Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

johnvts

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασα σήμερα δεν ρώτησα γιά προγράμματα αλλά αυτές που υπήρχαν στο εν λόγω στούντιο ούτε γιά 20 € δεν μου κάνουν, αν τις συνατήσεις στο δρόμο δεν είναι ούτε να γυρίσεις να τις κοιτάξεις.  Η υπηρεσία άρχισε να μου περιγράφει γιά μασάζ αιθέρια έλαια κ.λ.π. Δεν νομίζω να ξαναπεράσω.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.670
Πόντοι
6.495
19ΧΡΟΝΗ κατα δηλωση αλόγα με τρεελλή πατουρα και σουπερ κολουροσερβις :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:..................τρεεελή πατούρα  :rockon:μαγκες......... :rockon:
'Ονομα? Η πατούρα περιλαμβάνει κουλούρι? και αν ναι πόσο σύνολο?

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.243
Πόντοι
4.365
'Ονομα? Η πατούρα περιλαμβάνει κουλούρι? και αν ναι πόσο σύνολο?

extra κολουρι......+20 εδωσα εγω αλλα το διαπραγματευεσε με την κοπελιά....τωρα όνομα!!! σορρυ δεν τα συγκρατω αλλά μόλις το δεις θα το καταλάβεις ψηλό μελαχρινό, μωρο, νταρντανα με πατούρα καιτσιμπουκόχειλα!!!

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
extra κολουρι......+20 εδωσα εγω αλλα το διαπραγματευεσε με την κοπελιά....τωρα όνομα!!! σορρυ δεν τα συγκρατω αλλά μόλις το δεις θα το καταλάβεις ψηλό μελαχρινό, μωρο, νταρντανα με πατούρα καιτσιμπουκόχειλα!!!
Ωραία όλα αυτά ρε φίλε, είπα να την δοκιμάσω εχθές. Η πλήρης ξενέρα..... Παπί για δύο λεπτά και όταν στήθηκε για το κουλουράκι,είχε τόσα σημάδια στον κώλο που μου μαράθηκε αμέσως...
Την Μάργκο δεν έχω πετύχει τις τελευταίες μέρες... Ξέρει κανείς αν σταμάτησε?

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.243
Πόντοι
4.365
Ωραία όλα αυτά ρε φίλε, είπα να την δοκιμάσω εχθές. Η πλήρης ξενέρα..... Παπί για δύο λεπτά και όταν στήθηκε για το κουλουράκι,είχε τόσα σημάδια στον κώλο που μου μαράθηκε αμέσως...

γουστα ειναι αυτα..........αλλα σημαδια δεν εχει???? την μαρκο την ειδα εκει την προηγούμενη εβδομας......

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.243
Πόντοι
4.365
τελικά η μαργκο όντως σταματησε......... αστερι του καταστήματος η βικτώρια-βανέσσα ένα σφιχτό νυμφίδιο που οτι κανει το ευχαριστιετε :knockinb:.......τελειο!!! κολούρι όμως δεν......κλαψ :S

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τελικά η μαργκο όντως σταματησε......... αστερι του καταστήματος η βικτώρια-βανέσσα ένα σφιχτό νυμφίδιο που οτι κανει το ευχαριστιετε :knockinb:.......τελειο!!! κολούρι όμως δεν......κλαψ :S

για πές περαιτέρω.... :rolleyes:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ti α πω περαιτερω..............ενα σφιχτο μουνι τρελλό γκομενακι μαλλον απο τη Ρήγα.....

ρε παιδί μου,χαρακτηριστικά προσώπου,ύψος,αν έχει βυζιά,άν της αρέσουν οι πιπεριές φλωρίνης...τέτοια πράγματα

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.243
Πόντοι
4.365
ρε παιδί μου,χαρακτηριστικά προσώπου,ύψος,αν έχει βυζιά,άν της αρέσουν οι πιπεριές φλωρίνης...τέτοια πράγματα
πρόσωπο γλύκα πρασινα ματια, καστανόξανθη, βυζί τριαρι σφιχτο, κόλως τουμπανο, μουνί σφιχτο,ύψος περιπου 167...εεεεε αυτα

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.243
Πόντοι
4.365
Tίποτις νεότερο απο εδώ σύντροφοι????

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
κ.Τσατσά(ξανθιά χοντρή) όταν προσλαμβάνεις λαδοκόριτσα να μυρίζεις και το μουνί τους.ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΟΧΑ!!!! :badair: ΟΥΤΕ ΨΌΦΙΑ ΓΑΤΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝΕ ΜΕΣ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΟΥΣ
Γαμώ τα μαγαζιά σας  :bottom:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom