Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ούτε η Αγάπη κάνει ακα... μην σπέρνεις βρώμες...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.590
Πόντοι
41.813
ούτε η Αγάπη κάνει ακα... μην σπέρνεις βρώμες...

δεν ειπα για την Αγαπη οτι κανει ακα.ειπα οτι πηρα διπλο Ζωη-Αγαπη και οτι μου εκανε ακα η Ζωη.

υπαρχει και η κριτικη μου να τη διαβασεις.κι εχουμε ξαναπει εδω πολλες φορες οτι ο,τι κανει η καθε κοπελλα με τον καθε πελατη δεν παει να πει οτι ισχυει το ιδιο με ολους. και δεν εχω και κανενα λογο να πω ψεμματα.

να εισαι καλα.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
δεν ειπα για την Αγαπη οτι κανει ακα.ειπα οτι πηρα διπλο Ζωη-Αγαπη και οτι μου εκανε ακα η Ζωη.

υπαρχει και η κριτικη μου να τη διαβασεις.κι εχουμε ξαναπει εδω πολλες φορες οτι ο,τι κανει η καθε κοπελλα με τον καθε πελατη δεν παει να πει οτι ισχυει το ιδιο με ολους. και δεν εχω και κανενα λογο να πω ψεμματα.

να εισαι καλα.
πετραν παραστρατεις μου φαινεται....πηδας και αβυζες?...

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Παρακαλούνται τα αξιότιμα μέλη που θα παραβρεθούν στο κοσμικό αυτό event, να φέρουν στο πέτο ενδεικτικό καρτελάκι με το nick τους. :cheesy:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.590
Πόντοι
41.813
πετραν παραστρατεις μου φαινεται....πηδας και αβυζες?...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  τι να κανω?αφου ηθελαν και οι δυο να γευτουν το θεσπεσιο κορμι μου  :grin: :grin: :grin: :grin:

ειχα ομως και την Αγαπη απο κοντα και εκανα παιχνιδι  :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.023
Πόντοι
46.232
λοιπόν να πώ μερικά λόγια για το παρτάκι που παραβρέθηκα και εγώ , βέβαια πιο πολύ χάρηκα που είδα και παιδιά που είχα να τα δώ πάρα πολύ καιρό .
Καταρχήν να πώ ότι είχε αρκετό κόσμο και φάτσες που δεν της ήξερα , μας υποδέχτηκε η Όλγα σαν καλή οικοδέσποινα , καθίσαμε σε έναν καναπέ και αμέσως οι κοπέλες ήρθαν
και ρωτούσαν αν θέλουμε κάτι να πιούμε , τις ετοιμασίες φυσικά τις έκαναν οι ίδιες οι κοπέλες , ποτά αναψυκτικά άφθονα , γλυκά και διάφορα εδέσματα για να φάμε , στο πάρτάκι ήταν οι παρακάτω κοπέλες
Ζωή πολύ όμορφη κοπέλα στο πρόσωπο , με καστανά σκούρα μαλλιά κανονικό σώμα μικρό βυζί και τα χαρακτηρηστικά τατού της.
Λίζα παλιά γνωστή μου απο το Φρατζή 4 ξανθιά κατσαρομάλλα με 3-4 κόκκινες τούφες , ωραία σαρκώδη χείλη κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί και αυτή με τα τατού της.
Ντόνα παλιό μου στανταράκι όταν δούλευε Θησέως 81 μελαχρινό κοντοπούτανο τουμπανάκι.
Ναταλία άλλη παλιά γνωστή μου , ξανθό μιλφάκι με κοντά μαλλιά ωραιά πιασηματάκια και 2άρι βυζί.
Γαβριέλα μελαχρινή με κανονικό σώμα κοντούλα με ωραίο κώλο και ωραία μπουτάκια και αυτή με μικρό βυζί.
Ντίνα μελαχρινή με καρέ μαλλί κανονικό σώμα και μικρό βυζί.
Λόλα καστανόξανθη ψηλή κανονικό σώμα 2άρι βυζί , προσπαθούσα να θυμηθώ απο που την ξέρω , αλλά είχα κολλήσει...
περάσαμε καλά , τα είπαμε με τους φίλους μας , κάποια στιγμή γύρω στίς μιά είπα στα παιδιά να φύγουμε μπάς και αδιάσει το μαγαζί και φύγουν και οι κοπέλες που ήταν εκεί από  το πρωί....
ευχαριστούμε για την φιλοξενία και την διασκέδαση , το συγκεκριμένο μαγαζί είναι η τρίτη φορά μόλις που το επισκέπτομαι και δεν έχω περάσει καμία φορά...
ας γραψει και κανένας άλλος τίποτα...

Υ.Γ μου αρέσει όταν υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ τον μαγαζιών... κάποια στιγμή πέρασαν να πούν μιά καλησπέρα 4 κοπέλες που δουλεύουν σε άλλο ίδρυμα... 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
λοιπόν να πώ μερικά λόγια για το παρτάκι που παραβρέθηκα και εγώ , βέβαια πιο πολύ χάρηκα που είδα και παιδιά που είχα να τα δώ πάρα πολύ καιρό .
Καταρχήν να πώ ότι είχε αρκετό κόσμο και φάτσες που δεν της ήξερα , μας υποδέχτηκε η Όλγα σαν καλή οικοδέσποινα , καθίσαμε σε έναν καναπέ και αμέσως οι κοπέλες ήρθαν
και ρωτούσαν αν θέλουμε κάτι να πιούμε , τις ετοιμασίες φυσικά τις έκαναν οι ίδιες οι κοπέλες , ποτά αναψυκτικά άφθονα , γλυκά και διάφορα εδέσματα για να φάμε , στο πάρτάκι ήταν οι παρακάτω κοπέλες
Ζωή πολύ όμορφη κοπέλα στο πρόσωπο , με καστανά σκούρα μαλλιά κανονικό σώμα μικρό βυζί και τα χαρακτηρηστικά τατού της.
Λίζα παλιά γνωστή μου απο το Φρατζή 4 ξανθιά κατσαρομάλλα με 3-4 κόκκινες τούφες , ωραία σαρκώδη χείλη κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί και αυτή με τα τατού της.
Ντόνα παλιό μου στανταράκι όταν δούλευε Θησέως 81 μελαχρινό κοντοπούτανο τουμπανάκι.
Ναταλία άλλη παλιά γνωστή μου , ξανθό μιλφάκι με κοντά μαλλιά ωραιά πιασηματάκια και 2άρι βυζί.
Γαβριέλα μελαχρινή με κανονικό σώμα κοντούλα με ωραίο κώλο και ωραία μπουτάκια και αυτή με μικρό βυζί.
Ντίνα μελαχρινή με καρέ μαλλί κανονικό σώμα και μικρό βυζί.
Λόλα καστανόξανθη ψηλή κανονικό σώμα 2άρι βυζί , προσπαθούσα να θυμηθώ απο που την ξέρω , αλλά είχα κολλήσει...
περάσαμε καλά , τα είπαμε με τους φίλους μας , κάποια στιγμή γύρω στίς μιά είπα στα παιδιά να φύγουμε μπάς και αδιάσει το μαγαζί και φύγουν και οι κοπέλες που ήταν εκεί από  το πρωί....
ευχαριστούμε για την φιλοξενία και την διασκέδαση , το συγκεκριμένο μαγαζί είναι η τρίτη φορά μόλις που το επισκέπτομαι και δεν έχω περάσει καμία φορά...
ας γραψει και κανένας άλλος τίποτα...

Υ.Γ μου αρέσει όταν υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ τον μαγαζιών... κάποια στιγμή πέρασαν να πούν μιά καλησπέρα 4 κοπέλες που δουλεύουν σε άλλο ίδρυμα... 
και πολύ καλή στο δωμάτιο...εγώ πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ μαζί της προχθές... :rockon: :rockon:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.222
Πόντοι
4.365
και πολύ καλή στο δωμάτιο...εγώ πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ μαζί της προχθές... :rockon: :rockon:

Εσύ άμα βρεις καμία να μην κάνει σωστά την δουλειά της θα είναι είδηση για τα κεντρικά δελτία των media..  :cheesy:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Εσύ άμα βρεις καμία να μην κάνει σωστά την δουλειά της θα είναι είδηση για τα κεντρικά δελτία των media..  :cheesy:
και ποιος σου είπε ότι δεν έχω βρει??δε μελετάς τας γραφάς μου φαίνεται... :grin:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Απο τα γραφομενα του n.smirni 76, πρεπει να περασαν ομορφα εχθες !!!

Ενα μπραβο στην ΟΛΓΑ και στα κοριτσια της !!!

Παντα τετοια !!!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Λοιπόν,

Όσοι δεν ήρθαν στο χθεσινό πάρτυ, έχασαν. Κόσμος αρκετός, φαγητό καλό, το οποίο τίμησα για να αναπληρώσω τη χαμένη ενέργεια και πολλές κοπέλες διαθέσιμες για να περάσουμε καλά. Έμπειροι παίκτες παρόντες, όπως οι n.smirni76, andy51, sport200, mysterious, agianna (η σειρά τυχαία). Κάποιοι να ξαναξεκινήσουν να συμμετέχουν πιο ενεργά, αυτοί ξέρουν ;) Επίσης, κύριε Μυστήριε έχουμε να πάμε κάπου οι δυο μας ;)

Ρόστερ:

Λίζα: η Barbie των μασάζ. Pettite κοπελίτσα, ξανθιά, όμορφη, με κορυφαίες υπηρεσίες. Λίγο κουρασμένη δυστυχώς χθες, οπότε δεν ήθελα να ρισκάρω.

Ντόνα: άλλη petite κοπελίτσα, με συμπαθητικό πρόσωπο και πολύ σφιχτό σωματάκι. Το βυζί της κοιτάζει στον ουρανό και η ρώγα βγάζει μάτι μόλις τη γλύψεις. Καύλα στο δωμάτιο και λεπτομέρειες στην κριτική μου.

Ζωή: Ψηλή, όμορφη, με ωραίο σώμα, όπως διαγραφόταν από το μινάκι που φορούσε. Εντυπωσίασε φίλο που ήταν μαζί μου.

Γκαμπριέλα: Άλλη μια petite παρουσία. Είπε ότι κατάγεται από την Κρήτη ( ; ) και πέταγε κάποιες εκφράσεις από το νησί. Πολύ ωραίο σώμα το πιτσιρίκι.

Λόλα: Ψηλή, συμπαθητικό σώμα, δεν μου άρεσε πολύ στο πρόσωπο. Γούστα είναι αυτά...

Νάταλι: Το γνωστό milf που ήταν στη Δάφνη. Κοντό μαλλί, καυλωτικό πρόσωπο και σώμα με πιασήματα.

Η Όλγα ευγενέστατη, πραγματική οικοδέσποινα!

Άντε και τα Χριτούγεννα να το επανάλαβουν!

:rockon:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.043
Πόντοι
6.515
μπορεσατε να διασκεδασετε όταν ξερατε ότι τα κορίτσια ηταν από τις 11 το πρωι στη δουλεια ?  :think:  :headbang:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Λοιπόν,

Όσοι δεν ήρθαν στο χθεσινό πάρτυ, έχασαν. Κόσμος αρκετός, φαγητό καλό, το οποίο τίμησα για να αναπληρώσω τη χαμένη ενέργεια και πολλές κοπέλες διαθέσιμες για να περάσουμε καλά. Έμπειροι παίκτες παρόντες, όπως οι n.smirni76, andy51, sport200, mysterious, agianna (η σειρά τυχαία). Κάποιοι να ξαναξεκινήσουν να συμμετέχουν πιο ενεργά, αυτοί ξέρουν ;) Επίσης, κύριε Μυστήριε έχουμε να πάμε κάπου οι δυο μας ;)

Ρόστερ:

Λίζα: η Barbie των μασάζ. Pettite κοπελίτσα, ξανθιά, όμορφη, με κορυφαίες υπηρεσίες. Λίγο κουρασμένη δυστυχώς χθες, οπότε δεν ήθελα να ρισκάρω.

Ντόνα: άλλη petite κοπελίτσα, με συμπαθητικό πρόσωπο και πολύ σφιχτό σωματάκι. Το βυζί της κοιτάζει στον ουρανό και η ρώγα βγάζει μάτι μόλις τη γλύψεις. Καύλα στο δωμάτιο και λεπτομέρειες στην κριτική μου.

Ζωή: Ψηλή, όμορφη, με ωραίο σώμα, όπως διαγραφόταν από το μινάκι που φορούσε. Εντυπωσίασε φίλο που ήταν μαζί μου.

Γκαμπριέλα: Άλλη μια petite παρουσία. Είπε ότι κατάγεται από την Κρήτη ( ; ) και πέταγε κάποιες εκφράσεις από το νησί. Πολύ ωραίο σώμα το πιτσιρίκι.

Λόλα: Ψηλή, συμπαθητικό σώμα, δεν μου άρεσε πολύ στο πρόσωπο. Γούστα είναι αυτά...

Νάταλι: Το γνωστό milf που ήταν στη Δάφνη. Κοντό μαλλί, καυλωτικό πρόσωπο και σώμα με πιασήματα.

Η Όλγα ευγενέστατη, πραγματική οικοδέσποινα!

Άντε και τα Χριτούγεννα να το επανάλαβουν!

:rockon:
ρωσε πηδηξες την ντονα..?...θα σε μαστιγωσω!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα,,,η ντονα ειναι σουπερ παιδι,χαμιγελαστο ,με δυνατο κρεββατι και ξερει να βαζει κατω,πολλες του χωρου,ψηλοτερες...

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ρωσε πηδηξες την ντονα..?...θα σε μαστιγωσω!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα,,,η ντονα ειναι σουπερ παιδι,χαμιγελαστο ,με δυνατο κρεββατι και ξερει να βαζει κατω,πολλες του χωρου,ψηλοτερες...

την έχω ξαναπάρει στο Θησέως 81 και ξέρω...πέρασα σούπερ

μπορεσατε να διασκεδασετε όταν ξερατε ότι τα κορίτσια ηταν από τις 11 το πρωι στη δουλεια ?  :think:  :headbang:

και ναι, ενώ όλοι μου έλεγαν θα είναι κουρασμένη, η Ντόνα έδωσε ρέστα. Δεν το περίμενα να περάσω τόσο καλά!

***Olga 555***

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους τους φιλους μας!!! :) :) :)θα ιφελα να εβχαρεστισο αφτους που μας εκτιμησαν κει ιρταν χτες γιατο παρτι κει για τα καλα λογια που γραψατε ,ελπιζο κει υπολιποι περασανε  καλα κει τορα ετειμαζουμε αλο γιατα  Χριστουγινα  ;) ;) :dancing: :dancing:.σιμερα ειναι τα κορτσια η χριστινα, ναταλι, ντοννα  ;) ;) ;)φιλια πολα  :-* :-* :-*

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
την έχω ξαναπάρει στο Θησέως 81 και ξέρω...πέρασα σούπερ

και ναι, ενώ όλοι μου έλεγαν θα είναι κουρασμένη, η Ντόνα έδωσε ρέστα. Δεν το περίμενα να περάσω τόσο καλά!
Ρε παιδια για τη Ντονα που ηταν παλια στη Φραντζη λετε; Λιγο "αρπακτικο" δεν
ειναι αυτη η κανω λαθος; Παντως στο σεξ καλουτσικη ηταν απο τοτε.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Όλγα και τα κορίτσια του χώρου. Μας χαρίσατε ένα όμορφο βράδυ με χαμόγελα, αστεία, όμορφες στιγμές. Λεπτομέρειες που φθίνουν στις μέρες μας. Όλες όμορφες και παρά την παρέλευση 12ώρου συνεχούς εργασίας και ετοιμασιών, δώσατε τον καλύτερό σας εαυτό. Μας  περιποιηθήκατε ως άξιες οικοδέσποινες. Δεν πιστεύω να υπήρξε καλεσμένος που να πέρασε βαρετά.
Λιζάκι έδωσες ρεσιτάλ. Ξέρεις εσύ..... Ήταν μεγάλη η βραδιά μιας και βρεθήκαμε με παλιούς καλούς φίλους και έγινε πολύς χαβαλές. Το είχαμε όλοι ανάγκη και είμαστε ευγνώμονες.
Αχ ρε Ζωίτσα... ;)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Ρε παιδια για τη Ντονα που ηταν παλια στη Φραντζη λετε; Λιγο "αρπακτικο" δεν
ειναι αυτη η κανω λαθος; Παντως στο σεξ καλουτσικη ηταν απο τοτε.
...για καντο λιανα?....για παραπανω χαρτζιλικι λες?...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πράγματι,το πάρτυ ήταν πολύ καλό,ο μπουφες πλούσιος και τα κορίτσια ευγενέστατα και πολύ εξυπηρετικά,παρά την κούρασή τους.....η Ολγα εξαιρετική οικοδέσποινα,διακριτική και πρόθυμη να καλωσορίσει και να περιποιηθεί όλους τους καλεσμένους....
Μιά μικρή διόρθωση για τον φίλο νεα σμύρνη.....οι καινούργιες κοπέλλες δεν ήρθαν ως καλεσμένες,είναι νέες μεταγραφές και ανηκουν πλεον στο προσωπικό του ιδρύματος.Εμένα τουλάχιστον έτσι μου ειπαν....
Ηταν πράγματι μεγάλη χαρά να ξαναδώ παλιούς φίλους και να γνωριστώ προσωπικά και με 1-2 ακόμα τους οποίους "μυστηριωδώς" δεν είχα συναντήσει μέχρι τώρα....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom