Επισκέπτης
Ο Κοσνικ26 ειναι.Μεχρι και στρακι σε ειπε στο σπαμοθρεντ ..
ποιος αυτός που έχει 108 ποστ στη κατηγορία gay/lesbian...τελικά τι είναι στρακι ή λεσβία?
Ο Κοσνικ26 ειναι.Μεχρι και στρακι σε ειπε στο σπαμοθρεντ ..
θα τα εχει στον λιλαποιος αυτός που έχει 108 ποστ στη κατηγορία gay/lesbian...τελικά τι είναι στρακι ή λεσβία?
εκεί είναιθα τα εχει στον λιλα
Νομιζω οτι παντρευτηκε με τον Παπαλουκα η Τσεκουρα
Μιλαμε για ΤΟ ΜΟΥΝΙ!!! Φατσαρα και απο σωμα...Γυμναστρια στο επαγγελμα ;)
Πρεπει να χει χορτασει γαμησι ο μυτογκας ο Παπαλουκας...
ρε συ την γυναικα του φιλου μου του τεο ανεβασες.....
Αυτό ειναι το μεγαλύτερο λάθος που ακούω για τους αθλητές. Οσο καλύτερα γαμήσια ρίχνεις, τόσο καλύτερη απόδοση έχεις. ΜΥΘΟΣ είναι αυτό φίλε μου.γι'αυτο σερνεται ο μαλακας τα τελευταια χρονια ..να μου πεις κ μεις στη θεση του μια απ'τα ιδια θα καναμε..
Αυτό ειναι το μεγαλύτερο λάθος που ακούω για τους αθλητές. Οσο καλύτερα γαμήσια ρίχνεις, τόσο καλύτερη απόδοση έχεις. ΜΥΘΟΣ είναι αυτό φίλε μου.
μούναρος -ξεμούναρος το κέρατοπου της ρίχνει έχει πάει σύννεφο ,σαν τον .....τάρανδο ένα πράγμα
αμα είναι ετσι θα πρέπει να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.. για να έχουμε ελπίδες δηλαδής... ;)
εδώ είσαι παλλικαράκι?
μούναρος -ξεμούναρος το κέρατοπου της ρίχνει έχει πάει σύννεφο ,σαν τον .....τάρανδο ένα πράγμα
Δεν ξέρω αν κάνεις κάτι λάθος. Προσωπικά θυμάμαι όσο έπαιζα μπάλα πάντα γαμούσα καλά μουνιά και πάντα είχα όρεξη και για πολύ μπάλα και για πολύ γαμήσι. Πώς να στο πω, ανεβαίνει η ψυχολογία σου και έχεις καθαρό μυαλό στο παιχνίδι.Δεν ξέρω τι λες εσύ φίλε μου, εγώ 3 ώρες πήδαγα ένα πιπινάκι τις προάλλες και μετά δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Πόσο μάλλον μια μουνάρα σαν την Τσεκούρα. Λες να κάνω κάτι λάθος;