ρε σεις, μην αφήσετε τους γραφικούς να χαλάσουν το thread.
Αδιαφορία, σύνδεση με χιούστον και αντε γεια
+1000
εχεις δκιο φιλε μου.παιδια γειωστε τον , μην χαλασουμε αυτο το θρεντ με φαγωμαρες
ρε σεις, μην αφήσετε τους γραφικούς να χαλάσουν το thread.
Αδιαφορία, σύνδεση με χιούστον και αντε γεια
εχετε δει ροκα με γοβα?
γοβα φοραει γιατι ειναι κοντος.
Νασαι κοντος δεν ειναι κακο.
Αλλα να φορας γοβα!
Αν τον ακουσετε να μιλαει δε τι ροκ σκετος νταλαρας ειναι μιλαει και αυτο για τα εθνικα δικια και αλλες μαλακιες...
και τον κοκκινο φασισμο ΚΚΕ τον υπηρετει απο ιδιοτελεια που να βρει αλλου κοινο.Παιρνει εργολαβια 50 φεστιβαλ των ΚΝΑΤ καθε χρονο.
σωστοι !!!!!!!!!!!!!!!!ας τον γραψουμε εκει που δεν πιανει μελανι!!!!+1000
εχεις δκιο φιλε μου.παιδια γειωστε τον , μην χαλασουμε αυτο το θρεντ με φαγωμαρες
Έχει γίνει αναφορά. Υπάρχει και ανάλογο thread, που άνοιξα την ημέρα που συμπληρώνονταν 19 χρόνια απουσίας του. Δυστυχώς τότε δεν γειώθηκαν όλοι όσοι θα έπρεπε, αλλά και πάλι τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά. Για να μην ψάχνεις...Εμενα παντως μου κανει εντυπωση που δεν εχει γινει καμια αναφορα στον Νικολα Ασιμο.
Που κατα την γνωμη μου ειναι και ο δασκαλος του αλλα και πιο γνησιος.
Εμενα παντως μου κανει εντυπωση που δεν εχει γινει καμια αναφορα στον Νικολα Ασιμο.
Που κατα την γνωμη μου ειναι και ο δασκαλος του αλλα και πιο γνησιος.
+1000000οι περισοτεροι 30+ πιστευω οτι εχουμε μεγαλωσει με βασιλη,ασιμο κλασικο ροκ και καλο μεταλ οσοι δεν εχουν αυτα τα ακουσματα εχουν χασει
θυμαμαι συναυλιες του ολοι με τους αναπτηρες και αγκαλια και μετα να φωναζει το ελλας και να γινομαστε ολοι ενας μπογος,μετα να χαιρετισματα λοιπον και ολοι μαζι να χωρευουμε.
γεμιζε τιγκα ολοκληρα σταδια οπως το ΟΑΚΑ και οχι στουντιο καναλιων, οπως καποιοι αλλοι
τζιμης: "για την κυπρο βεβαια....."αλλες εποχες φιλε μου,εποχες απομονωσης.Και ο Νταλαρας γεμισε 3 φορες το ΟΑΚΑ.
Αυτο το εγραψα εδω επειδη ειχαν αμεση σχεση οι δυο τους και πιστευω πως αν δεν ειχαν γνωριστει ο βασιλης δεν θα ηταν αυτο που ειναι σημερα.και ο Ασιμος ηταν σπουδαιος , πολυ σπουδαιος αλλα φιλε μου αυτο ειναι θρεντ του μπιλαρα!
τι αξια εχει ενα thread οταν γραφουν μονο αγιογραφοι?
Αυτο το εγραψα εδω επειδη ειχαν αμεση σχεση οι δυο τους και πιστευω πως αν δεν ειχαν γνωριστει ο βασιλης δεν θα ηταν αυτο που ειναι σημερα.
Ακομα το οτι τα τραγουδια του προκαλουν ανατριχιλα ειναι γεγονος αλλα πιστευω οτι εχει χασει το νοημα και κινειται με τα δεδομενα του συγχρονου μαρκετινγκ αλλα ειλικρινα δεν ξερω τι απο τα δυο ειναι πιο σωστο.Το σκληροπυρινικο του οποιου η φωνη ειναι περιορισμενη η του μαρκετινγκ του οποιου η φωνη του αγγιζει πολυ μεγαλυτερο ποσοστο αλλα ειναι πιο αχνη.