Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βασ. Σοφίας 122, πρώην 3ης Σεπτεμβριου 99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr. White
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 404
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ έχω περάσει με τη Στεφανία και με τη ρωσσίδα (όχι τη Σιμόνα) στο παρελθόν. Την περασμένη εβδομάδα ζήτησα κοπέλα με μεγάλο στήθος και μου σύστησαν την Κατερίνα στη λ. Αλεξάνδρας 33. Ηλικία γύρω στα 30 δεν θυμάμαι ακριβώς. Γεματούλα με μεγάλο αλλά πεσμένο στήθος (σίγουρα 4αρι) και πολύ καθαρή. Τιμή 40€ sex χωρίς μασάζ. Η Σιμόνα έχει μεγάλο στήθος;

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
χθεσινη επισκεψη στο καταστημα ... το κουδουνι γραφει ΚΑΝΤΙΑΝΟΣ 3ος όροφος ! προς ενημερωση τον υπολοιπων ...

παρουσες μια ψηλη ξανθια ρωσιδα και η αναστασια ελλεεϊνιδα ...

περασμα με αναστασια ... την ρωτω τι περιεχει στα 25 το μενου ... μου απαντα μασαζ με εκτονωση ...

ερχεται φορωντας ρουχα λες και δουλευε υπαλληλος γραφειου ... ξεκινα ενα μασαζ ψιλοχαδι με ελαχιστες πιεσεις ... εφαρμοζει ελαχιστο λαδι ... και ετσι το τριψιμο δεν ηταν τουλαχιστον ικανοποιητικο ...

μετα απο κανα 20 λεπτα με προετρεψε γυρισω ... (ελαχιστος χρονος για μασαζ , αρα σκεφτηκα θα αφοσιωθει στα υπολοιπα ... , αλλα λαθος) εφαρμοζει λιγο λαδακι στην περιοχη ... και κανει κατι χαιδεματα , χωρις να βγαλει καθολου ρουχα ! με ρωτα γιατι δεν σηκωνετε χααχχααχαχαχααχ , ηθελα της πω δεν ειναι μαγικο λυχναρι το τριψει λιγο απαλα και βγει ο αλλαντιν χαααχαχααχαχαχα (ελλεεινιδα τι να περιμενεις ) την προτρεπω να γινει ποιο αισθησιακη , βγαλει κανα ρουχαλακι , μου τριφτει , τελος παντων να κανει κατι που να ταιριαζει με την ολη φαση , εκεινη βραχος .... τον παιζει με καποιες αγαρμπες κινησεις και στο τριλεπτο με ρωταει γιατι δεν εχω τελειωσει ακομη ....

με λιγα λογια τσαμπα τα 25 ευρω ... καμια σχεση με τις τσιμπουκαρες που λετε και τα ωραια μασαζακια ... το μερος συστηνετε για τιποτα αρχαριους , παρα πολυ αρχαριους ομως .... !

βεβαια ισως ξαναδοκιμασω ... αλλα 25 ευρω για πεταμα δεν υπαρχουν .... ακομη κλαιω τα χθεσινα !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
και μην μου πειτε μα καλα τι περιμενεις με 25 ευρω ... οι συναγωνιστες γραφαν για τσιμπουκαρες και ενιοτε και πηδηματα στα 25 ευρω ...

εγω την πατησα απο οτι φαινετε ... ειναι αυτο που λενε σε πιασαν κοροιδο χααχαααχαχα !

ststory

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
12
Πόντοι
1
χθεσινη επισκεψη στο καταστημα ... το κουδουνι γραφει ΚΑΝΤΙΑΝΟΣ 3ος όροφος ! προς ενημερωση τον υπολοιπων ...

παρουσες μια ψηλη ξανθια ρωσιδα και η αναστασια ελλεεϊνιδα ...

περασμα με αναστασια ... την ρωτω τι περιεχει στα 25 το μενου ... μου απαντα μασαζ με εκτονωση ...

ερχεται φορωντας ρουχα λες και δουλευε υπαλληλος γραφειου ... ξεκινα ενα μασαζ ψιλοχαδι με ελαχιστες πιεσεις ... εφαρμοζει ελαχιστο λαδι ... και ετσι το τριψιμο δεν ηταν τουλαχιστον ικανοποιητικο ...

μετα απο κανα 20 λεπτα με προετρεψε γυρισω ... (ελαχιστος χρονος για μασαζ , αρα σκεφτηκα θα αφοσιωθει στα υπολοιπα ... , αλλα λαθος) εφαρμοζει λιγο λαδακι στην περιοχη ... και κανει κατι χαιδεματα , χωρις να βγαλει καθολου ρουχα ! με ρωτα γιατι δεν σηκωνετε χααχχααχαχαχααχ , ηθελα της πω δεν ειναι μαγικο λυχναρι το τριψει λιγο απαλα και βγει ο αλλαντιν χαααχαχααχαχαχα (ελλεεινιδα τι να περιμενεις ) την προτρεπω να γινει ποιο αισθησιακη , βγαλει κανα ρουχαλακι , μου τριφτει , τελος παντων να κανει κατι που να ταιριαζει με την ολη φαση , εκεινη βραχος .... τον παιζει με καποιες αγαρμπες κινησεις και στο τριλεπτο με ρωταει γιατι δεν εχω τελειωσει ακομη ....

με λιγα λογια τσαμπα τα 25 ευρω ... καμια σχεση με τις τσιμπουκαρες που λετε και τα ωραια μασαζακια ... το μερος συστηνετε για τιποτα αρχαριους , παρα πολυ αρχαριους ομως .... !

βεβαια ισως ξαναδοκιμασω ... αλλα 25 ευρω για πεταμα δεν υπαρχουν .... ακομη κλαιω τα χθεσινα !

Ειχα ακριβως την ιδια εμπειρια με την Αναστασια και την εχω γραψει παλιοτερα. Τραγικη και ξενερωτη. Πρεπει να καυλωνεις ακομα και με κατι γυμνες του new day στο 7 μερες TV για να γουσταρεις μαζι της.

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
Εγώ έχω περάσει με τη Στεφανία και με τη ρωσσίδα (όχι τη Σιμόνα) στο παρελθόν. Την περασμένη εβδομάδα ζήτησα κοπέλα με μεγάλο στήθος και μου σύστησαν την Κατερίνα στη λ. Αλεξάνδρας 33. Ηλικία γύρω στα 30 δεν θυμάμαι ακριβώς. Γεματούλα με μεγάλο αλλά πεσμένο στήθος (σίγουρα 4αρι) και πολύ καθαρή. Τιμή 40€ sex χωρίς μασάζ. Η Σιμόνα έχει μεγάλο στήθος;

φιλαρακο.....αυτο το...λ. Αλεξάνδρας 33 τι εστι?????????????

sonog

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Περασμα νωρις το απόγευμα της Πεμπτης. Μιλησα με τη Χριστινα στο τηλ, η οποια μου ειπε πως η Στεφανια δε δουλευε εκεινη τη μερα αλλα  ειχε φερει μια φιλη της Ρωσσιδα με ωραια βυζια.
Σκεφτηκα,τι στον πουτσο, 25 ευραιοι τι ψυχη εχουν και πηγα. Στο σαλονι η Σιμονα, 40αρα Ρωσσιδα εκ της Σιβηρικης στεππας, αδυνατη, με μεγαλα βυζια και φατσα που τρωγοταν. Τα Ελληνικα της υποφερτα, το μασαζ καλουτσικο, περιπου μιση ωρα. Στο τελος την εγδυσα, τη διεταξα με τονο λοχια των Σπετσναζ να μου παρει πιπα, όπως και εκανε πειθηνια,καθως της μαλαζα τα βυζια.
Ηπιε κάθε σταγονα γενετησιου υγρου παραγωγης μου, μου καθαρισε τη χορτασμενη μου ψωλη με το στομα της, ντυθηκα κι εφυγα ν'αναψω ένα κερι στον Αγιο Παντελεημονα, προστατη του μασαζ.
Ευλόγησον!!  :kneel:

OP
OP
Mr. White

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
264
Πόντοι
21
Πέρασμα χτες και κατάθεση με τη Στεφανία, το εύσωμο Ελληνιδάκι με την πάντα καλή διάθεση. Μασάζ καλούτσικο, γύρισμα ανάποδα και ισπανική στις υπερμεγέθεις βυζάρες της, μετά παθιάρικο γλύψιμο μέχρι τελειώματος στα μαγουλάκια της.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κοπέλα ήταν γυμνή με τα παχακια της να κάνουν πέρα-δωθε σαν το εκκρεμές του Φουκό.

30 μπάλες η ζημιά για μια ηδονικά fast food εμπειρία.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
:thumbsup:
Πέρασμα χτες και κατάθεση με τη Στεφανία, το εύσωμο Ελληνιδάκι με την πάντα καλή διάθεση. Μασάζ καλούτσικο, γύρισμα ανάποδα και ισπανική στις υπερμεγέθεις βυζάρες της, μετά παθιάρικο γλύψιμο μέχρι τελειώματος στα μαγουλάκια της.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κοπέλα ήταν γυμνή με τα παχακια της να κάνουν πέρα-δωθε σαν το εκκρεμές του Φουκό.

30 μπάλες η ζημιά για μια ηδονικά fast food εμπειρία.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
αν μπορει κανεις το τηλ με πμ παιδες

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.784
Πόντοι
216
....τελικα η στεφανια σερβιρει καλαμακι με το φραπεδακι, η όχι?

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
....τελικα η στεφανια σερβιρει καλαμακι με το φραπεδακι, η όχι?
Τα πάντα σερβίρει,η Αναστασία έφυγε , new entry Ελληνίδα Σοφία, δεν λέει ούτε απο εμφάνιση ούτε απο ποιότητα υπηρεσιών.

Giannis03

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2016
Κριτικές
5
Like
30
Πόντοι
1
Γενικά και αυτό το μαγαζί όσο αυξάνεται η πελατεία τόσο θα χαλάει της υπηρεσίες του εγώ και με στεφάνια και Αναστασία έκανα και σεξ διαβάστε προηγούμενα ποστ

STG85

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Like
132
Πόντοι
0
Ρε παιδιά το τηλέφωνο που θα το βρούμε??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom