Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
Αν διαβάσεις τις τελευταίες δύο σελίδες προσεκτικά θα καταλάβεις ότι δεν πρόκειται για μύγα. Ο Ν. Σμύρνη σε μένα απευθυνότανε που συμφώνησα με τον σικο
σου απάντησα...για ξαναδιάβασε καλύτερα... εμείς νομίζω τα λύσαμε....

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
νσμυρνη το ποστ 1833 που έγραψες "πάλι εμφανίστηκες εσύ...καλησπέρα" είναι γραμμένο για μένα 100% γιατί με τον αστραπή είχατε αλλάξει ήδη μηνύματα πριν. Και η επόμενη σειρά ήταν γραμμένη για μένα γιατί είχα σχολιάσει αυτό που έγραψες. Άσε λοιπόν τις κουβέντες αυτές γιατί ξέρουμε να διαβάζουμε και να γράφουμε. 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
ναι το καλησπέρα είναι για σενα...
η δευτερη σειρά είναι απάντηση στην ακριβός πάνω ερώτηση σου πως είσαι τόσο σίγουρος γι αυτό...
για ξαναδές.....δεν έχω τίποτα μαζί σου και δεν αναφερόμουν σε σένα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
νσμυρνη το ποστ 1833 που έγραψες "πάλι εμφανίστηκες εσύ...καλησπέρα" είναι γραμμένο για μένα 100% γιατί με τον αστραπή είχατε αλλάξει ήδη μηνύματα πριν. Και η επόμενη σειρά ήταν γραμμένη για μένα γιατί είχα σχολιάσει αυτό που έγραψες. Άσε λοιπόν τις κουβέντες αυτές γιατί ξέρουμε να διαβάζουμε και να γράφουμε. 
αχ αχ αχ δεν θα βάλεις μυαλό  :grin: :grin: :grin:
αμέσως αρπάζεσαι απλά ξαναδιάβασε....

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
τα κανατε ct και τα μασατζιδικα μερικοι μερικοι.

glasser

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Απο την (αχρηστη) φιλολογια των 2 σελιδων, το μονο χρησιμο ποστ ειναι αυτο παιδες...ελπιζω να το καταλαβατε πλεον...
Έλεος ρε παιδιά....την αντιπαράθεση σας μπορείτε να την εκφράζετε μέσω πμ και μεταξύ σας. Τί φταίμε όλοι οι υπόλοιποι να διαβάζουμε σελίδες με δικές σας αντιπαραθέσεις??????

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.104
Πόντοι
6.515
αρκετη κινηση στο καταστημα σημερα, μονο αξιολογο διαθεσιμο η ζωη.
Νομιζω το ωραιοτερο χαμογελο σε μασατζιδικο. :rockon: Service ικανοποιητικο, δωματιο μικρο χωρις ντουσιερα
Στην υποδοχη δεν μου εδωσαν ιδιαιτερη σημασια, ουτε ασχοληθηκα με εκπτωτικες καρτες κλπ που διαβαζουμε κατα καιρους  :think:

Επισκέπτης
όπως βλέπεις δυο άτομα καταλάβαμε ότι δεν μιλαμε για σένα.παρολαυτα εσύ επιμένεις να νομίζεις ότι απευθύνεται ο σμυρνη σε εσένα.μήπως πρέπει να το κοιτάξεις; ;)όταν σου έλεγα ότι εχεις τη μύγα μήπως τελικά είχα δίκιο;

Επισκέπτης
είδες που κάνεις λάθη και εσύ...το σχόλιο μου ήταν για τον ασταπή σαρκ  ;)
συγνώμη για τη διόρθωση ψηλέ......αλλα λέγετε ΣΠΑΡΚ :grin: μην του αλλάζουμε και το όνομα :2funny:..τώρα πλέον αναμένουμε το καινούργιο νικ και την καινούργια ιστορία που θα μας συστηθεί ο ξένος τουρίστας που ήρθε στην Ελλάδα :2funny:

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Βλέπεις ότι κουράσαμε. Παρόλα αυτά συνεχίζεις σαν να σε πειράζει που εξέφρασα τη γνώμη μου και η οποία παραμέναι ίδια, όσα και να γράψεις.

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Κουράσατε, κουράσατε αλλά συνεχίζεις και εσύ olym. Συνεχίστε με πμ

David Webb

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γενικά καλό το μαγαζί αλλά IMHO έχει δύο βασικά μείον:
1) Η χαλαρότητα στο να συναντιούνται οι πελάτες μεταξύ τους. Αν θέλει να σερβίρει ποτάκι κλπ όπως στα studio/μπουρδέλα (όπου έχει αποδεχτεί ο πελάτης ότι θα συναντηθεί με άλλους) ΟΚ αλλά πρέπει να το κάνει σε κάποιο δωμάτιο και όχι στην είσοδο όλοι μαζί.
2) Το όχι φιλί, όχι ακά στοματικό, και όλα από μακριά είναι σεβαστό αν είναι επιλογή μιάς κοπέλας αλλά ως πολιτική μαγαζιού είναι για studio/μπουρδέλα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
την διαβάσαμε.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
μπά, άλλοι έχουμε καβατζάρει αυτή την κατηγορία..... >:(

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και καλά κάνατε... Όχι τπτ άλλο, αλλά στο τέλος θα κατηγορούμουν για προμότωρας...
από την κριτική σου εγώ αυτό που κατάλαβα ήταν πως η κοπέλα δεν ήθελε ακά τσιμπού και το έκανε με το ζόρι

Αυτό την χάλασε και αυτή - σε χάλασε και εσένα

αν μου επιτρέπεις μια συμβουλή: πριν περάσεις μέσα με μια κοπέλα, μίλησέ της και πες της τι θες. Αν σου πει όχι, μην το πιέσεις. Αν σου πει ναι και μετά δεν το κάνει ή είναι χάλια, μαύρισέ την.

Γενικός μπούσουλας.

εξαίρεση αποτελούν τα μαγαζιά που δεν είναι γαμηστρώνες όπως αυτό και πας ελπίζοντας πως θα φας

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
από την κριτική σου εγώ αυτό που κατάλαβα ήταν πως η κοπέλα δεν ήθελε ακά τσιμπού και το έκανε με το ζόρι

Αυτό την χάλασε και αυτή - σε χάλασε και εσένα

αν μου επιτρέπεις μια συμβουλή: πριν περάσεις μέσα με μια κοπέλα, μίλησέ της και πες της τι θες. Αν σου πει όχι, μην το πιέσεις. Αν σου πει ναι και μετά δεν το κάνει ή είναι χάλια, μαύρισέ την.

Γενικός μπούσουλας.

εξαίρεση αποτελούν τα μαγαζιά που δεν είναι γαμηστρώνες όπως αυτό και πας ελπίζοντας πως θα φας

Δεν διαφωνώ σε αυτό… Όντως δεν ήθελε.. Όπως η Λίζα από την Ιουλιανού δεν θέλει.. Απλά με την Λίζα περνάω καλά στα υπόλοιπα οπότε νο πρόμπλεμ, ενώ με την Ντίνα η συνέχεια ήταν τελείως χάλια… 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν διαφωνώ σε αυτό… Όντως δεν ήθελε.. Όπως η Λίζα από την Ιουλιανού δεν θέλει.. Απλά με την Λίζα περνάω καλά στα υπόλοιπα οπότε νο πρόμπλεμ, ενώ με την Ντίνα η συνέχεια ήταν τελείως χάλια… 
άμα χαλάστηκε η κοπέλα από την επιμονή σου....

δεν αντιδρούν όλες οι κοπέλες ίδια στις προθέσεις και τη διάθεση των πελατών.
Για αυτό τα ξεκαθαρίζεις από την αρχή και μετά αν δεν σου κάνει τα συμφωνημένα...πάπαλα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom