Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Το ειδα κι εγω το στρωμα, κάνουν κι εκει μασαζ σε περίπτωση που όλα τα δωμάτια είναι γεμάτα
με το που μπαινεις μεσα δηλαδη και οχι δεξια στο σαλονι?Στο σαλόνι δεν εχω προσέξει κάμερα. Κάμερα έχω δει μόνο στον προθάλαμο, όπως κοιτάς το γραφείο στην πάνω αριστερή γωνία του τοίχου.
αρα αν κανουν και στο σαλονι μασαζ παιζει και βιντεοσκοπηση σιγουρα. αρα παιζει να εχουν και μεσα στα δωματια. αν και παντα κοιταω αν υπαρχει καμερα στα δωματια δεν ειχα δει κατι εκτος αν ειναι καμμια κρυφη.
συμφωνω για την ωραια ενημερωση αλλα ειναι στον τριτο οροφο οχι στον δευτεροπαρα πολυ ωραια ενημερωση Τerry εβαλες τα πραγματα στη θεση τους!![]()
Τελικα το φτηνο κρεας το τρωνε οι σκυλοι...![]()
Είπα εγώ κάτι διαφορετικό??συμφωνω για την ωραια ενημερωση αλλα ειναι στον τριτο οροφο οχι στον δευτερο
Παιδες αφηστε τους οροφους κι ανεβειτε στο 3ο να σας περιλαβουν οι λαδοκορες !!!! Ημαρτον πια με τους οροφουςσυμφωνω για την ωραια ενημερωση αλλα ειναι στον τριτο οροφο οχι στον δευτερο
εχεις απολυτο δικιο , απολογουμε και εισαι σωστοτατοςΕίπα εγώ κάτι διαφορετικό??
η αληθεια ειναι αυτη... αλλος στον δευτερο αλλος στον τριτο.......το θεμα ειναι νακανουμε με στεφανια βυζαρες.....Παιδες αφηστε τους οροφους κι ανεβειτε στο 3ο να σας περιλαβουν οι λαδοκορες !!!! Ημαρτον πια με τους οροφους![]()
![]()
, αφηστε τα μιση και πιαστε το γαμησι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!!!!!
Επιβεβαιώνω.Δεν υπάρχει πλέον δεύτερος.