Dylan-Johnny
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Συνεννοηση μπουζουκι με το συγκεκριμενο μαγαζι... Τηλεφωνο χθες κατα τις 16.00, γτ ηθελα να δοκιμασω τη Στεφανια (την προηγουμενη φορα στο μαγαζι ειχα περασει με Αναστασια με αναμεικτες εντυπωσεις και συναισθηματα) και κλεινω ραντεβου για τις 7. Μου λεει η "φωνη" (δεν ξερω τλκ ποια ειναι και ακρη νμζ δε θα βγαλουμε) να παρω κατα τις 18.30 για να επιβεβαιωσουμε... 2ο τηλεφωνο λοιπον και επιβεβαιωνω για την ωρα, οπου η "φωνη" μ ειπε να παω καλυτερα κατα τις 19.10... Οκ, λεω απο μεσα μου, για 10 λεπτα δε χαλασε ο κοσμος... Κλασικα, τηλεφωνακι κατω, μου ανοιγουν, ανεβαινω 3ο, μ ανοιγει η Αναστασια, καθομαι και βγαινει η Στεφανια... Σκαλωσα λιγο με τις βυζαρες της( και γτ και αυτη και η Αναστασια ειναι ο τυπος μου, γτ ειμαι μιλφας αγριος), αλλα μ λεει οτι ειναι απασχολημενη κι οτι θα πρεπει να περιμενω... "ποσο;" τη ρωταω, "γυρω στη μιση ωριτσα" μου απανταει... Λεω (ο μωρος) οτι εκλεισα ραντεβου για τις 19.00, αλλα μ προτεινε αν θελω να περασω με την Αναστασια. Της ειπα οτι εχω περασει μαζι της ξανα και αφου της ειπα οτι γι αυτο εκλεισα ραντεβου μαζι της μ ειπε αν θελω να περιμενω. Δεν ειχα τπτ να κανω, ειχα τελειωσει απο δουλειες, σκαλωσα και με τις βυζαρες της και ειπα να κατσω (κτ το οποιο σε περιπτωση μελλοντικης ασυνεννοησιας φυσικα και δε θα ξαναγινει). Περιμενα μιση ωρα μονος μου, μπακουρι, στο σαλονι ξεφυλλιζοντας το υπαρχον υλικο πανω στο τραπεζακι και μετα απο μιση ωρα περασα.. ντουζακι κτλ, μασαζ ψιλοκαλο η Στεφανια, της ειπα σε καποια σημεια να ειναι πιο δυνατο και μετα απο μεση, πλατη και ποδια μου ειπε να γυρισω. Βλεποντας οτι ειμαι "ορθιος" αρχισε τη χειρομαλαξη κατευθειαν, εγω ρουφουσα τις βυζαρες της, χουφτωνα την κωλαρα της και της ειπα να τον παρει στο στομα της... τον πηρε αφου περασε καποτα (και αφου εκανε κτ ναζακια του τυπου "κι αν δε θελω να τν παρω;", οπου εκει εριξα ρουφηγμα στις ρωγες της για τα καλα) και τον ρουφουσε αρκετα καλα, αλλα δεν κρατηθηκα πολυ και τελειωσα (ΜΕ καποτα) ενω τον επαιζε τριβοντας τον στα βυζια της. Εδω να επισημανω οτι απο τη στιγμη που γυρισα, αρχισε κτ ναζακια(οπως αυτο που προανεφερα) τα οποια εμενα δε μ αρεσαν. Δλδ, πολυ πιο καυλα ηταν στο σοσιαλ που ειχαμε μετα και το ολο στυλ της εμενα με προετρεπε να θελω να την πηδηξω αγρια, παρα τα ναζια που εκανε οταν με φραπεδιαζε... Γενικως ηταν καλη και μαλλον θα την ξαναπροτιμησω... Το 2ο κοκομπλοκο που επαθα ηταν οτι οταν ξαναμπηκα για ντουζακι, μετα απο 1 λεπτο δεν ειχε ζεστο νερο. Εκανα οπως-οπως, ζεσταθηκα λιγο με τη σομπα, οπως ντυνομουν, και την εκανα...
Συνοψιζοντας, για οικο του φραπε με αυτην την τιμη ειναι σχετικα καλος, αρκει να διορθωθουν καποια ζητηματα, οπως η αναιτια ασυνεννοησια. Κλεινω ραντεβου 3 ωρες πριν, παιρνω 1-2 τηλεφωνα για επιβεβαιωση κι οταν φθανω υποχρεουμαι να περιμενω και μιση ωρα. Wtf? Οπως προειπα, σε παρομοια περιπτωση στο μελλον , την εχω κανει ηδη.
Συνοψιζοντας, για οικο του φραπε με αυτην την τιμη ειναι σχετικα καλος, αρκει να διορθωθουν καποια ζητηματα, οπως η αναιτια ασυνεννοησια. Κλεινω ραντεβου 3 ωρες πριν, παιρνω 1-2 τηλεφωνα για επιβεβαιωση κι οταν φθανω υποχρεουμαι να περιμενω και μιση ωρα. Wtf? Οπως προειπα, σε παρομοια περιπτωση στο μελλον , την εχω κανει ηδη.