Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Πράγματι,το πάρτυ ήταν πολύ καλό,ο μπουφες πλούσιος και τα κορίτσια ευγενέστατα και πολύ εξυπηρετικά,παρά την κούρασή τους.....η Ολγα εξαιρετική οικοδέσποινα,διακριτική και πρόθυμη να καλωσορίσει και να περιποιηθεί όλους τους καλεσμένους....
Μιά μικρή διόρθωση για τον φίλο νεα σμύρνη.....οι καινούργιες κοπέλλες δεν ήρθαν ως καλεσμένες,είναι νέες μεταγραφές και ανηκουν πλεον στο προσωπικό του ιδρύματος.Εμένα τουλάχιστον έτσι μου ειπαν....
Ηταν πράγματι μεγάλη χαρά να ξαναδώ παλιούς φίλους και να γνωριστώ προσωπικά και με 1-2 ακόμα τους οποίους "μυστηριωδώς" δεν είχα συναντήσει μέχρι τώρα....
;) :2funny:
Τά'ριξες πάντως τα δίχτυα σου με "τρόπο", όπως ταιριάζει σε έναν bon viveur (σόρρυ αν δεν τό'γραψα καλά).

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Καλά το έγραψες..... :2funny: εντάξει,τα εριξα για την τιμή των όπλων...ήξερα απο την αρχή ότι ο "στόχος" ήταν "κλειδωμένος"......δεν πειράζει όμως,κάναμε την πλάκα μας,γελάσαμε,πάντα μέσα σε αξιοπρεπή πλαίσια.....
Οταν έφυγες,κάποια έκλαιγε με μαυρο δάκρυ..... :rockon: :rockon:

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
ημουν και εγω εκει... :grin: :grin: :grin: :grin:

και απο μερια μου να εκφρασω τα θετικα μου,και μονο σχολια,για το χθεσινο γεγονοσ.συναντησα συναγωνιστεσ,που "γουσταρω" την παρεα τουσ,καλαμπουρι τρελο,μπουφεσ,ποτα σε αφθονια...

μονο θετικεσ εντυπωσεισ και απο τα κοριτσια,που ηταν ευγενεστατα,χομογελαστα,εξυπηρετικα,παρολη την κουραση τουσ που προφανωσ ειχαν,αλλα πραγματικα,δεν το εδειξαν καθολου....πλακιτσα,κ πειραγματα με τουσ συναγωνιστεσ,διναν κ παιρναν....
ολεσ οι κοπελεσ,κατα την γνωμη μου ανω του μεσου ορου ,του χωρου πιστευω...

περασα ,παρα πολυ ωραια(πραγματικα δεν το λεω ευκολα{γνωστοσ γκρινιαρησ}),παρολο που ειχα την μεση μου ,κ με τσιμπουσε συνεχεια...

υγ..βρε παιδια πωσ την ειπατε την κοπελα(που σασ ζαλισα το ξερω),που σασ ελεγα οτι μοιαζει,με μια απο τισ πρωταγωνιστριεσ τουσ BREAKING BAD????δεν ευκαιρεσα να τησ το πω.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.013
Πόντοι
46.232
Πράγματι,το πάρτυ ήταν πολύ καλό,ο μπουφες πλούσιος και τα κορίτσια ευγενέστατα και πολύ εξυπηρετικά,παρά την κούρασή τους.....η Ολγα εξαιρετική οικοδέσποινα,διακριτική και πρόθυμη να καλωσορίσει και να περιποιηθεί όλους τους καλεσμένους....
Μιά μικρή διόρθωση για τον φίλο νεα σμύρνη.....οι καινούργιες κοπέλλες δεν ήρθαν ως καλεσμένες,είναι νέες μεταγραφές και ανηκουν πλεον στο προσωπικό του ιδρύματος.Εμένα τουλάχιστον έτσι μου ειπαν....
Ηταν πράγματι μεγάλη χαρά να ξαναδώ παλιούς φίλους και να γνωριστώ προσωπικά και με 1-2 ακόμα τους οποίους "μυστηριωδώς" δεν είχα συναντήσει μέχρι τώρα....
άρα υπήρξε ομαδική μεταγραφή απο ίδρυμα του κέντρου?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.013
Πόντοι
46.232
υγ..βρε παιδια πωσ την ειπατε την κοπελα(που σασ ζαλισα το ξερω),που σασ ελεγα οτι μοιαζει,με μια απο τισ πρωταγωνιστριεσ τουσ BREAKING BAD????δεν ευκαιρεσα να τησ το πω.....
έκανε περιγραφή ο τρελορώσος....κάνε αντιστοίχιση και δες για πια έλεγες  ;)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
...για καντο λιανα?....για παραπανω χαρτζιλικι λες?...
Καλα, καμμια δεν δουλευει για τη ψυχη της μανας της, ειδικα σαυτη τη πραγματικα
δυσκολη δουλεια. Η Ντονα ισως τοτε να ηταν πιο μικρη και πιο απειρη και να το εδειχνε λιγο
πιο πολυ. Ελπιζω να διορθωθηκε γιατι βλεπω καλες κριτικες τελευταια.(Αν μιλαμε βεβαια για
την ιδια κοπελα).

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Η Ντόνα και τις δυο φορές που την έχω πάρει, ποτέ δεν έχει ζητήσει το παραμικρό έξτρα. Από εκεί και πέρα, αν ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, τότε η κοπέλα δεν θα πει όχι, τουλάχιστον έτσι νομίζω.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
έκανε περιγραφή ο τρελορώσος....κάνε αντιστοίχιση και δες για πια έλεγες  ;)

Ρόστερ:

OXI..Λίζα: η Barbie των μασάζ. Pettite κοπελίτσα, ξανθιά, όμορφη, με κορυφαίες υπηρεσίες. Λίγο κουρασμένη δυστυχώς χθες, οπότε δεν ήθελα να ρισκάρω.

OXI..Ντόνα: άλλη petite κοπελίτσα, με συμπαθητικό πρόσωπο και πολύ σφιχτό σωματάκι. Το βυζί της κοιτάζει στον ουρανό και η ρώγα βγάζει μάτι μόλις τη γλύψεις. Καύλα στο δωμάτιο και λεπτομέρειες στην κριτική μου.

Ζωή: Ψηλή, όμορφη, με ωραίο σώμα, όπως διαγραφόταν από το μινάκι που φορούσε. Εντυπωσίασε φίλο που ήταν μαζί μου.

Γκαμπριέλα: Άλλη μια petite παρουσία. Είπε ότι κατάγεται από την Κρήτη ( ; ) και πέταγε κάποιες εκφράσεις από το νησί. Πολύ ωραίο σώμα το πιτσιρίκι.

OXI..Λόλα: Ψηλή, συμπαθητικό σώμα, δεν μου άρεσε πολύ στο πρόσωπο. Γούστα είναι αυτά...

OXI..Νάταλι: Το γνωστό milf που ήταν στη Δάφνη. Κοντό μαλλί, καυλωτικό πρόσωπο και σώμα με πιασήματα.

μηπωσ η κρητικια??

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Περα απο το οικονομικο, εγω τοτε συνηθιζα να πηγαινω με τη Νανσυ και η Ντονα σε
καποια φαση που τις ειχα παρει διπλο (μετα απο δικια της προτροπη και παρακληση)
κατα καποιο τροπο προσπαθησε να με κανει δικο της πελατη.

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους τους φιλους μας!!! :) :) :)θα ιφελα να εβχαρεστισο αφτους που μας εκτιμησαν κει ιρταν χτες γιατο παρτι κει για τα καλα λογια που γραψατε ,ελπιζο κει υπολιποι περασανε  καλα κει τορα ετειμαζουμε αλο γιατα  Χριστουγινα  ;) ;) :dancing: :dancing:.σιμερα ειναι τα κορτσια η χριστινα, ναταλι, ντοννα  ;) ;) ;)φιλια πολα  :-* :-* :-*
Ολγα ησουν υπεροχη και εσυ και τα κοριτσια γενικα περασα φανταστικα , νασαστε καλα παντα καλες δουλειες

giorgiodelafuentes

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
8
Like
9
Πόντοι
1
Φίλε με ποια μοιάζει από breaking Bad;Γιατί και τις 2 (Anna Gunn & Betsy Brandt) τις έχω άχτι  :cum: από παλιά.Ειδικά αν μοιάζει με Anna Gunn...

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
τα 50 για ξεπετες του 20λεπτου τα θεωρειτε προσφορα? εμενα για "αρπαχτη" μου κανει.. εντελως μπουρδελακια εγιναν και τα μασατζιδικα...

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Φίλε με ποια μοιάζει από breaking Bad;Γιατί και τις 2 (Anna Gunn & Betsy Brandt) τις έχω άχτι  :cum: από παλιά.Ειδικά αν μοιάζει με Anna Gunn...

με την Betsy Brandt   μοιαζει..

αν δεισ λιγα μηνυματα πριν,καταληγουμε,οτι ειναι η ζωη ή η γκαμπριελα .....νομιζω οτι μοιαζει καταπληκτικα,στο προσωπο..

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
για την Ντίνα λέτε... την κοντούλα πιτσιρίκα...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
τα 50 για ξεπετες του 20λεπτου τα θεωρειτε προσφορα? εμενα για "αρπαχτη" μου κανει.. εντελως μπουρδελακια εγιναν και τα μασατζιδικα...
....απο την στιγμη,που σαλοναρουν ολες ξεβρακωτες,τι περιμενεις...αχχχχχ!!!πανε τα χρονια που οι κοπελες φορουσαν ιατρικη μπλουζα,και περιμενες στην περατζαδα,να φανει λιγο μπουτακι,η στηθος...και αναρωτιωσουνα,θα φαω μεσα,η θα μεινω με το πουλι στο χερι..?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
....απο την στιγμη,που σαλοναρουν ολες ξεβρακωτες,τι περιμενεις...αχχχχχ!!!πανε τα χρονια που οι κοπελες φορουσαν ιατρικη μπλουζα,και περιμενες στην περατζαδα,να φανει λιγο μπουτακι,η στηθος...και αναρωτιωσουνα,θα φαω μεσα,η θα μεινω με το πουλι στο χερι..?
Εσύ πρέπει να τα έχεις φάει με το κουτάλι τα μαγαζιά αυτά.  :rolleyes:
Που τις θυμήθηκες τις ιατρικές μπλούζες;  :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Καλημέρα εις άπαντας.

Να ευχαριστήσω (με τη σειρά μου) τη διεύθυνση του μαγαζιού για την ιδέα και υλοποίηση του event, tην Όλγα ως οικοδέσποινα της βραδιάς και βέβαια τα κορίτσια του ιδρύματος που με τη σειρά τους ομόρφυναν τη νύκτα μετατρέποντάς την σε λαμπερή βραδιά (ιδίως αν σκεφθεί κανείς ότι ήταν τόσες ώρες εν υπηρεσία).

Το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον οπότε η υπόσχεση για επιστροφή είναι μονόδρομος. ;)

Πιθανολογώ ότι τόσο το τιμολόγιο όσο και η διαθέσιμη ώρα για συνεδρία, είχαν τροποποιηθεί λόγω του ιδιαιτέρου της βραδιάς.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Καλημέρα εις άπαντας.

Να ευχαριστήσω (με τη σειρά μου) τη διεύθυνση του μαγαζιού για την ιδέα και υλοποίηση του event, tην Όλγα ως οικοδέσποινα της βραδιάς και βέβαια τα κορίτσια του ιδρύματος που με τη σειρά τους ομόρφυναν τη νύκτα μετατρέποντάς την σε λαμπερή βραδιά (ιδίως αν σκεφθεί κανείς ότι ήταν τόσες ώρες εν υπηρεσία).

Το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον οπότε η υπόσχεση για επιστροφή είναι μονόδρομος. ;)

Πιθανολογώ ότι τόσο το τιμολόγιο όσο και η διαθέσιμη ώρα για συνεδρία, είχαν τροποποιηθεί λόγω του ιδιαιτέρου της βραδιάς.
εγώ πάντως πλήρωσα 80 ευρώ για μια ώρα, την Πέμπτη και τηρήθηκε στο έπακρο η ώρα, με χαλάρωση και διακριτικότητα...

***Olga 555***

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους τους φοιλους μας και καλη ευδομαδα και καλο μηνα !! :) :) σημερα τα κοροιτσια μας ειναι οι Ληζα , η Χριστινα ,η Ντονα , η Ναταλια , η Πολινα , η Γαβριελλα , και μια καινουργια κοπελα , η Μυρτω !!! :dancing: :dancing: :dancing: Να μην ξεχασετε τοις καρτουλες σας , για περισοτερες πλοιροφοριες καλεστε μας στο        2109842697 ... Καλη συναιχια σε ολους !!! φοιλια πολλα απο μας  :-* :-* :-* :-*

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Καλησπερα σε ολους τους φοιλους μας και καλη ευδομαδα και καλο μηνα !! :) :) σημερα τα κοροιτσια μας ειναι οι Ληζα , η Χριστινα ,η Ντονα , η Ναταλια , η Πολινα , η Γαβριελλα , και μια καινουργια κοπελα , η Μυρτω !!! :dancing: :dancing: :dancing: Να μην ξεχασετε τοις καρτουλες σας , για περισοτερες πλοιροφοριες καλεστε μας στο        2109842697 ... Καλη συναιχια σε ολους !!! φοιλια πολλα απο μας  :-* :-* :-* :-*
η Ζωή?? ρεπό?? :idiot:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom