Νέα

Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Θα τον ακούνε και τα παιδιά μας !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOHNNYDMAX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
οι περισοτεροι 30+ πιστευω οτι εχουμε μεγαλωσει με βασιλη,ασιμο κλασικο ροκ και καλο μεταλ οσοι δεν εχουν αυτα τα ακουσματα εχουν χασει
Δεν ειναι απαραιτητο αυτο...Βλεπε Καζαντζιδη,Στρατο κτλ...
Εγω μεγαλωσα με κραμματα...Βασιλη,Νταλαρα,Στελιο,Στρατο,Βιταλη αλλα και Κατσιμιχαιους και Τερζη...

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
μα το ροκ και το καλο λαικο και ρεμπετικο ειναι το ιδιο για σκυλαδικα ποπ καο μουΝΙΝΟΥΣ εννοω

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
οσο για τα τραγοθδια του νικολα τη να πει κανεις........δεν περιγραφονται με λογια μονο η καρδια μιλαει....

OP
OP
J

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
μα το ροκ και το καλο λαικο και ρεμπετικο ειναι το ιδιο για σκυλαδικα ποπ καο μουΝΙΝΟΥΣ εννοω

Μάλλον εννοείς πως όσοι ακούν αυτά τα είδη, έχουν το ροκ και το καλό λαϊκό στην ίδια μοίρα σωστά ;
Γιατί δεν ξεκαθαρίζει καλά όπως το έγραψες φίλε....

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ως ερμηνευτης και μονο ειναι κορυφαιος. Αυτος και ο Νικολας ο Ξυλουρης. Η χροια της φωνης του εχει κατι το μαγικο. Κριμα που ο Μιρκουτσικος του εμπιστευτηκε τοσα λιγα κομματια του Καββαδια. Ειμαι και εγω ενας απο αυτους που μεγαλωσαν με τα τραγουδια του και παντα θα ταξιδευω μαζι του.  

OP
OP
J

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
[move] :headbang1: :headbang1: :headbang1: :rockon: :rockon:[size=20pt]ΒΑΣΙΛΗ , ΖΟΥΜΕ , ΓΙΑ ΝΑ Σ'ΑΚΟΥΜΕ !!!!![/size]  :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Μάλλον εννοείς πως όσοι ακούν αυτά τα είδη, έχουν το ροκ και το καλό λαϊκό στην ίδια μοίρα σωστά ;
Γιατί δεν ξεκαθαρίζει καλά όπως το έγραψες φίλε....
συγνωμη...αυτο εννοουσα απλα εμεινα στο ροκ.. και φυσικα ακουω σαν τρελος ρεμπετικα και λαικα...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
θεος  :rockon: :rockon: :rockon:
τον τελευταιο δισκο του δεν τον ακουσα αν κ θεωρω οτι εχει ψιλοξεπεσει... δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των τραγουδιων που ελεγε παλια με αυτα που βγαζει πλεον... το πληρωμα του χρονου υποθετω

οπως κ να χει.. ειμαι φαν κ τον εχω δει απειρες φορες σε συναυλιες.. χι ις ανπεκταμπλ :rockon:

OP
OP
J

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Ως ερμηνευτης και μονο ειναι κορυφαιος. Αυτος και ο Νικολας ο Ξυλουρης. Η χροια της φωνης του εχει κατι το μαγικο. Κριμα που ο Μιρκουτσικος του εμπιστευτηκε τοσα λιγα κομματια του Καββαδια. Ειναι και εγω ενας απο αυτους που μεγαλωσαν με τα τραγουδια του και παντα θα ταξιδευω μαζι του. 

Όντως, έχει μια μαγική χροιά....
Και έχουν γίνει πολλές συζητήσεις για το θέμα, δηλαδή πως ενώ δεν έχει καμιά τρομερή φωνάρα, είναι όμως τρομερά αισθαντικός.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τι λες καλε που δεν εχει φωναρα ο βασιλης? :P :P :P
ιεροσυλεεε!!!!

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
ρε συ bite τι κολπο ειναι αυτο που εισαι μεσα και φαινεσαι αποσυνδεδεμενη?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
να πας στην επεξεργασια του προφιλ σου κ θα το βρεις
ειναι επιλογη που δινεται απ το ιδιο το φορουμ για ολους :P :P :P

OP
OP
J

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
τι λες καλε που δεν εχει φωναρα ο βασιλης? :P :P :P
ιεροσυλεεε!!!!

Ρε συ , πρώτος εγώ από όλους τον γουστάρω....αλλά δεν έχει καμιά φωνή επιπέδου....τενόρου, αυτό εννοώ.
Είναι όμως στις συχνότητες που χαϊδεύει τον φλοιό του εγκεφάλου μου....
Όπως σου χω 'πει και για την δική σου αύρα....
Ένα τέτοιο πράγμα.....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε με αυτη τη λογικη μονο οι τυπου παβαροττι εχουν φωναρες...
τζωνη με πληγωσες να το ξερεις... :( :P

OP
OP
J

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Για να μην ξεφεύγουμε και από το θέμα.

Συνημμένα

• BASILIS_alone.jpg
    BASILIS_alone.jpg
    95,4 KB · Εμφανίσεις: 31

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μια από τις πιο ωραίες αναμνήσεις της εφηβείας μου ήταν ο Βασίλης στη Σφεντόνα το 1993..Είχα δεν είχα κλείσει τα 16, 1η Λυκείου ήμουν και αν και κυριλέ πιτσιρίκος (αυτοκίνηση, λοφτ, μερσέντες, μπερλιν και έτσι) η πόρωση έφτασε κόκκινο...
Μεγαλώνοντας κάπου τα τραγούδια του δεν με πόρωναν το ίδιο, κάπου άρχισε να με κουράζει όπως και τόσα άλλα πράγματα που σου άρεσαν στην εφηβεία και τώρα τα θεωρείς γραφικές αναμνήσεις...
Ωστόσο κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν μπορεί να αμφισβητήσει την προσφορά του στην ελληνική μουσική και ειδικά στη ροκ, τη σπουδαία φωνή του και τις πορωτικές ερμηνείες του, συν το γεγονός ότι είχε την ευτυχία να τραγουδήσει κομμάτια που σημάδεψαν πολλές γενιές- από το 1970 έως και σήμερα...
Δεν ξέρω αν είναι το ελληνικό αντίστοιχο των Μαίηντεν αλλά άνετα τον χαρακτηρίζεις Έλληνα Ντύλαν ή Κλαπτον...
Όσο για τις πολιτικές του τοποθετήσεις, εκτός του ότι δεν αναδείχθηκε χάρη σε αυτές και απευθύνθηκε σε ευρύτατο κοινό, ουδέποτε υπήρξε κολλημένος με αυτό που πίστευε...Ως και στο δεξιό (υποτίθεται) ΣΚΑΙ βγήκε για να μιλήσει - τραγουδήσει για τη σωτηρία του Κηφισσού...
Το δε γεγονός ότι δεν πέθανε από πρέζα σε κάποιο στενό των Εξαρχείων και ότι πηδάει μια καθόλα αξιπρεπή εμφανισιακά γυναίκα- ΜΙΛΦ δεν τον καθιστά "ψευδοροκά", τον καθιστά ακόμη πιο συμπαθή...

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
...έλα κρατισέ μέ και περπάτησέ μέ μες το μαγικό σου το βυθό.
πάρεμέ μαζί σου στο βαθύ φιλί σού μη μ αφήνεις μόνο θα χαθώ...

Ο Βασίλης μας πόρωνε τόσο που αναγκαστήκαμε 2-3 απο την παρέα να μάθουμε κιθάρα για να τραγουδάμε τα τραγούδια του. Ακόμα και τώρα 20 χρόνια μετά ακούω οποιοδήποτε τραγούδι του και ανατριχιάζω.

Πίσω απο κάθε στιγμή της ζωής μου υπάρχει κάτι που να θυμίζει Βασίλη... Την πρώτη φορά που πήγα σε μπουρδέλο ήταν μετά απο παράσταση του Βασίλη στη Σφεντόνα... Οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου ήταν πριν 15-20 χρόνια με την παρέα που μαζευόμασταν σε κάποιο εξοχικό σπίτι και το ξημερώναμε τραγουδώντας Βασίλη. Ακόμα και την γυναίκα μου την έριξα τραγουδώντας Βασίλη.

Δεν ξέρω πως θα ήταν οι αναμνήσεις της ζωής μου αν δεν υπήρχε η αύρα του Βασίλη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom