Νέα

Βασιλική Τσεκούρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
:d-spam:
Νομιζω οτι παντρευτηκε με τον Παπαλουκα η Τσεκουρα  :think:

Jimmy_Belarike

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
904
Πόντοι
86
Μιλαμε για ΤΟ ΜΟΥΝΙ!!! Φατσαρα και απο σωμα...Γυμναστρια στο επαγγελμα  ;)

Πρεπει να χει χορτασει γαμησι ο μυτογκας ο Παπαλουκας...

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Μιλαμε για ΤΟ ΜΟΥΝΙ!!! Φατσαρα και απο σωμα...Γυμναστρια στο επαγγελμα  ;)

Πρεπει να χει χορτασει γαμησι ο μυτογκας ο Παπαλουκας...

γι'αυτο σερνεται ο μαλακας τα τελευταια χρονια :grin:..να μου πεις κ μεις στη θεση του μια απ'τα ιδια θα καναμε..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.583
Πόντοι
46.232
ρε συ την γυναικα του φιλου μου του τεο ανεβασες.....

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.334
Πόντοι
1.720
τι εστι τσεκουρα ?

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
γι'αυτο σερνεται ο μαλακας τα τελευταια χρονια :grin:..να μου πεις κ μεις στη θεση του μια απ'τα ιδια θα καναμε..
Αυτό ειναι το μεγαλύτερο λάθος που ακούω για τους αθλητές. Οσο καλύτερα γαμήσια ρίχνεις, τόσο καλύτερη απόδοση έχεις. ΜΥΘΟΣ είναι αυτό φίλε μου.

Jimmy_Belarike

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
904
Πόντοι
86
Εκρινεις μεγαλυτερες ποσοτητες τεστοστερονης και ετσι ειναι σαν να παιζεις μονιμα ντοπαρισμενος  :2funny: :2funny:

thanos89

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
124
Πόντοι
6
Αυτό ειναι το μεγαλύτερο λάθος που ακούω για τους αθλητές. Οσο καλύτερα γαμήσια ρίχνεις, τόσο καλύτερη απόδοση έχεις. ΜΥΘΟΣ είναι αυτό φίλε μου.

Δεν ξέρω τι λες εσύ φίλε μου, εγώ 3 ώρες πήδαγα ένα πιπινάκι τις προάλλες και μετά δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Πόσο μάλλον μια μουνάρα σαν την Τσεκούρα. Λες να κάνω κάτι λάθος; :grin:

gutterball21

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Like
4
Πόντοι
0
μιλαμε για τον μουναρο!!!
20 καπακια κ βαλε!!!
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:sunglasses: μούναρος -ξεμούναρος το κέρατοπου της ρίχνει  έχει πάει σύννεφο ,σαν  τον .....τάρανδο ένα πράγμα :rolleyes: :rockon: :boobies: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
:sunglasses: μούναρος -ξεμούναρος το κέρατοπου της ρίχνει  έχει πάει σύννεφο ,σαν  τον .....τάρανδο ένα πράγμα :rolleyes: :rockon: :boobies: :2funny:

αμα είναι ετσι θα πρέπει να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.. για να έχουμε ελπίδες δηλαδής...  ;)

thanos89

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
124
Πόντοι
6

Έτσι είναι αυτά. Για κάθε όμορφη γυναίκα που θα μου δείξεις, θα σου δείξω κάποιον που βαρέθηκε να την γαμάει.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Δεν ξέρω τι λες εσύ φίλε μου, εγώ 3 ώρες πήδαγα ένα πιπινάκι τις προάλλες και μετά δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Πόσο μάλλον μια μουνάρα σαν την Τσεκούρα. Λες να κάνω κάτι λάθος; :grin:
Δεν ξέρω αν κάνεις κάτι λάθος. Προσωπικά θυμάμαι όσο έπαιζα μπάλα πάντα γαμούσα καλά μουνιά και πάντα είχα όρεξη και για πολύ μπάλα και για πολύ γαμήσι. Πώς να στο πω, ανεβαίνει η ψυχολογία σου και έχεις καθαρό μυαλό στο παιχνίδι.
Από την άλλη, όταν έχεις προβλήματα προσωπικά, δεν έχεις γκόμενα κλπ, έχω δει πολλές φορές μεταπτώσεις στην απόδοση.

Βέβαια, κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.
Το παν είναι να μην κάνεις πράγματα που σε χαλάνε.

Και ο Maradona (ο οποίος δεν έκανε και την καλύτερη εξωγηπεδική ζωή) ήταν ένας από τους 5 κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμος.
Ο Γκάλης από την άλλη δεν έκανε καθόλου καταχρήσεις.

Είναι ανάλογα τον άνθρωπο. Εγώ όσο λιγότερο δουλέυω, αθλούμαι κλπ, τόσο λιγότερες αντοχές έχω.
Ασε που είναι και το άλλο...Οι επαγγελματίες, πόσες ώρες προπόνηση την ημέρα κάνουν; Κάνουν 4 (μαζί με βάρη κλπ); Με 4 ώρες πιστεύεις ότι δεν έχουν αντοχές να γαμάνε και τα καλύτερα μουνιά και να παίξουν μπάλα, όταν δεν χρωστάνε και λεφτά;

Για μένα είναι καθαρά αδιαφορίας. Διαλέγουν παιχνίδια. Και αυτά περί ταλαιπωρίας από ταξίδι κλπ είναι πίπες. Εχω κάνει 30 ώρες ταξίδι οδοικώς και μετά έπαιζα μπάλα και έπαιξα μπαλάρα.

(Και δεν τα λέω όλα αυτά για να δείξω ότι είμαι κανείς τρομερός αθλητής, καταρχάς δεν παίζω καν τα τελευταία 2 χρόνια, όσο ότι το παν είναι στο μυαλό)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom