jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ούτε η Αγάπη κάνει ακα... μην σπέρνεις βρώμες...
ούτε η Αγάπη κάνει ακα... μην σπέρνεις βρώμες...
πετραν παραστρατεις μου φαινεται....πηδας και αβυζες?...δεν ειπα για την Αγαπη οτι κανει ακα.ειπα οτι πηρα διπλο Ζωη-Αγαπη και οτι μου εκανε ακα η Ζωη.
υπαρχει και η κριτικη μου να τη διαβασεις.κι εχουμε ξαναπει εδω πολλες φορες οτι ο,τι κανει η καθε κοπελλα με τον καθε πελατη δεν παει να πει οτι ισχυει το ιδιο με ολους. και δεν εχω και κανενα λογο να πω ψεμματα.
να εισαι καλα.
Παρακαλούνται τα αξιότιμα μέλη που θα παραβρεθούν στο κοσμικό αυτό event, να φέρουν στο πέτο ενδεικτικό καρτελάκι με το nick τους.
πετραν παραστρατεις μου φαινεται....πηδας και αβυζες?...
και πολύ καλή στο δωμάτιο...εγώ πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ μαζί της προχθές...λοιπόν να πώ μερικά λόγια για το παρτάκι που παραβρέθηκα και εγώ , βέβαια πιο πολύ χάρηκα που είδα και παιδιά που είχα να τα δώ πάρα πολύ καιρό .
Καταρχήν να πώ ότι είχε αρκετό κόσμο και φάτσες που δεν της ήξερα , μας υποδέχτηκε η Όλγα σαν καλή οικοδέσποινα , καθίσαμε σε έναν καναπέ και αμέσως οι κοπέλες ήρθαν
και ρωτούσαν αν θέλουμε κάτι να πιούμε , τις ετοιμασίες φυσικά τις έκαναν οι ίδιες οι κοπέλες , ποτά αναψυκτικά άφθονα , γλυκά και διάφορα εδέσματα για να φάμε , στο πάρτάκι ήταν οι παρακάτω κοπέλες
Ζωή πολύ όμορφη κοπέλα στο πρόσωπο , με καστανά σκούρα μαλλιά κανονικό σώμα μικρό βυζί και τα χαρακτηρηστικά τατού της.
Λίζα παλιά γνωστή μου απο το Φρατζή 4 ξανθιά κατσαρομάλλα με 3-4 κόκκινες τούφες , ωραία σαρκώδη χείλη κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί και αυτή με τα τατού της.
Ντόνα παλιό μου στανταράκι όταν δούλευε Θησέως 81 μελαχρινό κοντοπούτανο τουμπανάκι.
Ναταλία άλλη παλιά γνωστή μου , ξανθό μιλφάκι με κοντά μαλλιά ωραιά πιασηματάκια και 2άρι βυζί.
Γαβριέλα μελαχρινή με κανονικό σώμα κοντούλα με ωραίο κώλο και ωραία μπουτάκια και αυτή με μικρό βυζί.
Ντίνα μελαχρινή με καρέ μαλλί κανονικό σώμα και μικρό βυζί.
Λόλα καστανόξανθη ψηλή κανονικό σώμα 2άρι βυζί , προσπαθούσα να θυμηθώ απο που την ξέρω , αλλά είχα κολλήσει...
περάσαμε καλά , τα είπαμε με τους φίλους μας , κάποια στιγμή γύρω στίς μιά είπα στα παιδιά να φύγουμε μπάς και αδιάσει το μαγαζί και φύγουν και οι κοπέλες που ήταν εκεί από το πρωί....
ευχαριστούμε για την φιλοξενία και την διασκέδαση , το συγκεκριμένο μαγαζί είναι η τρίτη φορά μόλις που το επισκέπτομαι και δεν έχω περάσει καμία φορά...
ας γραψει και κανένας άλλος τίποτα...
Υ.Γ μου αρέσει όταν υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ τον μαγαζιών... κάποια στιγμή πέρασαν να πούν μιά καλησπέρα 4 κοπέλες που δουλεύουν σε άλλο ίδρυμα...
και πολύ καλή στο δωμάτιο...εγώ πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ μαζί της προχθές...
και ποιος σου είπε ότι δεν έχω βρει??δε μελετάς τας γραφάς μου φαίνεται...Εσύ άμα βρεις καμία να μην κάνει σωστά την δουλειά της θα είναι είδηση για τα κεντρικά δελτία των media..
ρωσε πηδηξες την ντονα..?...θα σε μαστιγωσω!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα,,,η ντονα ειναι σουπερ παιδι,χαμιγελαστο ,με δυνατο κρεββατι και ξερει να βαζει κατω,πολλες του χωρου,ψηλοτερες...Λοιπόν,
Όσοι δεν ήρθαν στο χθεσινό πάρτυ, έχασαν. Κόσμος αρκετός, φαγητό καλό, το οποίο τίμησα για να αναπληρώσω τη χαμένη ενέργεια και πολλές κοπέλες διαθέσιμες για να περάσουμε καλά. Έμπειροι παίκτες παρόντες, όπως οι n.smirni76, andy51, sport200, mysterious, agianna (η σειρά τυχαία). Κάποιοι να ξαναξεκινήσουν να συμμετέχουν πιο ενεργά, αυτοί ξέρουν ;) Επίσης, κύριε Μυστήριε έχουμε να πάμε κάπου οι δυο μας ;)
Ρόστερ:
Λίζα: η Barbie των μασάζ. Pettite κοπελίτσα, ξανθιά, όμορφη, με κορυφαίες υπηρεσίες. Λίγο κουρασμένη δυστυχώς χθες, οπότε δεν ήθελα να ρισκάρω.
Ντόνα: άλλη petite κοπελίτσα, με συμπαθητικό πρόσωπο και πολύ σφιχτό σωματάκι. Το βυζί της κοιτάζει στον ουρανό και η ρώγα βγάζει μάτι μόλις τη γλύψεις. Καύλα στο δωμάτιο και λεπτομέρειες στην κριτική μου.
Ζωή: Ψηλή, όμορφη, με ωραίο σώμα, όπως διαγραφόταν από το μινάκι που φορούσε. Εντυπωσίασε φίλο που ήταν μαζί μου.
Γκαμπριέλα: Άλλη μια petite παρουσία. Είπε ότι κατάγεται από την Κρήτη ( ; ) και πέταγε κάποιες εκφράσεις από το νησί. Πολύ ωραίο σώμα το πιτσιρίκι.
Λόλα: Ψηλή, συμπαθητικό σώμα, δεν μου άρεσε πολύ στο πρόσωπο. Γούστα είναι αυτά...
Νάταλι: Το γνωστό milf που ήταν στη Δάφνη. Κοντό μαλλί, καυλωτικό πρόσωπο και σώμα με πιασήματα.
Η Όλγα ευγενέστατη, πραγματική οικοδέσποινα!
Άντε και τα Χριτούγεννα να το επανάλαβουν!
ρωσε πηδηξες την ντονα..?...θα σε μαστιγωσω!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα,,,η ντονα ειναι σουπερ παιδι,χαμιγελαστο ,με δυνατο κρεββατι και ξερει να βαζει κατω,πολλες του χωρου,ψηλοτερες...
μπορεσατε να διασκεδασετε όταν ξερατε ότι τα κορίτσια ηταν από τις 11 το πρωι στη δουλεια ?
Ρε παιδια για τη Ντονα που ηταν παλια στη Φραντζη λετε; Λιγο "αρπακτικο" δεντην έχω ξαναπάρει στο Θησέως 81 και ξέρω...πέρασα σούπερ
και ναι, ενώ όλοι μου έλεγαν θα είναι κουρασμένη, η Ντόνα έδωσε ρέστα. Δεν το περίμενα να περάσω τόσο καλά!
...για καντο λιανα?....για παραπανω χαρτζιλικι λες?...Ρε παιδια για τη Ντονα που ηταν παλια στη Φραντζη λετε; Λιγο "αρπακτικο" δεν
ειναι αυτη η κανω λαθος; Παντως στο σεξ καλουτσικη ηταν απο τοτε.