Νέα

βαζω το ταξιδι,βαζεις τη "παρεα"!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanios78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
γεια σας παιδες!ειμαι 36χρ και μετα απο αρκετα δυσκολα χρονια (ψυχολογικα και οικονομικα)αρχισα παλι να στηριζομαι στα ποδια μου,και αποφασισα να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου!κανονιζω ενα ταξιδι στην αμερικη,για περιπου ενα μηνα,η μια καλη κρουαζιερα.και ψαχνω τhν αναλογη "παρεα".ενοιτε ολα δικα  μου,αλλα οχι και "δωρακι",δεν νομιζω να εχει κανεις αντιρριση οτι ενας μηνας στην αμερικα δεν ειναι εμπειρια ζωης.δε θελω επαγγελματια αλλα μια απλη κοπελα απο 22-32 περιπου χρονων.ΑΥΤΟ που θελω απο σας τους πιο εμπειρους ειναι αν εχει κανει καποιος το ιδιο,εμπειρειες,πως θα μπορουσα,και που να δημοσιευσω μια τετοια αγγελια,και γενικα γνωμες ρε παιδια...ευχαριστω οσους μπηκαν στο κοπο και διαβασαν το θεμα μου.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
γεια σας παιδες!ειμαι 36χρ και μετα απο αρκετα δυσκολα χρονια (ψυχολογικα και οικονομικα)αρχισα παλι να στηριζομαι στα ποδια μου,και αποφασισα να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου!κανονιζω ενα ταξιδι στην αμερικη,για περιπου ενα μηνα,η μια καλη κρουαζιερα.και ψαχνω τhν αναλογη "παρεα".ενοιτε ολα δικα  μου,αλλα οχι και "δωρακι",δεν νομιζω να εχει κανεις αντιρριση οτι ενας μηνας στην αμερικα δεν ειναι εμπειρια ζωης.δε θελω επαγγελματια αλλα μια απλη κοπελα απο 22-32 περιπου χρονων.ΑΥΤΟ που θελω απο σας τους πιο εμπειρους ειναι αν εχει κανει καποιος το ιδιο,εμπειρειες,πως θα μπορουσα,και που να δημοσιευσω μια τετοια αγγελια,και γενικα γνωμες ρε παιδια...ευχαριστω οσους μπηκαν στο κοπο και διαβασαν το θεμα μου.
σπανιε και που ξερει η γκομενα οτι δε θα καταληξει σε μια μπανιερα με παγακια με ενα νεφρο λιγοτερο;

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
πιο πιθανό είναι να πας κρουαζίέρα μόνος και να περάσεις καλύτερα... όλο και κάτι θα τσιμπήσεις στο πλοίο

OP
OP
spanios78

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
σπανιε και που ξερει η γκομενα οτι δε θα καταληξει σε μια μπανιερα με παγακια με ενα νεφρο λιγοτερο;

σωστος,δε μου πηγε το μυαλο μου εκει!

supervans13

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
75
Πόντοι
1
ο σπανιος ειναι το πρωτο δειγμα!βγηκε ο συριζα κ αρχιζουμε τα3ιδακια αναψυχης!στειριζεται ξανα στα ποδια του. το λεει 3εκα8αρα ο αν8ρωπος
:2funny:

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
ο σπανιος ειναι το πρωτο δειγμα!βγηκε ο συριζα κ αρχιζουμε τα3ιδακια αναψυχης!στειριζεται ξανα στα ποδια του. το λεει 3εκα8αρα ο αν8ρωπος

σωστός !! πόσο κοστίζει ένας μήνας κρουαζιέρα στην Αμερική ? για δυο άτομα ?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Κι εγώ να σκεφτείς ότι προγραμματίζω να ανεβώ επίπεδο,κι από φτηνοπουτάνες των 10-20€,να ''χτυπάω'' βίζιτες των 100€ και άνω! :2funny:

OP
OP
spanios78

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
πρωτον με πολιτικα δεν ασχολυθηκα ποτε.δευτερον,γραφω για μια εμπειρεια ζωης.παιδες εχω να παω διακοπες 7 χρονια,δεν δικαιουμαι λυπον αυτο το κατι παραπανω....το 7 που ελειπε!

starbus

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
φιλε πηγαινε καλυτερα μονος σου μια ΚΟΥΒΑ, οπου θα περασεις φανταστικα θα χεις οτι παρεα γουσταρεις χωρις καμια να σου τα πρηζει και θα ειναι εμπειρια ζωης, αν θελεις ινφο στειλε μου πμ

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127

ψαξου εδώ για να γλυτώσεις εισητήρια και επιπλέον ψυχολογικά που θα σου δημιουργήσει ενας μήνας συμβίωσης με Ελληνίδα ...

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
τυποι και ο λιλας βαζει τους κωνους και τα κουτσουρα,βαζετε την παρεα;  :grin:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
φιλε πηγαινε καλυτερα μονος σου μια ΚΟΥΒΑ, οπου θα περασεις φανταστικα θα χεις οτι παρεα γουσταρεις χωρις καμια να σου τα πρηζει και θα ειναι εμπειρια ζωης, αν θελεις ινφο στειλε μου πμ
Ακόμα καλύτερα Ταϋλάνδη.Να φχαριστηθείς φαγητό,μασάζ και πίπα!Με ένα δυχίλιαρο όλα μέσα,θα νοιώσεις πρίγκηπας για έναν μήνα!
(Να μαζέψω λεφτά να πάω Ταϋλάνδη,να μαζέψω λεφτά να πάω Ταϋλάνδη,να μαζέψω λεφτά να πάω Ταϋλάνδη...).

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε μπες στο thread της Ταυλανδης,διαβασε το και μετα κλεισε εκδρομη μονος σου.Για 2 βδομαδες με ενα τριχιλιαρο θα εισαι αρχοντας.Θα εχεις μια κοπελλα ολη την μερα μαζι σου για να σου κανει μασσαζ οποτε θελεις,μια για να γαμας οποτε θελεις,μια για να βγαινεις εξω,και μια για να την εχεις στο κρεββατι να κοιμαται και συ να βλεπεις τηλεοραση.Βεβαια αυτα ολα μπορει να στα κανει και μια μονο κοπελλα.Μην διστασεις καθολου,πηγαινε και θα γυρισεις αλλος ανθρωπος,θα με θυμηθεις.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Δεν μπορώ να καταλάβω το νόημα του θέματος εδώ. Ψάχνεις δηλαδή μη επαγγελματία γυναίκα για ταξίδι πολυδάπανο αναψυχής στην Αμερική. Δηλαδή αναφέρεται στις λίγες γυναίκες που γράφουν στο φόρουμ αυτό και δεν είναι επαγγελματίες? Καλύτερα να άνοιγες το θέμα στο κοσμοφόρουμ.
Εκτός αν άνοιξες το θέμα για να εξασκηθούμε σε μυθοπλασία και τρολοκαταστάσεις. Για την υλοποίηση όμως του στόχου σου με μη επαγγελματία γυναίκα πρέπει πρώτα να βρεις μία άνεργη γκόμενα, διαφορετικά αν πας με επαγγελματία πρέπει να είσαι εκατομμυριούχος.

OP
OP
spanios78

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Δεν μπορώ να καταλάβω το νόημα του θέματος εδώ. Ψάχνεις δηλαδή μη επαγγελματία γυναίκα για ταξίδι πολυδάπανο αναψυχής στην Αμερική. Δηλαδή αναφέρεται στις λίγες γυναίκες που γράφουν στο φόρουμ αυτό και δεν είναι επαγγελματίες? Καλύτερα να άνοιγες το θέμα στο κοσμοφόρουμ.
Εκτός αν άνοιξες το θέμα για να εξασκηθούμε σε μυθοπλασία και τρολοκαταστάσεις. Για την υλοποίηση όμως του στόχου σου με μη επαγγελματία γυναίκα πρέπει πρώτα να βρεις μία άνεργη γκόμενα, διαφορετικά αν πας με επαγγελματία πρέπει να είσαι εκατομμυριούχος.

φιλε μου,συμβουλες και γνωμες ζητησα,δεν νομιζω να ξεκινησα καμια μυθοπλασια.οσα για ταιλανδη,πρεπει να εχω διαβασει και ολο το φορουμ!για τι κουβα που ανεφερε ο φιλος δεν εχω αποψη..

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Τύπε Σπάνιε, νομίζω καλύτερα να πας μόνος σου, και γνωριμιες θα κάνεις και θα ξεφύγεις απ αυτή τη μίζερη χώρα. Καλύτερα να πας σε καναν πορνοπροορισμό για μένα, αλλά γενικά μη πάρεις ελλεηνίδα μαζί σου. Τζάμπα λεφτά.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
γεια σας παιδες!ειμαι 36χρ και μετα απο αρκετα δυσκολα χρονια (ψυχολογικα και οικονομικα)αρχισα παλι να στηριζομαι στα ποδια μου,και αποφασισα να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου!κανονιζω ενα ταξιδι στην αμερικη,για περιπου ενα μηνα,η μια καλη κρουαζιερα.και ψαχνω τhν αναλογη "παρεα".ενοιτε ολα δικα  μου,αλλα οχι και "δωρακι",δεν νομιζω να εχει κανεις αντιρριση οτι ενας μηνας στην αμερικα δεν ειναι εμπειρια ζωης.δε θελω επαγγελματια αλλα μια απλη κοπελα απο 22-32 περιπου χρονων.ΑΥΤΟ που θελω απο σας τους πιο εμπειρους ειναι αν εχει κανει καποιος το ιδιο,εμπειρειες,πως θα μπορουσα,και που να δημοσιευσω μια τετοια αγγελια,και γενικα γνωμες ρε παιδια...ευχαριστω οσους μπηκαν στο κοπο και διαβασαν το θεμα μου.
ταξιδι κ παραμονη  στις ΗΠΑ πανω απο 7 μερες χωρις προφεσιοναλ λογο  ειναι ψυχικο τραυμα,,, :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
μιλαμε η απολυτη σαχλαμαρα,, :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom