Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

petros 333555

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
μαργκο μια μελαχρινη ειναι;;;
Η μαργκο ειναι αυτη που ηταν με την Νατασσα στο πανοραμα? αν ειναι αυτη ηταν πριν 3μηνες στην φυλης τα εκανε ολα με 30Ε και τωρα βλεπω οτι ζηταει 100Ε μακρια!!!!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
δε γνωριζω συνηθως τα ψευδωνυμα μοιαζουν μεταξυ τους...

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Σημερινή δοκιμή με Anya. Ξανθιά, αδύνατη. Αρκετά καλό μασάζ. Πάρα πολύ καλή και βαθιά  :pipa1: . Με χάλασε το βυζί που είναι σιλικόνούχο.... μπορώ να πώ πως είναι καλύτερη απο Μάργκο...

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Σημερινή δοκιμή με Anya. Ξανθιά, αδύνατη. Αρκετά καλό μασάζ. Πάρα πολύ καλή και βαθιά  :pipa1: . Με χάλασε το βυζί που είναι σιλικόνούχο.... μπορώ να πώ πως είναι καλύτερη απο Μάργκο...

Τιμή φίλε μου? Πόσο πήγε όλο το πακέτο?

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ρωτάω γιατί νομίζω οτι η κάθε μια έχει την ταρίφα της εκεί μέσα

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

μήπως αυτή δούλευε ματζαγριωτάκη πρίν?

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.243
Πόντοι
4.365
Η μαργκο ειναι αυτη που ηταν με την Νατασσα στο πανοραμα? αν ειναι αυτη ηταν πριν 3μηνες στην φυλης τα εκανε ολα με 30Ε και τωρα βλεπω οτι ζηταει 100Ε μακρια!!!!
οταν λες ολα....και λοκο????? :fuck1:

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.243
Πόντοι
4.365
Sυναδελφε........η μαργκο δίνει κολούρι????? :fuck1: για ανια και σαμπρινα με το εξτραδακι+20 πάιζει, η ψηλή  :tits: γνωρίζουμε????

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που δεν συγκρατώ ονόματα.
Την προηγούμενη βδομάδα που πέρασα, ήταν η τσατσά και δύο κοπέλες.
Πέρασα με μια αδύνατη εκ Σερβίας. Μασάζ καλούτσικο (με πολλά περιθώρια βελτίωσης).
Στα υπόλοιπα, αρκετά καλή, όχι όμως και κάτι super.
Α, και η τιμή 100 €. Εδώ έκανα μαλακία γιατί δεν το ρώτησα από πριν. Φαντάστηκα ότι είναι 80, όπως στα υπόλοιπα.
Αν δεν το μειώσουνε, δεν ξαναπάω.

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Sυναδελφε........η μαργκο δίνει κολούρι????? :fuck1: για ανια και σαμπρινα με το εξτραδακι+20 πάιζει, η ψηλή  :tits: γνωρίζουμε????

Με Μάργκο δεν έχω ζητήσει καν, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Εγώ πάντος, στο μέλλον θα προτιμήσω την Ανια.

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Πριν μερικές μέρες, πρώτη επίσκεψη στο μαγαζί.

Μαργκο, πάρα πολύ καλό μασάζ (πραγματικά δε το περίμενα) και μετά από πολλά μπλα-μπλα ότι εδώ είναι μασάζ και γενική αθωότητα, έγινε πρόταση (δυστακτική) για "αισθησιακο" όπου μου έτριψε βυζόμπαλα και πέρασε με την γλώσσα της παντού και τέλος κέρασε φραπεδάκι το οποίο δυστυχός το κατέβασα μονορούφι τόσο που είχα ανάψει :cheesy:

λίγο πάνω η τιμή αλλά θέλω η κοπέλα να ξέρει και μασάζ και στο τέλος δεν με χάλασε, αντιθέτος ;)

στα - ότι στην "αλλαγή προγράμματος" έφυγε από το δωμάτιο για 3-4 λεπτά για να αλλάξει μουσική όπως είπε όπου πιστεύω πως μάλλον έλεγε στην σερίφισα πως μοιάζω ok (η σερίφισα πρέπει να με άρχισε με στραβό μάτι γιατί όταν έφτασα 3ο είμουν μερικά λεπτά έξω από την πόρτα και περίμενα να με πάρουν τήλ για μία δουλεία... σε συνδιασμό με πρώτη επίσκεψη δεν της έκατσα καλά  :grin:)

θα ξαναπεράσω αν βρεθώ με χρόνο στην περιοχή.

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Νέα επίσκεψη, πήρα Μάργο.. Καλό μασάζ, καλή και στα υπόλοιπα  :knockinb: :pipa2: αν και χρησιμοποιεί πολύ χέρι. Κάτι με χαλάει ομως μαζί της. Στο μέλλον θα προτιμήσω Άνια, μου βγάζει κάτι πιο πρόστυχο αν και σ' αυτή με χαλάει η σιλικόνη....

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.243
Πόντοι
4.365
νεα αφιξη ,μουναρα αριανα, δηλώνει ιταλίς ??? μπορεί, εχει το στυλ ψηλό μουνί μελαχρινό με σοφιστικε τετραγωνα γιαλακια,βυζαρες και προσφερει τελειο κοψιδι, στα αρνητικά δεν ειναι κολουροποιος!!! σουπερ

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
νεα αφιξη ,μουναρα αριανα, δηλώνει ιταλίς ??? μπορεί, εχει το στυλ ψηλό μουνί μελαχρινό με σοφιστικε τετραγωνα γιαλακια,βυζαρες και προσφερει τελειο κοψιδι, στα αρνητικά δεν ειναι κολουροποιος!!! σουπερ
προσοχη μην ειναι απο αλβανια

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Κατά σειρά προτίμησης: Άνια, με σχετικά καλό μασάζ αλλά δυνατή στα υπόλοιπα, Μάργκο, δυνατή στο μασάζ αλλά για μένα υστερεί στα υπόλοιπα και τέλος άκουσα καλά λόγια για κάποια καινούργια που δουλεύει εκει αλλα δεν θυμάμαι όνομα και δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Μελαχρινή με μακριά μαλιά.Είναι ο επόμενος στόχος. Αν την δοκιμάσεις γράψε εντυπώσεις.

blueeyes

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κατά σειρά προτίμησης: Άνια, με σχετικά καλό μασάζ αλλά δυνατή στα υπόλοιπα, Μάργκο, δυνατή στο μασάζ αλλά για μένα υστερεί στα υπόλοιπα και τέλος άκουσα καλά λόγια για κάποια καινούργια που δουλεύει εκει αλλα δεν θυμάμαι όνομα και δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Μελαχρινή με μακριά μαλιά.Είναι ο επόμενος στόχος. Αν την δοκιμάσεις γράψε εντυπώσεις.

Σας ευχαριστώ πολύ , δεν τα κατάφερα σήμερα αλλα τηα παω την Πεμπτη (δουλευω κοντα)
ενοειται οτιθα παραθεσω πληρη και αναλυτικη εναμετάδωση του αγώνα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom