Δεν ξέρω τι λες εσύ φίλε μου, εγώ 3 ώρες πήδαγα ένα πιπινάκι τις προάλλες και μετά δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Πόσο μάλλον μια μουνάρα σαν την Τσεκούρα. Λες να κάνω κάτι λάθος;
Δεν ξέρω αν κάνεις κάτι λάθος. Προσωπικά θυμάμαι όσο έπαιζα μπάλα πάντα γαμούσα καλά μουνιά και πάντα είχα όρεξη και για πολύ μπάλα και για πολύ γαμήσι. Πώς να στο πω, ανεβαίνει η ψυχολογία σου και έχεις καθαρό μυαλό στο παιχνίδι.
Από την άλλη, όταν έχεις προβλήματα προσωπικά, δεν έχεις γκόμενα κλπ, έχω δει πολλές φορές μεταπτώσεις στην απόδοση.
Βέβαια, κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.
Το παν είναι να μην κάνεις πράγματα που σε χαλάνε.
Και ο Maradona (ο οποίος δεν έκανε και την καλύτερη εξωγηπεδική ζωή) ήταν ένας από τους 5 κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμος.
Ο Γκάλης από την άλλη δεν έκανε καθόλου καταχρήσεις.
Είναι ανάλογα τον άνθρωπο. Εγώ όσο λιγότερο δουλέυω, αθλούμαι κλπ, τόσο λιγότερες αντοχές έχω.
Ασε που είναι και το άλλο...Οι επαγγελματίες, πόσες ώρες προπόνηση την ημέρα κάνουν; Κάνουν 4 (μαζί με βάρη κλπ); Με 4 ώρες πιστεύεις ότι δεν έχουν αντοχές να γαμάνε και τα καλύτερα μουνιά και να παίξουν μπάλα, όταν δεν χρωστάνε και λεφτά;
Για μένα είναι καθαρά αδιαφορίας. Διαλέγουν παιχνίδια. Και αυτά περί ταλαιπωρίας από ταξίδι κλπ είναι πίπες. Εχω κάνει 30 ώρες ταξίδι οδοικώς και μετά έπαιζα μπάλα και έπαιξα μπαλάρα.
(Και δεν τα λέω όλα αυτά για να δείξω ότι είμαι κανείς τρομερός αθλητής, καταρχάς δεν παίζω καν τα τελευταία 2 χρόνια, όσο ότι το παν είναι στο μυαλό)