Έγώ μέ τό
μουνί πάλι άβρεχτο θά μείνω !!!!
Έβρεξε χθές! Δεν το μούσκεψες?
Έγώ μέ τό
μουνί πάλι άβρεχτο θά μείνω !!!!
ένα ΤΑΝΚ διάθεσέ μου και θα δεις..........
και θα μείνουν όλα τα νησιά χωρίς μετακινήσεις στον τουρισμό ως τότε?
Ξέρει κανείς που εχει απομείνει κανα βενζινάδικο με απόθεμα???
αν δεν ξερετε μην λετε μαλακειες,τα περιπτερα τα πηραν οι αναπηροι πολεμου,τι σχεση εχει αυτο με το αν εισαι συγγενης στρατιωτικου?
εχω αρχισει και αναρωτιεμαι σε τι κοσμο θα φερω τα παιδια μου...
Βαζω το μοτοσακο,το πετρελαιο,τα μπουκαλια της μπυρας και τα φυτιλια
Θα καθεσαι πισω και θα σκοραρεις,να υπολογιζεις ομως καλα την προσκοπευση,θα πααινουμε με καμμια
100αρα μονο...
ο Πλε διακριτικη εφεδρεια
χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ
ωχ ωχ ωχ ωχ
τικ τακ τικ τακ
ακουω το βιολογικο σου ρολοι;
αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ
θα φορέσω και τη φανέλλα του Μεσσι.......
Ξέρει κανείς που εχει απομείνει κανα βενζινάδικο με απόθεμα???
ετσιιιιιιι
ξερει αυτος απο προπορειες!!!!!!
πάει ο Fàbregas στην μπάρτσα?στην ταχύτητά του ποντάρω και στην ευστοχία.........
, καθώς οι βενζινοπώλες ετοιμάζονται να βάλουν λουκέτο στα πρατήρια καυσίμων τα επόμενα 24ωρα, αντιδρώντας στο επίμαχο νομοσχέδιο του υπ. Υποδομών- Μεταφορών (αυτό για το οποίο απεργούν και οι φορτηγατζήδες), επειδή καταργεί τις αποστάσεις ασφαλείας για την ίδρυ ση πρατηρίων από χώρους συνάθροισης άνω των 50 ατόμων, όπως σχολεία, νοσοκομεία, σούπερ μάρκετ, εμπορικά κέντρα κ.λπ.
Σύμφωνα με τους βενζινοπώλες, το νομοσχέδιο καταργεί την απόσταση των 200 μέτρων που ισχύει σήμερα, και αντί [size=14pt]να υπάρξει συμμόρφωση με μελέτη του Πολυτεχνείου (του 2009)[/size] που μιλάει για τουλάχιστον 110 μέτρα, κατεβάζει το σχετικό όριο στα... 50 μέτρα. Το γεγονός αυτό αφενός δημιουργεί κινδύνους σε περίπτωση ανάφλεξης, αφετέρου εξυπηρετεί, κατά τους βενζινοπώλες πάντα, τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ που θέλουν να μονοπωλήσουν τον χώρο.
γι αυτό το πόσταρα ρε.....μιλάνε για ασφάλεια τα μουνόπανα οι βενζινοπώλες, που πάρα πολλά πρατήρια βρισκονται σε ισόγεια πολυκατοικιών?????
σχεδόν βέβαιο......πάει ο Fàbregas στην μπάρτσα?
ετσιιιιιιι
ξερει αυτος απο προπορειες!!!!!!
σε ευχαριστώ πολύΤο πρωί, είχε μία ΕΚΟ στη Λ.Αθηνών, ακριβώς μετά τη Σπ.Πάτση στο ρεύμα για Αιγάλεω. Μπορείς να βρεις το τηλέφωνό τους από το www.gasprice.gr]www.gasprice.gr[/url] και να δεις αν έχουν ακόμη απόθεμα.