xarry-kapotter
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο με πμ ? Εκτός αν υπάρχει κάποια αγγελία που δεν έχω προσέξει
Η στεφάνια κάνει οι άλλες δυο το παίζουν κυριλέΟτι κατσει είναι εκεί μέσα,χάος,καθαρό μπριζολάδικο βέβαια αλλά και vegetarian κατά περίσταση
..Ρε μαλάκες, σας παραμυθιάζουν εκεί μέσα...Μπριζολάδικο είναι...δινεις 40 και γαμάς αν θέλεις..
Oxi φίλε και οι τρείς σερβίρουνΗ στεφάνια κάνει οι άλλες δυο το παίζουν κυριλέ
Αυτό έκατσε σε μενα αν και με την Χριστηνα και την ΑναστασίαOxi φίλε και οι τρείς σερβίρουν
Σιγά και μην δεν είχε απο όλα,αφού ανήκει στην μεγαλύτερη Ελληνίδα τσατσαμασαζού απο το '80 ήδη !!!Αυτό έκατσε σε μενα αν και με την Χριστηνα και την Αναστασία
Είχα πάει όταν πρώτο άνοιξε το μαγαζί
Γι αυτό ίσως ενω πρόσφατα που πήγα με στεφανια
είχε απ ολα άρα όπως λες και εσυ αλλάξανε ρότα....
μπήκε και στον κατάλογο.
Τυπε πες μας για το ντιλ..Πέρασμα απο το μαγαζί χτες και προς ενημέρωση κλασικά
Στεφάνια , Αναστασία,Χριστηνα και μια καινούργια Σιμονα αν κράτησα καλα το όνομα
Καστάνη φεγγαροπροσωπη 1.70 ύψος 35αρα με λεπτό σώμα και 1.5 αρι στήθος αν πρόσεξα και καλα ,φορούσε αέρινο φορεματακι και να κάνετε και παζάρι πετυχαίνεις καλη προσφορά όπως πέτυχα και εγω χτες
Πέρασμα απο το μαγαζί χτες και προς ενημέρωση κλασικά
Στεφάνια , Αναστασία,Χριστηνα και μια καινούργια Σιμονα αν κράτησα καλα το όνομα
Καστάνη φεγγαροπροσωπη 1.70 ύψος 35αρα με λεπτό σώμα και 1.5 αρι στήθος αν πρόσεξα και καλα ,φορούσε αέρινο φορεματακι και να κάνετε και παζάρι πετυχαίνεις καλη προσφορά όπως πέτυχα και εγω χτες
Τυπε πες μας για το ντιλ..
ξεροχυνουμε με ιδρυματα που δεν ξερεις να σου κατσει, αν δεν σου κατσει, ποσο θα πληρωσεις, πως θα διαπραγματευτείς ...
Μετά λοιπόν απο ένα καλο πιστεύω για μενα Ντίλ με στεφάνια βιζαρου
Κανόνισα μια ώρα με 2 εκτόνωσης ,την 1της είπα μια γρήγορη πιπουλα για να χαλαρώσω για το μασάζ μιας και ειμαι και μπουκομενως και την δεύτερη στο τέλος του μασαζ με σεξ foul. και ολα αυτά που για πολλά αλλα υπερτιμημένα ιδρύματα χρεώνονται 80-100€
ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΣΤΑ 30 φιλότιμα και δουλεμένα €€€€
γι αυτό όπως και έχω ξαναπεί πολλές φορές η ίδιοι εμείς χαλάμε την πιάτσα με το να πληρωνουμε χρυσό μέτριες υπηρεσίες.......