Επισκέπτης
οποιος ειναι κκε δεν ειναι ροκας??το ακουσαμε και αυτο....
Μα καλά τόσα ''συντρόφια'' υπάρχουν εδώ μέσα,κανείς δεν ξέρει ποιους εννοεί στο τραγούδι;
ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΣΕΤΕ
Απάνω μου έχω πάντοτε στη ζώνη μου σφιγμένο
ένα παλιό αφρικάνικο ατσάλινο μαχαίρι
-όπως αυτά που συνηθούν και παίζουν οι αραπάδες-
που από έναν γέρο έμπορο αγόρασα στ' Αλγέρι.
..............
Ένα στιλέτο έχω μικρό στη ζώνη μου σφιγμένο,
που η ιδιοτροπία μ' έκαμε και το 'καμα δικό μου,
κι αφού κανένα δε μισώ στον κόσμο να σκοτώσω,
φοβάμαι μη καμιά φορά το στρέψω στον εαυτό μου...
Σπουδαίος ερμηνευτής, αριστερός έστω και από συνήθεια πια, σχεδόν πάντα live performances που μένουν στη μνήμη, αλλά όχι και το αντίστοιχο των Iron Maiden στην ελληνική ροκ σκηνή φίλε JOHNNYDMAX. Δυστυχώς ποτέ δεν έγινε δημιουργός, ποτέ δεν εμπλούτισε το ροκ με κάτι καινούριο και διαφορετικό και ο πραγματικά ρηξικέλευθος και πρωτοπόρος καινοτομεί τεχνικά και μουσικά πρωτίστως και δευτερευόντως μορφολογικά/ερμηνευτικά. Τι να πουν και οι Τρύπες τότε; Πάντως κακή κουβέντα δε θέλω να πω για τον Βασίλη. Όσοι θελουν ας ψάξουν να βρουν τη γνώμη καθαρόαιμων ροκάδων και στη σκηνή και στη ζωή (π.χ. Αγγελάκας), η άποψη τους για την προσφορά του Βασίλη στο Ελληνικό ροκ δεν είναι τυχαία. Κατά τ' άλλα ας είναι όλοι τους καλά και κυρίως ας δημιουργούν, γιατί και η απομόνωση και ο ερμητισμός, συμβιβασμός είναι....για μένα είναι στην Ελληνική μουσική σκηνή κάτι σαν τους Iron Maiden στην ξένη....
με τον βασιλη εχουμε περπατησει αρκεετς φορες διπλα διπλα σε πορειες!!αξιολογος καλλιτεχνης μα πανω απ ολα πολυ καλος ανθρωπος!!
O Παναγούλης Γιάννη λεγόταν Αλέξανδρος(Αλέκος).
Στο τραγούδι όντως ο Ερνέστος ήταν ο Τσε αλλά ο Νίκος είναι ο Μπελογιάννης.
Σπουδαίος ερμηνευτής, αριστερός έστω και από συνήθεια πια, σχεδόν πάντα live performances που μένουν στη μνήμη, αλλά όχι και το αντίστοιχο των Iron Maiden στην ελληνική ροκ σκηνή φίλε JOHNNYDMAX. Δυστυχώς ποτέ δεν έγινε δημιουργός, ποτέ δεν εμπλούτισε το ροκ με κάτι καινούριο και διαφορετικό και ο πραγματικά ρηξικέλευθος και πρωτοπόρος καινοτομεί τεχνικά και μουσικά πρωτίστως και δευτερευόντως μορφολογικά/ερμηνευτικά. Τι να πουν και οι Τρύπες τότε; Πάντως κακή κουβέντα δε θέλω να πω για τον Βασίλη. Όσοι θελουν ας ψάξουν να βρουν τη γνώμη καθαρόαιμων ροκάδων και στη σκηνή και στη ζωή (π.χ. Αγγελάκας), η άποψη τους για την προσφορά του Βασίλη στο Ελληνικό ροκ δεν είναι τυχαία. Κατά τ' άλλα ας είναι όλοι τους καλά και κυρίως ας δημιουργούν, γιατί και η απομόνωση και ο ερμητισμός, συμβιβασμός είναι.
Kι αν πας ποτε να συζητησεις με κανεναν ''νεολαιο'' για μεγαλους ερμηνευτες και προσπαθησεις να του μεταδωσεις την ανατριχιλα που νιωθουμε οταν ακουμε ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ και ΕΡΜΗΝΕΥΕΣ σου πεταει κανα Μιχας και θες να κλαψεις και να τον σπασεις στο ξυλο!!!
αλλοι φορανε καλτσον στο κεφαλι τους για να κρυβονται....!!και φυσικα θελω να ακουω την αποψη του βασιλη για οτι αφορα την κατασταση στην χωρα μας!εχει κερδιχει το δικαιωμα να μιλαει καθως και το σεβασμο ολων μας!εχετε δει ροκα με γοβα?
γοβα φοραει γιατι ειναι κοντος.
Νασαι κοντος δεν ειναι κακο.
Αλλα να φορας γοβα!
Αν τον ακουσετε να μιλαει δε τι ροκ σκετος νταλαρας ειναι μιλαει και αυτο για τα εθνικα δικια και αλλες μαλακιες...
εχετε δει ροκα με γοβα?
γοβα φοραει γιατι ειναι κοντος.
Νασαι κοντος δεν ειναι κακο.
Αλλα να φορας γοβα!
Αν τον ακουσετε να μιλαει δε τι ροκ σκετος νταλαρας ειναι μιλαει και αυτο για τα εθνικα δικια και αλλες μαλακιες...
+10000000000ρε σεις, μην αφήσετε τους γραφικούς να χαλάσουν το thread.
Αδιαφορία, σύνδεση με χιούστον και αντε γεια