***Olga 555***
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γεια σου κιριε Λαγονισιαν , ;) ;) ναι η Ζωη , σημερα εχει ρεπο ,,, φοιλια πολλα :-* :-* :-* :-*
:'( :'( :'( :'(Γεια σου κιριε Λαγονισιαν , ;) ;) ναι η Ζωη , σημερα εχει ρεπο ,,, φοιλια πολλα :-* :-* :-* :-*
για την Ντίνα λέτε... την κοντούλα πιτσιρίκα...
Ευχαριστώ πολύ φίλε.με την [size=10pt]Betsy Brandt[/size] μοιαζει..
αν δεισ λιγα μηνυματα πριν,καταληγουμε,οτι ειναι η ζωη ή η γκαμπριελα .....νομιζω οτι μοιαζει καταπληκτικα,στο προσωπο..
:'( :'( :'( :'(
....απο την στιγμη,που σαλοναρουν ολες ξεβρακωτες,τι περιμενεις...αχχχχχ!!!πανε τα χρονια που οι κοπελες φορουσαν ιατρικη μπλουζα,και περιμενες στην περατζαδα,να φανει λιγο μπουτακι,η στηθος...και αναρωτιωσουνα,θα φαω μεσα,η θα μεινω με το πουλι στο χερι..?
Αυτο ακριβως! Τα 50 για 20 λεπτα παραπεμπει σε υπηρεσιες studio και ας αφησουμε τα περι παρτυ ποτων και καυλαντισματος με τα κοριτσια... Τα ιδια κανουν και στη φυλης.. Βλεπε studio oriemtal κλπ...ποια λοιπον η διαφορα?
μην παρεξηγηθω , δεν μιλαω γενικα για τις υπηρεσιες των μασαζ, αλλα για τις συγκεκριμενες ξεπετες των 20 λεπτων για 50 ευρω στα δηθεν παρτυ, νομιζω οτι θα συμφωνησειςΜε συγχωρεις nomercy, αλλα διαφωνω !!!
Αλλες οι υπηρεσιες στα studio's και αλλες στα μασατζιδικα, καθως και ο χρονος !!!
Ο νοων, νοειτω !!!
Φιλε υπαρχουν ατομα που θελουν αυτο το προγραμμα για δικους τους λογους αρα αποδεκτο εσυ επελεξε αλλο οποιο θελεις .Αυτο ακριβως! Τα 50 για 20 λεπτα παραπεμπει σε υπηρεσιες studio και ας αφησουμε τα περι παρτυ ποτων και καυλαντισματος με τα κοριτσια... Τα ιδια κανουν και στη φυλης.. Βλεπε studio oriemtal κλπ...ποια λοιπον η διαφορα?
γνωμη σου και γνωμη μου. Ειμαι πελατης του συγκεκριμενου μαγαζιου και θεωρω τουλαχιστον υποτιμητικο για το επιπεδο του να προσφερει τετοιου ειδους υπηρεσιες . Τωρα να καποιν το εξυοηρετει μια ξεπετα του ειδους, (μου εχει τυχει και εμενα να ειμαι βιαστικος και να μην θελω περιποιηση μασαζ) οκ αλλα οχι να το θεωρουμε και VFMΦιλε υπαρχουν ατομα που θελουν αυτο το προγραμμα για δικους τους λογους αρα αποδεκτο εσυ επελεξε αλλο οποιο θελεις .
ΟΙ υπηρεσιες studio ειναι τελειως διαφορετικες καλο βραδυ να εχεις
μην παρεξηγηθω , δεν μιλαω γενικα για τις υπηρεσιες των μασαζ, αλλα για τις συγκεκριμενες ξεπετες των 20 λεπτων για 50 ευρω στα δηθεν παρτυ, νομιζω οτι θα συμφωνησεις
ρε ξεκολατε, διαβαστε την τελευται κριτικη...."προσφορα" για το προχθεςινο παρτυ 20λεπτα - 50 ευρω , δεν ειπα οτι ειναι στα Στανταρντ του καταστηματος....Και παλι θα διαφωνησω, ο χρονος ειναι 45 και 60 λεπτα, το ξερεις !!!
Τωρα εαν εγινε φαουλ, επρεπε να το πεις στην υπευθυνη και μετα να λες αυτα που λες !!!
Ααααα καιγια να μην παρεξηγηθω, εγω δεν εχω καμμια σχεση, με κανενα μαγαζι του ειδους !!!
ρε ξεκολατε, διαβαστε την τελευται κριτικη...."προσφορα" για το προχθεςινο παρτυ 20λεπτα - 50 ευρω , δεν ειπα οτι ειναι στα Στανταρντ του καταστηματος....
καλα το κοβω εδω , μη σπαμαρουμε αλλο, η συνεχεια στην αρενα!μπορει καποιοι απο τους παρευρισκομενους να το ειχαν ζητησει απο πριν το προγραμμα αυτο σε συνδιασμο με ολα τα υπολοιπα
ποιο το προβλημα?
πεστο οπως θες εσυ , αλλα αυτοι που το δεχτηκαν ηταν με δικητους πρωτοβουλια πιστευω εγω
καλα το κοβω εδω , μη σπαμαρουμε αλλο, η συνεχεια στην αρενα!