You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βάσω Καραντάσιου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freeboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 70
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Εξαιρετη αθλητρια,πανεμορφη γυναικα αλλα και φοβερος χαρακτηρας που ειχα την χαρα να γνωρισω.Πραγματικο κοσμημα για τον αθλητισμο μας και διαφημιση παγκοσμιως για τις Ελληνιδες(μια διαφημιση που δεν ξερω παντως αν την αξιζουν)Παιδια δεν ξερω αν εχει μπι το θεμα παλαιοτερα αλλα η βασουλα ειναι μια απο της ποιο sexi αθλητριες μας και εχει πιστευο θεση στο forum μας ...Οσοι fan της γυναικαρας ας προσθεσουν υλικο,thanks.
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Συμφωνω μακαρι να της μοιαζανε αρκετες Ελληνιδες.Δεν εχω συναντησει ανθρωπο να πει κατι κακο για την βασω.Κατα καιρους εχω βαλει φωτο της στις Sexy αθλητριες
Συνημμένα
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Περιπου 34Τι ηλικία έχει;
72 κιλά. Αυτά για όσες και όσους λένε ότι μια γυναίκα πρέπει να είναι κάτω από 60 για να ναι όμορφη. Και μη μου πείτε για το 1.82 ύψος. Το κάθε καρακατσουλιό που αντέχει και πεινάει, γίνεται 55kg και ψωνίζεται ότι έχει κορμί μοντέλου.
Η Καραντάσιου όπως και πολλές άλλες αθλήτριες είναι κορμάρες, γυμνασμένες και θυληκότατες.
Κι επειδή ο LEFTY2 είναι τρελλή πηγή, του θέτω την πρόκληση : Κατερίνα Κόφφα (σπριντερ, σύζηγος του Παυλακάκη)
Η Καραντάσιου όπως και πολλές άλλες αθλήτριες είναι κορμάρες, γυμνασμένες και θυληκότατες.
Κι επειδή ο LEFTY2 είναι τρελλή πηγή, του θέτω την πρόκληση : Κατερίνα Κόφφα (σπριντερ, σύζηγος του Παυλακάκη)
πω πω που την θυμηθυκες παιχταρα μου72 κιλά. Αυτά για όσες και όσους λένε ότι μια γυναίκα πρέπει να είναι κάτω από 60 για να ναι όμορφη. Και μη μου πείτε για το 1.82 ύψος. Το κάθε καρακατσουλιό που αντέχει και πεινάει, γίνεται 55kg και ψωνίζεται ότι έχει κορμί μοντέλου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις