Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

***Olga 555***

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σου κιριε Λαγονισιαν , ;) ;) ναι η Ζωη , σημερα εχει ρεπο ,,, φοιλια πολλα  :-* :-* :-* :-*

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
για την Ντίνα λέτε... την κοντούλα πιτσιρίκα...

πιθανωσ...απο ονοματα δεν τα παω καλα,δεν τα θυμαμαι

πηγα με την εις άτοπον απαγωγή,αλλα μαλλον δεν περιλαμβανοταν το ονομα,τησ κοπελασ

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
υπάρχει κάποιο site για να δούμε και photo των κοριτσιών;;;;

giorgiodelafuentes

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
8
Like
9
Πόντοι
1
με την [size=10pt]Betsy Brandt[/size] :rockon:   μοιαζει..

αν δεισ λιγα μηνυματα πριν,καταληγουμε,οτι ειναι η ζωη ή η γκαμπριελα .....νομιζω οτι μοιαζει καταπληκτικα,στο προσωπο..
:thumbsup:Ευχαριστώ πολύ φίλε.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
....απο την στιγμη,που σαλοναρουν ολες ξεβρακωτες,τι περιμενεις...αχχχχχ!!!πανε τα χρονια που οι κοπελες φορουσαν ιατρικη μπλουζα,και περιμενες στην περατζαδα,να φανει λιγο μπουτακι,η στηθος...και αναρωτιωσουνα,θα φαω μεσα,η θα μεινω με το πουλι στο χερι..?

Αυτο ακριβως! Τα 50 για 20 λεπτα παραπεμπει σε υπηρεσιες studio και ας αφησουμε τα περι παρτυ ποτων και καυλαντισματος με τα κοριτσια... Τα ιδια κανουν και στη φυλης.. Βλεπε studio oriemtal κλπ...ποια λοιπον η διαφορα?

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Αυτο ακριβως! Τα 50 για 20 λεπτα παραπεμπει σε υπηρεσιες studio και ας αφησουμε τα περι παρτυ ποτων και καυλαντισματος με τα κοριτσια... Τα ιδια κανουν και στη φυλης.. Βλεπε studio oriemtal κλπ...ποια λοιπον η διαφορα?

Με συγχωρεις nomercy, αλλα διαφωνω !!!

Αλλες οι υπηρεσιες στα studio's και αλλες στα μασατζιδικα, καθως και ο χρονος !!!

Ο νοων, νοειτω !!!

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Με συγχωρεις nomercy, αλλα διαφωνω !!!

Αλλες οι υπηρεσιες στα studio's και αλλες στα μασατζιδικα, καθως και ο χρονος !!!

Ο νοων, νοειτω !!!
μην παρεξηγηθω , δεν μιλαω γενικα για τις υπηρεσιες των μασαζ, αλλα για τις συγκεκριμενες ξεπετες των 20 λεπτων για 50 ευρω στα δηθεν παρτυ, νομιζω οτι θα συμφωνησεις

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε υπαρχουν ατομα που θελουν αυτο το προγραμμα για δικους τους λογους αρα αποδεκτο εσυ επελεξε αλλο   οποιο θελεις .
ΟΙ υπηρεσιες studio ειναι τελειως διαφορετικες   καλο βραδυ να εχεις

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Φιλε υπαρχουν ατομα που θελουν αυτο το προγραμμα για δικους τους λογους αρα αποδεκτο εσυ επελεξε αλλο   οποιο θελεις .
ΟΙ υπηρεσιες studio ειναι τελειως διαφορετικες   καλο βραδυ να εχεις
γνωμη σου και γνωμη μου. Ειμαι πελατης του συγκεκριμενου μαγαζιου και θεωρω τουλαχιστον υποτιμητικο για το επιπεδο του να προσφερει τετοιου ειδους υπηρεσιες . Τωρα να καποιν το εξυοηρετει μια ξεπετα του ειδους, (μου εχει τυχει και εμενα να ειμαι βιαστικος και να μην θελω περιποιηση μασαζ) οκ αλλα οχι να το θεωρουμε και VFM

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
μην παρεξηγηθω , δεν μιλαω γενικα για τις υπηρεσιες των μασαζ, αλλα για τις συγκεκριμενες ξεπετες των 20 λεπτων για 50 ευρω στα δηθεν παρτυ, νομιζω οτι θα συμφωνησεις

Και παλι θα διαφωνησω, ο χρονος ειναι 45 και 60 λεπτα, το ξερεις !!!

Τωρα εαν εγινε φαουλ, επρεπε να το πεις στην υπευθυνη και μετα να λες αυτα που λες !!!

Ααααα καιγια να μην παρεξηγηθω, εγω δεν εχω καμμια σχεση, με κανενα μαγαζι του ειδους !!!

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Και παλι θα διαφωνησω, ο χρονος ειναι 45 και 60 λεπτα, το ξερεις !!!

Τωρα εαν εγινε φαουλ, επρεπε να το πεις στην υπευθυνη και μετα να λες αυτα που λες !!!

Ααααα καιγια να μην παρεξηγηθω, εγω δεν εχω καμμια σχεση, με κανενα μαγαζι του ειδους !!!
ρε ξεκολατε, διαβαστε την τελευται κριτικη...."προσφορα" για το προχθεςινο παρτυ 20λεπτα - 50 ευρω , δεν ειπα οτι ειναι στα Στανταρντ του καταστηματος....

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ρε ξεκολατε, διαβαστε την τελευται κριτικη...."προσφορα" για το προχθεςινο παρτυ 20λεπτα - 50 ευρω , δεν ειπα οτι ειναι στα Στανταρντ του καταστηματος....

μπορει καποιοι απο τους παρευρισκομενους να το ειχαν ζητησει απο πριν το προγραμμα αυτο σε συνδιασμο με ολα τα υπολοιπα
ποιο το προβλημα?
πεστο οπως θες εσυ , αλλα αυτοι  που το δεχτηκαν ηταν με δικητους πρωτοβουλια πιστευω εγω

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
μπορει καποιοι απο τους παρευρισκομενους να το ειχαν ζητησει απο πριν το προγραμμα αυτο σε συνδιασμο με ολα τα υπολοιπα
ποιο το προβλημα?
πεστο οπως θες εσυ , αλλα αυτοι  που το δεχτηκαν ηταν με δικητους πρωτοβουλια πιστευω εγω
καλα το κοβω εδω , μη σπαμαρουμε αλλο, η συνεχεια στην αρενα!

***Olga 555***

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα , καλησπερα σε ολους !!! σημερα οι κοπελες ειναι, η Ληζα, η Ντονα, η Χριστινα,η Γαβριελλα, η Ναταλια, η Πολινα, η Ντινα , η Σοφια, η Βηκτορια , Σας περημενουμαι στο ζεστο μας περιβαλων , να περασεται ομωρφα  , και να χαλαρωστε με ενα ωραιο μασαζακη !!!!! ;) ;) ;) φοιλια πολλα απο μας  :-* :-* :-* 

***Olga 555***

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια!!!  ;) ;) ;) ;)σημερα τα κοριτσια μασ ειναι η Λιζα, η Ντινα, η Σοφια, η Πολινα,η Γκαμπριελα και η καινουρια νοστιμουλα-ζουμερη Ελενη..... Σασ περιμενουμε ολουσ...[η καβα και το ψυγειο μασ ειναι κομπλε!!!!!!!!! ]φιλακια πολα!!!1 :-* :-*

***Olga 555***

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα , καλησπερα σε ολους !!! σημερα οι κοπελες ειναι,η ΖΩΗ, η ΧΡΙΣΤΙΝΑ, η ΠΟΛΙΝΑ, η ΝΤΙΝΑ, η ΝΑΤΑΛΙ, η ΓΚΑΜΠΡΙΕΛΑ. Σας περημενουμαι στο ζεστο μας περιβαλων , να περασεται ομωρφα  , και να χαλαρωστε με ενα ωραιο μασαζακη !!!!! ;) ;) ;) φοιλια πολλα απο μας  :-* :-* :-*

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.249
Πόντοι
5.595
Στον κατω χωρο ποτε θα μετακομισετε...? :think:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom