Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.393
- Πόντοι
- 12.756
τι αντιτηλεοπτικοι υποψηφιοι ειναι αυτοι να πουμε καπου ελεος
να ησουν εδω να εδινες εσυ την λιστα
τι αντιτηλεοπτικοι υποψηφιοι ειναι αυτοι να πουμε καπου ελεος
Mπορει να ησουν πρωτος στην λιστα του ομωςνα ησουν εδω να εδινες εσυ την λιστα
Πολύ σωστό η διαδικασία ήταν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ας δίνανε κόσμο,να ησουν εδω να εδινες εσυ την λιστα
Mπορει να ησουν πρωτος στην λιστα του ομως
Πολύ σωστό η διαδικασία ήταν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ας δίνανε κόσμο,
μη ψάχνουμε όλο το μπου τι γράφει ο καθένας.
ασχετονα ησουν εδω να εδινες εσυ την λιστα
ασχετο
θυμασαι που ειχα πει στον αλεξ οτι εχει καταρα ο διαγωνισμος μρ.μαλακας οτι κανενας εστεμμενος δεν εμεινε μετα στο σαιτ και αν βγει θελει δεν θελει θα σταματησει να γραφει κλπ κλπ?
και μου ειπε "μην ανησυχεις εγω εδω θα ειμαι και του χρονου"
Μαυρογαταασχετο
θυμασαι που ειχα πει στον αλεξ οτι εχει καταρα ο διαγωνισμος μρ.μαλακας οτι κανενας εστεμμενος δεν εμεινε μετα στο σαιτ και αν βγει θελει δεν θελει θα σταματησει να γραφει κλπ κλπ?
και μου ειπε "μην ανησυχεις εγω εδω θα ειμαι και του χρονου"
Παπαρια θυμασαι,αλλα καλα το παςΌλα τα θυμαμαι αυτα που λες
Παπαρια θυμασαι,αλλα καλα το πας
μας σιχαθηκαμε η ψυχη του πιστευωΤι έπαθε αυτός τελικά; τον έφαγε κάνα καρτέλ;
Τι λες να γινεται με τους εστεμμενους?Καταληγουν σε καμια βιλα στον Αμαζονιο μαζι με Πρισλει,Τουπακ κλπ?Εχω καταλαβει τι πας να κανεις , σταματησε το ..
Ειδικα αυτο το θυμαμαι , ειναι η κατάρα του σαιτ
....για τζαμπα ρευμα απο πυρηνικη ενεργεια δεν ξερω αν θα' χουμε εδω μεσα, αλλα απο κινητικη ενεργεια θα 'χουμε σιγουρα!!!!Στηρίζω μίνι Ανναπούρνα γιατί με έπεισαν οι δηλώσεις του ότι είναι πυρηνικός επιστήμων/ αστροφυσικός και θα έχουμε τζάμπα ρεύμα
μας σιχαθηκαμε η ψυχη του πιστευω
και τοτε γιατι φαινεται να μπαινει αλλα δεν γραφει?μαλάκας εισαι ;;; χωρις εμας δεν ζει αυτος .. εχει μπει στην πιο δυστυχισμένη στιγμη της ζωης τους ..
Απο τις δικες μας χριστοπαναγιες ζουσε και επαιρνε δύναμη
O Alex ζει ρε , απλα μεσα απο διαφορετικους ανθρωπους,αναλογως που εχει παει το καθε οργανοκαι τοτε γιατι φαινεται να μπαινει αλλα δεν γραφει?
εκτος αν τον εκαναν κομφετι οι βατος λοκος οι καποιοι τετοιοι καριοληδες στην κολομβια και μπαινει με τους κωδικους του καποιος αλλος/αλλη
εκεινη που σου εστελνε φωτο τον σκαντζοχοιρο της πχ
ΔΕΝ προκειτε να ερθει ποτε γιατι ξερει οτι εγω τα γαμαω τα πουστρακια αλλα θελει κατι σε λιγοτερο μπρουταλ να τον πηδηξει και αρκετα γυμνασμενοΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Παρακαλούνται οι κ. κ. @πολυζωης & @Boubookis , να σταματήσουν να μας πρήζουν το θυμιατό με υποσχέσεις και θα και θα, και να κανονίσουν μεταξύ τους ένα αξιοπρεπές ραντεβού θανάτου για το οποίο θα κοινοποιήσουν στην Ελλανόδικο Επιτροπή, την ημέρα και την ώρα.
Ο Γ.γ.
The Saint*
και τοτε γιατι φαινεται να μπαινει αλλα δεν γραφει?
εκτος αν τον εκαναν κομφετι οι βατος λοκος οι καποιοι τετοιοι καριοληδες στην κολομβια και μπαινει με τους κωδικους του καποιος αλλος/αλλη
εκεινη που σου εστελνε φωτο τον σκαντζοχοιρο της πχ