anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
έχεις υψοφοβία...?μπα και παλι ψηλα ειναι το νουμερο πες της να κατεβει αλιως τσου
έχεις υψοφοβία...?μπα και παλι ψηλα ειναι το νουμερο πες της να κατεβει αλιως τσου
σε αυτα τα νουμερα ναι τυπεέχεις υψοφοβία...?
σωστα δεν το ειχα σκεφτει ετσιπαιδια μισο λεπτο τι ειναι 200 euro τιποτα μισος μισθος ;)
Μπράβο που έχεις την τόλμη και τον επαγγελματισμό να δείχνεις χωρίς φόβο και πάθος και το προσωπό σου. Είναι άβολο να πρέπει να αποφασίζουμε και να πληρώνουμε χρήματα για κοπέλες που έχουμε δει μόνο το σώμα τους βασιζόμενοι σε περιγραφές για το προσωπό τους και μετά με τη σειρά μας να πρέπει να περιγράψουμε στους υπόλοιπους.
Μπράβο λοιπόν, ελπίζω να συμφωνούμε όλοι σε αυτό. Όσο αφορά την τιμή, αυτό έχει να κάνει με τις υπηρεσίες και φυσικά να συμφωνήσω ότι τα 200 είναι πολλά εκτός εάν οι υπηρεσίες και το όλο experience είναι out of this world. Να αναφέρω επίσης ότι φαίνεται να έχεις εκπληκτικό όμορφη σχηματισμένη λεκάνη (χωρίς να εννοώ το anal γιατί θεωρώ ότι το να πληρώνεις μία κοπέλα για να έρθει σε συνουσία μαζί σου και να θέλεις να της γαμήσεις και το κώλο δήθεν πορθητής είναι υπερβολικό)
ωραια λογικη για να μαυρισεις καποιον/α..κι ας κανει καλο σεξ ας πουμε...Χωρίς να έχω κανένα συμφέρον γράφω το παραπάνω για να την υποστηρίξω τη στιγμή που βλέπω ότι όλοι της κάνετε πλάκα, και δεν γράφει ούτε ένα ευχαριστώ, μαύρο και από εμένα
ωραια λογικη για να μαυρισεις καποιον/α..κι ας κανει καλο σεξ ας πουμε...
ηρθε κιολας η αναπτυξη και μου διεφυγε?
σε τι γλωσσα θα απαντησει?Χωρίς να έχω κανένα συμφέρον γράφω το παραπάνω για να την υποστηρίξω τη στιγμή που βλέπω ότι όλοι της κάνετε πλάκα, και δεν γράφει ούτε ένα ευχαριστώ, μαύρο και από εμένα
γιατί ρε τι ράτσα είναι...?σε τι γλωσσα θα απαντησει?
καννις με φοξ τεριεγιατί ρε τι ράτσα είναι...?
Ο anon τυπε δεν ειναι κλωνοςΤι να κάνει ο Jadren?
Εδώ χρειάζονται σαλιάρηδες. Κάτσε να αναλάβουν Καρυπιδης, Λουκάς, anon και λοιποί κλώνοι να δεις τι θα γίνει.
Φωτιά θα πάρει το νήμα.
δηλαδη εσυ την ειδες απο κοντα και δεν ειναι;ρε θα μας τρελανετε; πρωτα πηγαινετε να βλεπετε και μετα ανοιχτε το στομα σας...η ιδια ακριβως ειναι....
Προσφέρεις φουλ πρόγραμμα;
with out 200?With love...
with out 200?