athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 53.983
- Πόντοι
- 12.756
το διορθωσα το διπλοΞαναδες λίγο....
το διορθωσα το διπλοΞαναδες λίγο....
κλάιν δεν γίνεται τίποτα άλλαξα και εγώ την ψήφο μου και από εμένα την έριξα σταλόνε
τουλάχιστον να πάει σε κόμμα εξουσίας
γιατί ο λάκης τι προσφορά έκανε δηλαδή?ας έκανες μια καλύτερη προσφορά, μην λες ότι φταίμε εμείς
δεν το είχα σκεφτεί έτσιΤο ότι ισοψηφείτε με τον Πρώτο τροπαιούχο του διαγωνισμού κ. Καλόγερο, είναι από μόνο του τεράστια επιτυχία.
κλάιν δεν γίνεται τίποτα άλλαξα και εγώ την ψήφο μου και από εμένα την έριξα σταλόνε
τουλάχιστον να πάει σε κόμμα εξουσίας
Βιάζεσαι πολύ και άμα βγείς πρώτος από τη πρώτη μέρα εμείς τι θα κάνουμε μετά?δεν το είχα σκεφτεί έτσι
αλλά θέλω τη νίκη για να σημαδέψω την παρουσία μου στο σαιτ
Εγώ ρε ντενεκε πουστριγκο έχω φωτογραφίες και βίντεο από γυναίκες που γαμαω δεν ζητάω και δεν σχολιάζω πουτσες συναγωνιστωνΕχει πνευματικά δικαιώματα, κύριε.
Απαιτείται η άδεια του.
Εκτός αν βρούμε κάποια νομική φόρμουλα
Αμέσως στα βαριά;τι ψηφιζεις?
τι ομαδα εισαι?
δεν το είχα σκεφτεί έτσι
αν με είχατε συμπεριλάβει -όπως έχω προτείνει- εξ αρχής στα εσωτερικά της διοργάνωσης θα ήξερα ότι υπάρχει δεύτερος γύρος και δεν είναι κοκ άουτ η διαδικασία...και θα είχα πράξει αναλόγως...θα είχα κάνει ρειζ στα στοιχήματαΒιάζεσαι πολύ και άμα βγείς πρώτος από τη πρώτη μέρα εμείς τι θα κάνουμε μετά?
Από ότι βλέπω θα περάσεις στον 2ο γύρο, μη χαλάμετα στοιχήματατο σασπένς.
Να φανταστω εχουν να κανουν με μελομακαρονα οι ερωτησειςειμαι ο αρμοδιος να διαχωριζω τους αμνους απο τους λυκους,πρεπει να περασεις το τεστ των 3 ερωτησεων για να περασεις στην παρεα.
η αλήθεια είναι ότι μπροστά στην καμπαρτίνα του μπλέιντ που κοστίζει 5Κ και την φαλτσέτα που στοιχίζει όσο 1μισι iphone δεν έχω πολλές ελπίδεςΣυγγνώμη που θα σας το δηλώσω ωμά, αλλά μπροστά στο Λάκη δεν έχετε καμία τύχη.
Ο Λάκης χτίζει αυτή τη φήμη εδώ και δώδεκα χρόνια. Εσείς μόλις πέρυσι αρχίσατε να γίνεστε μινινίπλης...
Μην στεναχωριέστε όμως. Είστε ακόμα νέος και έχετε πολύ χρόνο μπροστά σας για να τα καταφέρετε.
Ανθρωπος που τρωει ρυζογκοφρετες δεν προκετιται να προκοψει σε αυτο το σαη(στην ζωη γενικοτερα)δεν το είχα σκεφτεί έτσι
οι ριζογκοφρέτες δείχνουν πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα του ατόμουΑνθρωπος που τρωει ρυζογκοφρετες δεν προκετιται να προκοψει σε αυτο το σαη(στην ζωη γενικοτερα)
Κατι σε βιγκαν σταιλ μου βγαζουν,οποτε δεν με πειθεις.Οταν θα αρχισεις να ποσταρεις τιποτα αρνισια παϊδακια θα ανεβεις λεβελοι ριζογκοφρέτες δείχνουν πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα του ατόμου
όπως την αντοχή του στις κακουχίες, την έτοιμη για τα πάντα φύση του και το ότι είναι εργατικός και πιάνουν τα χέρια του αφού κάνουν και για μονωτικά
αυτά το πάσχαΚατι σε βιγκαν σταιλ μου βγαζουν,οποτε δεν με πειθεις.Οταν θα αρχισεις να ποσταρεις τιποτα αρνισια παϊδακια θα ανεβεις λεβελ
ποια γαλοπουλα ρε ...70 ψηφους επρεπε να εχεις με τις μαλακιες που τρως και ΓΡΑΦΕΙΣαυτά το πάσχα
τώρα τα χριστούγεννα τρώμε γαλοπούλα και μελομακάρονα
(ελπίζω να έχει καμιά τυχερή πεινιάτα να τη βγάλω με πίτσα σπέισαλ+δώρο κόκα κόλα με 7μισι ευρώ )
τι θες δηλαδή να σαβουριάσεις τα ξύγκια και τα κοψίδια?ποια γαλοπουλα ρε ...
προσπαθώ αλλά ο λάκης μας έχει πάρει τα σόβρακα μιλάμε ο τύπος αν κατέβαινε θα κέρδιζε και τον τραμπ είναι άλογο70 ψηφους επρεπε να εχεις με τις μαλακιες που τρως και ΓΡΑΦΕΙΣ
Κανόνισε την πορεία σου γιατί με τον συγκεκριμένο άλλος έχει τα ηνια @dimigoall με μπύρεςΛείπουν από την ψηφοφορία που έθεσες, τα κάτωθι:
- Τσάρκα στα μπουρδέλα
- Με c.g.
- Είμαι προσκεκλημένος στο σπίτι του Χύσε μέσα, να του αδειάσω ένα κασόνι σαμπάνιες (μαζί με το μπουκάλι) στη σούφρα.
Λες να τον επηρεαζει η διατροφη σε αυτα που γραφει?ποια γαλοπουλα ρε ...70 ψηφους επρεπε να εχεις με τις μαλακιες που τρως και ΓΡΑΦΕΙΣ