oso για την τιμη γαμησε τα..
ο [size=20pt]καιρος γαρ εγγυς[/size] που θα δινουμε 2ευρωπουλα για το λιτρο..
Τί μου θύμησες τώρα ...(άσχετο με το θέμα)!!!
oso για την τιμη γαμησε τα..
ο [size=20pt]καιρος γαρ εγγυς[/size] που θα δινουμε 2ευρωπουλα για το λιτρο..
Τί μου θύμησες τώρα ...(άσχετο με το θέμα)!!!
ΛΙΑΚΟ? αυτος εχει κατι τετοιους αγχωτικους τιτλους στα βιβλια του!
(δεν απευθύνομαι σε εσένα, μιλάω γενικά, απλά παίρνω αφορμή από το ποστ σου να πω...)
(δεν απευθύνομαι σε εσένα, μιλάω γενικά, απλά παίρνω αφορμή από το ποστ σου να πω...)
ΠαΣΟΚ δε θέλατε πουτάνες; ΠαΣΟΚ θα έχετε...
Πανελλήνιο ΣΟΚ, το κώμα του έλληνα πολίτη.
βεντούζα, άσε που μυρίζει και ωραία.... ΑΧ0χα0χα0χ0α0χαΧΑΧΑΧΑ9αχ9α9χα0χα0χα8χ7αχ6α6χα
και εγώ.
εγώ βέβαια είμαι ''άθεος'' πολιτικά!!!
τι κάνεις εσύ στην Αθήνα μικρούλα?επισης να καταγγειλω πως ενα βενζιναδικο στην ποσειδωνος κατακλεβει λεμεεεεεε!
τουρισμοτι κάνεις εσύ στην Αθήνα μικρούλα?
βολτίτες-βολτίτσες?
και εγώ.
επειδή είχα τραυματικές εμπειρίες στα παιδικά μου χρόνια.
γεννήθηκα επί πασόκ, στα 2 μου χρόνια αντίκρυσα τον μητσοτάκη στη κυβέρνηση, μετά πέθανε ο παπανδρέου και πάνω στο άνθος της ηλικίας μου έγινε η κομπίνα με το χρηματιστήριο. λίγο πριν τελειώσω το λύκειο έγιναν οι λαμογιακοί αγώνες και μόλις πέρασα στο πανεπιστήμιο βγήκε η νουδου.
εεε δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια αυτή η χώρα...σε έχει από μικρό στα κάτεργα :'( τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα.
επισης να καταγγειλω πως ενα βενζιναδικο στην ποσειδωνος κατακλεβει λεμεεεεεε!
πες και ποιο ειναιεπισης να καταγγειλω πως ενα βενζιναδικο στην ποσειδωνος κατακλεβει λεμεεεεεε!
πες και ποιο ειναι
οι τελωνειακοί είναι άνθρωποι με μόρφωση(λέμε τώρα).κονομησαν οι βενζιναδες και εμεις χαρουμενοι που εληξε η απεργια, μπουρδελο ελλαντα
ναι... αλλά επειδή όπως θα αδειάσουν οι αγελάδες στα βενζινάδικα θα πέσουν όλοι να αγοράσουν καύσιμα οπότε θα πληρώσουν πολύ αέρα μαζί με το καύσιμο.. σχεδόν κανένας δεν κλείνει το βενζινάδικό του 3-4 ώρες μετά το γέμισμα των δεξαμενών.(ειδικά με τέτοιες καταστάσεις)ρε μαγκες ολα καλα με αυτο το θεμα?υπαρχει βενζινη πλεον?
ναι... αλλά επειδή όπως θα αδειάσουν οι αγελάδες στα βενζινάδικα θα πέσουν όλοι να αγοράσουν καύσιμα οπότε θα πληρώσουν πολύ αέρα μαζί με το καύσιμο.. σχεδόν κανένας δεν κλείνει το βενζινάδικό του 3-4 ώρες μετά το γέμισμα των δεξαμενών.(ειδικά με τέτοιες καταστάσεις)
+100000000000000000000000000000000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οι τελωνειακοί είναι άνθρωποι με μόρφωση(λέμε τώρα).
όταν βγήκαν οι "αμόρφωτοι" αγρότες στους δρόμους αμέσως να βγουν μερικοί να τους κράξουν.
τώρα.. ούτε γάτα ούτε ζημιά και αυτό γιατί οι τελωνειακοί είναι πλούσιοι και δεν είναι καλό να κόβεις χρήματα από τους πλούσιους.
επίσης οι ταξιτζήδες δεν πείραξαν κανέναν με την απεργία τους επειδή έχουν δίκιο που δεν θέλουν να φορολογούνται όπως πρέπει.
σε λίγο πρέπει να λυπηθούμε τους φαρμακοποιούς που δουλεύουν με 35% κέρδος, τους γιατρούς που παίρνουν φακελάκια, τους πολιτικούς που τρώνε ακατάπαυστα λεφτά, τους δικηγόρους που κάνουν 9.000 ευρώ φορολογική δήλωση, και τόσους άλλους που χρειάζονται την συμπαράστασή μας επειδή τους μειώθηκε το εισόδημα και δεν έχουν να πάρουν 2ο ελικόπτερο.
ζήτω η ελλάδα!!! ζήτω οι σκεπτόμενοι έλληνες!!! ζήτω τα πατατάκια χωρίς ρίγανη!!!ζήτω...