Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.567
- Πόντοι
- 10.411
Θα συνδράμεις στην αγορά των δώρων?μηπως να κληρωσει και μερικα δωρα?
Τι έχεις κατά νου?
Θα συνδράμεις στην αγορά των δώρων?μηπως να κληρωσει και μερικα δωρα?
ούτε που θέλω να φαντάζομαι την ζωή χωρίς τον κύριο κυριάκοΣημασία έχει ότι εξελίχθηκες.
Αν έμενες τεπελένι ούτε ριζογκοφρέτες, ούτε ηλεκτρικό πατίνι θα είχες, ούτε κύριο κυριάκο.
Κοιτάς μπροστά...
ναι αλλα εκεί δεν θα ειχε και gov και το πλαστο πιστοποιητικό θα πηγαινε σύννεφοΣημασία έχει ότι εξελίχθηκες.
Αν έμενες τεπελένι ούτε ριζογκοφρέτες, ούτε ηλεκτρικό πατίνι θα είχες, ούτε κύριο κυριάκο.
Κοιτάς μπροστά...
γιατι να το κανω?ο νηματοθετης να βαλει το χερι στην τσεπη.Θα συνδράμεις στην αγορά των δώρων?
Τι έχεις κατά νου?
ας φερει τα μελομακαροναΘα συνδράμεις στην αγορά των δώρων?
Τι έχεις κατά νου?
Πολύ σωστάναι αλλα εκεί δεν θα ειχε και gov και το πλαστο πιστοποιητικό θα πηγαινε σύννεφο
θα τα φερει ξερά και θα βάζει ο καθένας το μέλι τουας φερει τα μελομακαρονα
Από αγριογούρουνο και πάνω θα δέχεταιγιατι να το κανω?ο νηματοθετης να βαλει το χερι στην τσεπη.
ας φερει τα μελομακαρονα
Δεν σε αγγίζει το πνεύμα των Χριστουγέννων?γιατι να το κανω?ο νηματοθετης να βαλει το χερι στην τσεπη.
ζαχαροπλαστειο να ανοιξεις θα το πας στα ουρανια.θα τα φερει ξερά και θα βάζει ο καθένας το μέλι του
Ζμπούτσα μας.ανοιξε το νημα παιδια
τι μουνοπανο που εισαι , ειδες οτι ειχε κινηση το νημα του παππου και ειπες να του κλεψεις τηλεθέαση ... γαμημενε οπορτουνιστήανοιξε το νημα παιδια
ειμαι ο αρμοδιος να διαχωριζω τους αμνους απο τους λυκους,πρεπει να περασεις το τεστ των 3 ερωτησεων για να περασεις στην παρεα.Θα ήταν καλό η οργανωτική επιτροπή να παρουσιάσει σύντομο βιογραφικό των συμμετεχόντων. Βάλτε και εμάς τους καινούριους στην παρέα.
τι μουνοπανο που εισαι , ειδες οτι ειχε κινηση το νημα του παππου και ειπες να του κλεψεις τηλεθέαση ... γαμημενε οπορτουνιστή
τι μουνοπανο που εισαι , ειδες οτι ειχε κινηση το νημα του παππου και ειπες να του κλεψεις τηλεθέαση ... γαμημενε οπορτουνιστή
γιατί εδώ που έχει μήπως ξέρω να το χρησιμοποιήσω?ναι αλλα εκεί δεν θα ειχε και gov και το πλαστο πιστοποιητικό θα πηγαινε σύννεφο