100 με μπριζολα αυτο εννοουμε.80 μονο μασαζΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 100 .......80 παίρνουν εκτος και ανεχει και κολουρι........αλλο αυτο,
σε εμενα ετσι ξηγηθηκαν.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ποιά είναι η πιό καλή μουνάρα εκεί?
δε ξερω περνα και ανεφερεποιά είναι η πιό καλή μουνάρα εκεί?
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν συμφωνείτε100 με μπριζολα αυτο εννοουμε.80 μονο μασαζ
αυτός λέει για κουλούρι και εσύ για απλή μπριτζόλα.
αυτός λέει πως την απλή μπριτζόλα την κοστολογούνε 80 κι εσύ λες 100
συνεννοηθείτε επιτέλους
ρε φιλε εμενα ετσι μου πε ο παχουελοδεν συμφωνείτε
αυτός λέει για κουλούρι και εσύ για απλή μπριτζόλα.
αυτός λέει πως την απλή μπριτζόλα την κοστολογούνε 80 κι εσύ λες 100
συνεννοηθείτε επιτέλους
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
δε ξερω περνα και ανεφερε
καλώς
asus09
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 664
- Πόντοι
- 2.357
Δεύτερη επίσκεψη στο ίδρυμα την προηγούμενη εβδομάδα. Δοκίμασα Μάργκο, η ψηλή με το μακρύ μαύρο μαλλί. Από μασάζ τίποτα το ιδιαίτερο. Μου έκανε body to body τριβοντάς με παντού με τις βυζάρες της. Ξεσκούφωτη βαθιά και ωραία
Στην ξενέρωσα λιγάκι περισσότερο από το άβολο κρεβάτι που έχουν παρά με την Μάργκο. Δεν βόλευε καθόλου. Τιμή για όλα 100 ευρώ.
Στην ξενέρωσα λιγάκι περισσότερο από το άβολο κρεβάτι που έχουν παρά με την Μάργκο. Δεν βόλευε καθόλου. Τιμή για όλα 100 ευρώ.
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
Δεύτερη επίσκεψη στο ίδρυμα την προηγούμενη εβδομάδα. Δοκίμασα Μάργκο, η ψηλή με το μακρύ μαύρο μαλλί. Από μασάζ τίποτα το ιδιαίτερο. Μου έκανε body to body τριβοντάς με παντού με τις βυζάρες της. Ξεσκούφωτη βαθιά και ωραία
η μαργκο απο που ειναι φιλε?
βυζακι ποσο ηταν ?
μεγαλο 4 ,5?
αν ειχες το βυζομετρο μαζι σου
ρε μαγκες με τα ακαποτα στα μασαζ λετε να κολησουμε τιποτα?
και γω στις μασατζουδες μοιραζω ακαποτα λετε να αρπαξουμε κανα
κονδυλωμα...?
καμια κολαθρα εχει;;καμια που να κανει πιπα χωρις καποτα;;Δεύτερη επίσκεψη στο ίδρυμα την προηγούμενη εβδομάδα. Δοκίμασα Μάργκο, η ψηλή με το μακρύ μαύρο μαλλί. Από μασάζ τίποτα το ιδιαίτερο. Μου έκανε body to body τριβοντάς με παντού με τις βυζάρες της. Ξεσκούφωτη βαθιά και ωραία
asus09
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 664
- Πόντοι
- 2.357
Εξαρτάται τί εννοείς κολάθρα... ωραίους κόλους έχει πάντος...καμια κολαθρα εχει;;καμια που να κανει πιπα χωρις καποτα;;
Μάργκο για ακάποτο στα σίγουρα, υπάρχει και άλλη μία αδύνατη με ξανθό μαλλί αλλά δεν θυμάμαι το ονομά της
καμια που να δινει κολο;;;Εξαρτάται τί εννοείς κολάθρα... ωραίους κόλους έχει πάντος...
Μάργκο για ακάποτο στα σίγουρα, υπάρχει και άλλη μία αδύνατη με ξανθό μαλλί αλλά δεν θυμάμαι το ονομά της
patos1111
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.243
- Πόντοι
- 4.365
δινουν κολουρι.......το συζητας με καθε κοπελα +20.....καμια που να δινει κολο;;;
εχεις να προτεινεις καποια;;δινουν κολουρι.......το συζητας με καθε κοπελα +20.....
patos1111
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.243
- Πόντοι
- 4.365
εχεις να προτεινεις καποια;;
δεν συγκρατω ονόματα.......σορρυ, αλλά υπαρχει και ο παραγοντας της υποκειμενικότητας, καποια που γουσταρω εγω εσενα μπορει να μην σου αρεσει ....και τουμπαλιν....για αυτό πας και διαλεγεις από κοντα.
[quote a
μuthor=patos1111 link=topic=70273.msg1724171#msg1724171 date=1268645926]
δεν συγκρατω ονόματα.......σορρυ, αλλά υπαρχει και ο παραγοντας της υποκειμενικότητας, καποια που γουσταρω εγω εσενα μπορει να μην σου αρεσει ....και τουμπαλιν....για αυτό πας και διαλεγεις από κοντα.
[/quote]
μαργκο μια μελαχρινη ειναι;;;
μuthor=patos1111 link=topic=70273.msg1724171#msg1724171 date=1268645926]
[/quote]
μαργκο μια μελαχρινη ειναι;;;
patos1111
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.243
- Πόντοι
- 4.365
ψηλή με πολωνή...........μαργκο μια μελαχρινη ειναι;;;
αλλά το καταστημα διαθετει διαφορα μεγεθη και υψη σε καλή ποιότητα !!!!!
asus09
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 664
- Πόντοι
- 2.357
Χθεσινή επίσκεψη. Δοκίμασα Εμμανουέλα, αδύνατη ελληνίδα. Αποτυχία.... Ίσως και η χειρότερη επίσκεψη που έχω κάνει ποτέ. Μασάζ πολύ χάλια, στοματικό για μερικά δευτερόλεπτα μόνο, και στην πράξη αν δεν έκανα κίνηση εγω....... Επίσης σπάστικό ήταν που σε κάποια φάση μας χτύπησαν την πόρτα να τελειώνουμε. Μεγάλο πρόβλημα το ότι υπάρχουν μόνο δύο δωμάτια και η πελατεία μάλλον έχει αυξηθεί. Στα σύν ότι επιτέλους άλλαξαν τα κρεββάτια και είναι πίο άνετα πλέον.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.