Doctorhouse
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2024
- Like
- 199
- Πόντοι
- 0
Δέχομαιειμαι ο αρμοδιος να διαχωριζω τους αμνους απο τους λυκους,πρεπει να περασεις το τεστ των 3 ερωτησεων για να περασεις στην παρεα.
Δέχομαιειμαι ο αρμοδιος να διαχωριζω τους αμνους απο τους λυκους,πρεπει να περασεις το τεστ των 3 ερωτησεων για να περασεις στην παρεα.
saul, raopau, baros ΜΗΝ ψηφίσεις και τα άλλα θα τα βρούμε.Θα ήταν καλό η οργανωτική επιτροπή να παρουσιάσει σύντομο βιογραφικό των συμμετεχόντων. Βάλτε και εμάς τους καινούριους στην παρέα.
πες να σου δωσει τους κωδικους του να μπεις εσυ μια στιγμη να ψηφίσεις .. να ειναι και πιο έγκυροsaul, raopao, baros ΜΗΝ ψηφίσεις και τα άλλα θα τα βρούμε.
Δέχομαι
τι ψηφιζεις?Δέχομαι
τι ψηφιζεις?
τι ομαδα εισαι?
εσψ και τριτη αλλα θα εξαρτηθει απο τις αλλες δυο.
ρε Εσχατογερε τι σχεση εχει το ποιοτικο μου νημα με τουτο εδω που το στηριξα κιολας;
παρατηρώ ότι κάποιοι λάκησαν και πήραν ψήφο από εμένα και την έδωσαν στον λάκη
απαράδεκα πράγματα
του έχω εξηγήσει ότι δε θα βγει χαμένος αν με στηρίξει αλλά δεν λέει να το καταλάβειπεριμενε λιγο , εχει μπει Ροντριγκεζ με κωδικους και διορθωνει ψηφοφορία ..
Αφού δεν μπορώ να βγάλω αυτούς που στηρίζωπεριμενε λιγο , εχει μπει Ροντριγκεζ με κωδικους και διορθωνει ψηφοφορία ..
γνωστος συκοφαντης αλλα και ΚΑΡΦΙ στις φυλακες που θητουσε ο λεγαμενοςΑφού δεν μπορώ να βγάλω αυτούς που στηρίζω
πως θα κάνω νοθεία ???
ρε Εσχατογερε τι σχεση εχει το ποιοτικο μου νημα με τουτο εδω που το στηριξα κιολας;
που δεν επρεπε γιατι λειπει Χαρτοπολεμος
εμπιπτουν στο αλλοΛείπουν από την ψηφοφορία τα κάτωθι:
- Τσάρκα στα μπουρδέλα
- Με c.g.
- Είμαι προσκεκλημένος στο σπίτι του Χύσε μέσα, να του αδειάσω ένα κασόνι σαμπάνιες (μαζί με το μπουκάλι) στη σούφρα.
Αφού δεν μπορώ να βγάλω αυτούς που στηρίζω
πως θα κάνω νοθεία ???
ας έκανες μια καλύτερη προσφορά, μην λες ότι φταίμε εμείςκλάιν δεν γίνεται τίποτα άλλαξα και εγώ την ψήφο μου και από εμένα την έριξα σταλόνε
τουλάχιστον να πάει σε κόμμα εξουσίας
Ξαναδες λίγο....εμπιπτουν στο αλλο