patos1111
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.243
- Πόντοι
- 4.365
kanena neo apo prosfati episkepsi?
19ΧΡΟΝΗ κατα δηλωση αλόγα με τρεελλή πατουρα και σουπερ κολουροσερβις ..................τρεεελή πατούρα μαγκες.........
kanena neo apo prosfati episkepsi?
'Ονομα? Η πατούρα περιλαμβάνει κουλούρι? και αν ναι πόσο σύνολο?19ΧΡΟΝΗ κατα δηλωση αλόγα με τρεελλή πατουρα και σουπερ κολουροσερβις ..................τρεεελή πατούρα μαγκες.........
'Ονομα? Η πατούρα περιλαμβάνει κουλούρι? και αν ναι πόσο σύνολο?
Ωραία όλα αυτά ρε φίλε, είπα να την δοκιμάσω εχθές. Η πλήρης ξενέρα..... Παπί για δύο λεπτά και όταν στήθηκε για το κουλουράκι,είχε τόσα σημάδια στον κώλο που μου μαράθηκε αμέσως...extra κολουρι......+20 εδωσα εγω αλλα το διαπραγματευεσε με την κοπελιά....τωρα όνομα!!! σορρυ δεν τα συγκρατω αλλά μόλις το δεις θα το καταλάβεις ψηλό μελαχρινό, μωρο, νταρντανα με πατούρα καιτσιμπουκόχειλα!!!
Ωραία όλα αυτά ρε φίλε, είπα να την δοκιμάσω εχθές. Η πλήρης ξενέρα..... Παπί για δύο λεπτά και όταν στήθηκε για το κουλουράκι,είχε τόσα σημάδια στον κώλο που μου μαράθηκε αμέσως...
Την Μάργκο δεν έχω πετύχει τις τελευταίες μέρες... Ξέρει κανείς αν σταμάτησε?
τελικά η μαργκο όντως σταματησε......... αστερι του καταστήματος η βικτώρια-βανέσσα ένα σφιχτό νυμφίδιο που οτι κανει το ευχαριστιετε .......τελειο!!! κολούρι όμως δεν......κλαψ :SΩραία όλα αυτά ρε φίλε, είπα να την δοκιμάσω εχθές. Η πλήρης ξενέρα..... Παπί για δύο λεπτά και όταν στήθηκε για το κουλουράκι,είχε τόσα σημάδια στον κώλο που μου μαράθηκε αμέσως...
Την Μάργκο δεν έχω πετύχει τις τελευταίες μέρες... Ξέρει κανείς αν σταμάτησε?
τελικά η μαργκο όντως σταματησε......... αστερι του καταστήματος η βικτώρια-βανέσσα ένα σφιχτό νυμφίδιο που οτι κανει το ευχαριστιετε .......τελειο!!! κολούρι όμως δεν......κλαψ :S
ti α πω περαιτερω..............ενα σφιχτο μουνι τρελλό γκομενακι μαλλον απο τη Ρήγα.....για πές περαιτέρω....
ti α πω περαιτερω..............ενα σφιχτο μουνι τρελλό γκομενακι μαλλον απο τη Ρήγα.....
πρόσωπο γλύκα πρασινα ματια, καστανόξανθη, βυζί τριαρι σφιχτο, κόλως τουμπανο, μουνί σφιχτο,ύψος περιπου 167...εεεεε αυταρε παιδί μου,χαρακτηριστικά προσώπου,ύψος,αν έχει βυζιά,άν της αρέσουν οι πιπεριές φλωρίνης...τέτοια πράγματα
περασα πριν 1 βδομαδΑ και πηρα μια μετριου αναστηματος με ενα τεραστιο βυζο ονομα δε συγκρατησα...ξανθια ηταν...Tίποτις νεότερο απο εδώ σύντροφοι????
Η Αννια ηταν εκει?περασα πριν 1 βδομαδΑ και πηρα μια μετριου αναστηματος με ενα τεραστιο βυζο ονομα δε συγκρατησα...ξανθια ηταν...
Η Αννια ηταν εκει?
αυτό υπάρχει ακόμη?
Υπάρχει κολητέ, αλλά μια από τα ίδια.