ κατα πόσο νόμιμο είναι.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
υπαρχει ενα πολυ καλο site το οποιο θα σας κατατοπησει τι εστι υγραεριο.ειναι πιο φτηνο και πιο αβλαβες απο την βενζινη.τα περαστικα για την φιαλη κοστιζουν 1600 ευρω αλλα κανεις αποσβεση των χρηματων σου σε λιγοτερο απο 1 χρονο.ασε που εχεις και κουμπι μπροστα σου ετσι αν θελεις ακομα και εν κινησει,μπορει να το << γυριζει >> σε βενζινη.αν ενδιαφερεται καποιος ας μου το πει για δεν ξερω αν μπορω να γραψω το συγκεκριμενο site στο θρεντ.....για διαφημιστικους λογους εννοειται.
δεν χρειλαζεται να βάλεις λινκ. πασ στο και ψάχνεις για "autogas" . το 1ο λινκ που θα σου βγάλει είναι το σωστό.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Me υγραεριο χάνει πολύ από επιδόσεις το αυτοκίνητο. Αυτο που λες το είχε ένας γνωστός, άσε που δεν ξέρψ κατα πόσο νόμιμο είναι.
νόμιμο είναι γιατί ούτως η άλλος κυκλοφορούν αστικά με υγραέριο που εκέμπουν ρύπους μηδαμινούς. από άποψη απόδοσης να σου θυμίσω ότι ένα βενζινοκίνητο βουβου έχει απόδοση το πολύ ... το πολύ 20% ένα πετρελαιοκίνητο μέχρι 40% και ένα με ηλεκτρισμό 90%.Τώρα αν κάποιος είναι βαρεμένος με υποδύναμη μπορεί να βάλει τουρμπο στον κινητήρα που έχει γκας και να φτάσει την απόδοση σε επίπεδα 20%, αλλά χωρίς τουρμπο είναι μέχρι 37%. αν φανταστεί ότι τώρα το γκας έχει περίπου 30 λεπτά το κιλό νομίζω ότι συμφέρει πάρα πολύ.

σημείωση : οι κινητήρες χωρίς ψεκασμό έχουν μικρότερο κόστος διαμόρφωσης του κινητήρα για να καίει γκας ... οπότε είναι ιδανικό για παλιά αυτοκίνητα με καρμπυρατέρ αλλά και για injection κινητήρες η διαφορά είναι 300 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

αυτά νομίζω ισχύουν σε γενικές γραμμές.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αααα και κάτι που ξέχασα.... πρέπει να έχει υπόψην του ο κάθε ένας που σκέφτεται να κάνει "τραβεστί" το αμάξι του χα0χα0χ0αχ0α το εξής:

aytogas stations ΔΕΝ υπάρχουν σε όλη την ελλάδα. οι πόλεις που έχουν σίγουρα είναι οι : Γιάννενα Πάτρα Θεσ/νικη Αθήνα(φυσικά) και από κρήτη το Ηράκλειο. Δεν ξέρω αν υπάρχεισε άλλες πόλεις αλλά σε αυτές είμαι σίγουρος.

Τέλος μπορείτε να κάνετε και το εξής αν δεν υπάρχει αυτογκας στην περιοχή σας. Υπάρχει τρόπος μεταφοράς στον χώρο σας σε έτοιμες φυάλες τις οποίες τις αλλάζεται αλλά πρέπει να συμβουλευτείται την εταιρία που θα σας εφόδιάζει αν κάνει μεταφορές γκας στην περιοχή σας. Εγώ που ήμουν στο Αγρινιο ήξερα ότι τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα περνάει βυτίο που μεταφέρει για κάποιες επιχειρήσεις γκας... οπότε μπορούσα να τσιμπίσω και εγώ την μπουκάλα μου.

το κακό είναι ότι δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη. υπάρχει η προπαγάνδα και η κακομοιριά του έλληνα που βλέπει με κακό μάτι ό,τι φρεσκοφερμένο υπάρχει. Οχι δεν είναι κακό ... απλά δεν το έβγαλε η λαμπίρη και η τατιάνα στην ΤΙΒΙ.
..

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
αααα και κάτι που ξέχασα.... πρέπει να έχει υπόψην του ο κάθε ένας που σκέφτεται να κάνει "τραβεστί" το αμάξι του χα0χα0χ0αχ0α το εξής:

aytogas stations ΔΕΝ υπάρχουν σε όλη την ελλάδα. οι πόλεις που έχουν σίγουρα είναι οι : Γιάννενα Πάτρα Θεσ/νικη Αθήνα(φυσικά) και από κρήτη το Ηράκλειο. Δεν ξέρω αν υπάρχεισε άλλες πόλεις αλλά σε αυτές είμαι σίγουρος.

Τέλος μπορείτε να κάνετε και το εξής αν δεν υπάρχει αυτογκας στην περιοχή σας. Υπάρχει τρόπος μεταφοράς στον χώρο σας σε έτοιμες φυάλες τις οποίες τις αλλάζεται αλλά πρέπει να συμβουλευτείται την εταιρία που θα σας εφόδιάζει αν κάνει μεταφορές γκας στην περιοχή σας. Εγώ που ήμουν στο Αγρινιο ήξερα ότι τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα περνάει βυτίο που μεταφέρει για κάποιες επιχειρήσεις γκας... οπότε μπορούσα να τσιμπίσω και εγώ την μπουκάλα μου.

το κακό είναι ότι δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη. υπάρχει η προπαγάνδα και η κακομοιριά του έλληνα που βλέπει με κακό μάτι ό,τι φρεσκοφερμένο υπάρχει. Οχι δεν είναι κακό ... απλά δεν το έβγαλε η λαμπίρη και η τατιάνα στην ΤΙΒΙ.
..

Φίλε πριν 2-3 μέρες είχα αυτή την κουβέντα και ο άνθρωπος που μίλαγα μου είπε ότι υπάρχει δυνατότητα να γεμίζεις το αμάξι σου από το σπίτι σου!!
Για όσους βέβαια έχουν φυσικό αέριο.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
Επίκαιρο τραγουδι!!!!!!!

[youtube=425,350]T5h-Zw4v8HU[/youtube]

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Άρχισε να αντιδράει και ο Γιωργάκης για την απεργία!Μάλλον του τελειώνει η βενζίνη και δεν ξέρει πως θα πηγαίνει στο γυμναστήριο!Με ποδήλατο αποκλείεται... :grin:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Άρχισε να αντιδράει και ο Γιωργάκης για την απεργία!Μάλλον του τελειώνει η βενζίνη και δεν ξέρει πως θα πηγαίνει στο γυμναστήριο!Με ποδήλατο αποκλείεται... :grin:
ασχημα βιωματα....... :uglystupid: :uglystupid:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Αντε ψαξε τωρα για βενζινη..