Νέα

Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Θα τον ακούνε και τα παιδιά μας !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOHNNYDMAX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οποιος ειναι κκε δεν ειναι ροκας??το ακουσαμε και αυτο....

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Απάνω μου έχω πάντοτε στη ζώνη μου σφιγμένο
ένα παλιό αφρικάνικο ατσάλινο μαχαίρι
-όπως αυτά που συνηθούν και παίζουν οι αραπάδες-
που από έναν γέρο έμπορο αγόρασα στ' Αλγέρι.

..............

Ένα στιλέτο έχω μικρό στη ζώνη μου σφιγμένο,
που η ιδιοτροπία μ' έκαμε και το 'καμα δικό μου,
κι αφού κανένα δε μισώ στον κόσμο να σκοτώσω,
φοβάμαι μη καμιά φορά το στρέψω στον εαυτό μου...

OP
OP
J

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Μα καλά τόσα ''συντρόφια'' υπάρχουν εδώ μέσα,κανείς δεν ξέρει ποιους εννοεί στο τραγούδι;
ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΣΕΤΕ

Νομίζω πως εννοεί Τσε και Μπελογιάννη....
Και υπονοοεί πως επειδή ουσιαστικά χάθηκαν για τους ίδιους σκοπούς, είναι σαν είναι ο ίδιος άνθρωπος, η ίδια ψυχή...
Και δεν είμαι καν συντρόφι.....

OP
OP
J

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Απάνω μου έχω πάντοτε στη ζώνη μου σφιγμένο
ένα παλιό αφρικάνικο ατσάλινο μαχαίρι
-όπως αυτά που συνηθούν και παίζουν οι αραπάδες-
που από έναν γέρο έμπορο αγόρασα στ' Αλγέρι.

..............

Ένα στιλέτο έχω μικρό στη ζώνη μου σφιγμένο,
που η ιδιοτροπία μ' έκαμε και το 'καμα δικό μου,
κι αφού κανένα δε μισώ στον κόσμο να σκοτώσω,
φοβάμαι μη καμιά φορά το στρέψω στον εαυτό μου...

Δυστυχώς δεν νομίζω να υπάρχει smiley να βάλω για την ΑΝΑΤΡΙΧΗΛΑ....Θα γέμιζα την οθόνη.

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
...για μένα είναι στην Ελληνική μουσική σκηνή κάτι σαν τους Iron Maiden στην ξένη....
Σπουδαίος ερμηνευτής, αριστερός έστω και από συνήθεια πια, σχεδόν πάντα live performances που μένουν στη μνήμη, αλλά όχι και το αντίστοιχο των Iron Maiden στην ελληνική ροκ σκηνή φίλε JOHNNYDMAX. Δυστυχώς ποτέ δεν έγινε δημιουργός, ποτέ δεν εμπλούτισε το ροκ με κάτι καινούριο και διαφορετικό και ο πραγματικά ρηξικέλευθος και πρωτοπόρος καινοτομεί τεχνικά και μουσικά πρωτίστως και δευτερευόντως μορφολογικά/ερμηνευτικά. Τι να πουν και οι Τρύπες τότε; Πάντως κακή κουβέντα δε θέλω να πω για τον Βασίλη. Όσοι θελουν ας ψάξουν να βρουν τη γνώμη καθαρόαιμων ροκάδων και στη σκηνή και στη ζωή (π.χ. Αγγελάκας), η άποψη τους για την προσφορά του Βασίλη στο Ελληνικό ροκ δεν είναι τυχαία. Κατά τ' άλλα ας είναι όλοι τους καλά και κυρίως ας δημιουργούν, γιατί και η απομόνωση και ο ερμητισμός, συμβιβασμός είναι.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
O Παναγούλης Γιάννη λεγόταν Αλέξανδρος(Αλέκος).
Στο τραγούδι όντως ο Ερνέστος ήταν ο Τσε αλλά ο Νίκος είναι ο Μπελογιάννης.

OP
OP
J

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
με τον βασιλη εχουμε περπατησει αρκεετς φορες διπλα διπλα σε πορειες!!αξιολογος καλλιτεχνης μα πανω απ ολα πολυ καλος ανθρωπος!!

Τον έχω κι εγώ γνωρίσει, σε μια εκδήλωση που κάναμε με το σχολείο, όταν πήγαινα Λύκειο....
Κάναμε ένα μικρό λάιβ σε κέντρο, σε σταθμό ερασιτεχνικό (που μόλις είχαν αρχίσει να ξεπετάγονται), στον οποίο έκανα μια εκπομπούλα μαζί με φίλο....
Πολύ απλός και καταδεκτικός άνθρωπος, ούτε σταριλίκι ούτε τίποτα.

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
με τον Μπιλι , και εγω , μεγαλωσα ! θυμαμαι πιτσιρικας εποχη γυμνασιο κααι αρχη λυκειου οταν τραγουδουσε στο κεντρι στην αγιου μελετιου και ακομα τα ειχε τοτε με την Στελλα , πριν την Ραντου , πολλες φορες τα βραδια πηγαινε σε ενα μερος και ετρωγε που εγω και η παρεα μου πηγαιναμε για ηλεκτρονικα και φλιπερακια . εκει τον γνορισα απο κοντα , μας ειχε δωσει τζαμπα προσκλησεις και τον ειχα κανει ινδαλμα ! ποιος θα ξεχασει την γκαβλα που μας ειχε δωσει με το Ελλας , μετα με τις μπαλαντες του , με τις διασκευες στον Λουτσιο Μπατιστι και 1000 ακομα ! Θυμαμαι τα live του παντα τα καλυτερα!
Βασιλη συνεχισε ετσι!!!

Επισκέπτης
ο παπακωνσταντίνου είναι ο μόνος ροκ τραγουδιστής που υπάρχει στην ελλάδα, βέβαια αυτός ο σφιχτός εναγκαλισμός του με το κκε τον αδικεί αρκετά αλλά αυτές είναι προσωπικές επιλογές.

OP
OP
J

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
O Παναγούλης Γιάννη λεγόταν Αλέξανδρος(Αλέκος).
Στο τραγούδι όντως ο Ερνέστος ήταν ο Τσε αλλά ο Νίκος είναι ο Μπελογιάννης.

Ρε σκοτεινέ, σόρρυ ....
Μπελογιάννη ήθελα να πώ !
έπαθα ....σαρδάμ.
Τρεχω να το διορθώσω....

Επισκέπτης
και ο αγγελακας που ειπε ο φιλος πιο πανω ,ειναι πολυ καλος ερμηνευτης και γνησιος!!ομως για αυτα που εχει πει για τον βασιλη με βρισκει αντιθετο!πολλοι χρωστανε ενα ευχαριστω στον παπακωνσταντινου που κρατησε ορθια την  ελληνοφωνη ροκ σκηνη και μπορεσαν να ακουστουν!

OP
OP
J

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Σπουδαίος ερμηνευτής, αριστερός έστω και από συνήθεια πια, σχεδόν πάντα live performances που μένουν στη μνήμη, αλλά όχι και το αντίστοιχο των Iron Maiden στην ελληνική ροκ σκηνή φίλε JOHNNYDMAX. Δυστυχώς ποτέ δεν έγινε δημιουργός, ποτέ δεν εμπλούτισε το ροκ με κάτι καινούριο και διαφορετικό και ο πραγματικά ρηξικέλευθος και πρωτοπόρος καινοτομεί τεχνικά και μουσικά πρωτίστως και δευτερευόντως μορφολογικά/ερμηνευτικά. Τι να πουν και οι Τρύπες τότε; Πάντως κακή κουβέντα δε θέλω να πω για τον Βασίλη. Όσοι θελουν ας ψάξουν να βρουν τη γνώμη καθαρόαιμων ροκάδων και στη σκηνή και στη ζωή (π.χ. Αγγελάκας), η άποψη τους για την προσφορά του Βασίλη στο Ελληνικό ροκ δεν είναι τυχαία. Κατά τ' άλλα ας είναι όλοι τους καλά και κυρίως ας δημιουργούν, γιατί και η απομόνωση και ο ερμητισμός, συμβιβασμός είναι.

Φίλε μου blue, είπα ...γιά μένα.
Και δεν το εννοούσα μουσικά....
Εννοούσα κυρίως, για την διάρκεια και την συνέχεια, με αυτόν μεγάλωσα, όπως και με τους Maiden....

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
εχετε δει ροκα με γοβα?
γοβα φοραει γιατι ειναι κοντος.
Νασαι κοντος δεν ειναι κακο.
Αλλα να φορας γοβα!
Αν τον ακουσετε να μιλαει δε τι ροκ σκετος νταλαρας ειναι μιλαει και αυτο για τα εθνικα δικια και αλλες μαλακιες...

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Kι αν πας ποτε να συζητησεις με κανεναν ''νεολαιο'' για μεγαλους ερμηνευτες και προσπαθησεις να του μεταδωσεις την ανατριχιλα που νιωθουμε οταν ακουμε ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ και ΕΡΜΗΝΕΥΕΣ σου πεταει κανα Μιχας και θες να κλαψεις και να τον σπασεις στο ξυλο!!!

:headbang: :headbang: :headbang:
Μόνο που το σκέφτομαι με τσαντίζει.
Έχεις απόλυτο δίκιο.

Και να σκεφτούμε ότι η μουσική και τα τραγούδια χτίζουν πολιτισμούς, ιδέες, ιδανικά, ηθική.

Που θα καταλήξουν οι σημερινοί νεολαίοι ακούγοντας Τάμτα, Μίχα(όπως πολύ σωστά αναφέρεις) Νίνο (άκου όνομα ερμηνευτή ρε πούστη μου... ΝΙΝΟ??#@#$%#@!!!!????)

Τι θα διδάξουν όλοι αυτοί τα παιδιά μας?

Ενώ ο Βασίλης (και άλλοι βέβαια, απλά μην το πολυμπλέξουμε το ποστ) δίδαξε ελευθερία, δυναμισμό, αντιεξουσιαστικό αγώνα. Δίδαξε Αγάπη με Α κεφαλαίο. Δίδαξε ερμηνεία, μουσική, κιθάρα. Δίδαξε ταξιδιάρικο πνεύμα.

Και ο τύπος έχει και στάση ζωής και συμπεριφορά η οποία συνδέεται με τα τραγούδια του. Πάντα χαμηλών τόνων, μετριόφρων.  Όχι όπως τα σημερινά ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ που έχουν άποψη για τα πάντα και το μόνο που λένε είναι ότι τους αγαπούν όλους.

Ότι και να πούμε μοιάζει λίγο.
Η ζωή του, οι ερμηνείες του, οι επιλογές του σε μουσική και τραγούδια, αποδεικνύουν πολλά.

Επισκέπτης
εχετε δει ροκα με γοβα?
Αλλα να φορας γοβα!
Αν τον ακουσετε να μιλαει δε τι ροκ σκετος νταλαρας ειναι μιλαει και αυτο για τα εθνικα δικια και αλλες μαλακιες...
αλλοι φορανε καλτσον στο κεφαλι τους για να κρυβονται....!!και φυσικα θελω να ακουω την αποψη του βασιλη για οτι αφορα την κατασταση στην χωρα μας!εχει κερδιχει το δικαιωμα να μιλαει καθως και το σεβασμο ολων μας!

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
εχετε δει ροκα με γοβα?
Αλλα να φορας γοβα!

Από την τοποθέτησή σου σε κόβω πολύ αδιάβαστο.

Μήπως είσαι φαν του Μίχα και του Fame story φίλε?

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
ρε σεις, μην αφήσετε τους γραφικούς να χαλάσουν το thread.

Αδιαφορία, σύνδεση με χιούστον και αντε γεια

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
και τον κοκκινο φασισμο ΚΚΕ τον υπηρετει απο ιδιοτελεια που να βρει αλλου κοινο.Παιρνει εργολαβια 50 φεστιβαλ των ΚΝΑΤ καθε χρονο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom