Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.633
- Πόντοι
- 3.656
λαθος,,,,
μπηκα μετεο και εδω αστραλια δινει 35αρια ζορικα
εκτός αν περάσει κάνας μητσοτάκης με το πθ αεροσκάφος πηγαίνοντας για τριήμερο και φέρει μαζί τυχαία κανέναν ιανό
λαθος,,,,
μπηκα μετεο και εδω αστραλια δινει 35αρια ζορικα
Μη τον ειρωνεύεσαι είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας ,αναγκάστηκε υπό την απειλή παντόφλας να δει ΠαπακαλιάτηΝΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ
μπαρμπουλη? κοψε και μια 500ρα για μενα ρε μπινε να κανω σκΜε 40 χιλιαρικάκια (20 για εμένα και από 10 σε Μπιρλα και Ροντ -ο Τσελεμπερές θα πάρει τα επιμάνικα μου) όχι μονό στον βάζω υποψήφιο, αλλά και στον βγάζω πρώτο και στην ψηφοφορία.
Κανόνισε τα με τον Γ.Γ. για Δεύτερα δύσκολο δεν κρατιέται ο κόσμος να ψηφίσει
Με Νιπλικη θα πάρεις κι εσύ αυτά που θα πάρει κι ο Τσελεμπερές.σου φερνω ΝΙΠΛΙΚΗ επιταγη 500000 ευρω
ο καθένας ποντάρει ότι θέλειθα ριξω 1000 ευρω Μεγα Χαρτοπολεμο και 400 ευρω σε σενα
ΟΥΤΕ τον πυρετο μου δεν σου δινωο καθένας ποντάρει ότι θέλει
σε μένα δώσε τα και τα 1400 εγώ έχω αναλάβει να μαζέψω τα στοιχήματα
Αμέ αναλόγως των εσόδων και εσύ και επίσης θα εισηγηθώ μια κρεμαγιέρα για saxo απόμπαρμπουλη? κοψε και μια 500ρα για μενα ρε μπινε να κανω σκ
τον πυρετό κράτα τον τα 1400 φέρεΟΥΤΕ τον πυρετο μου δεν σου δινω
στειλε ιβαντον πυρετό κράτα τον τα 1400 φέρε
δέχομαι πληρωμές μόνο σε αλβανικό μπιτκοινστειλε ιβαν
ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ
αν δεν μπει Χαρτοπολεμος θα μπουκοταρω το νημα
ειναι ΒΑΡΥ πληγμα που δεν ειναι πρωτος στην λιστα
Πωωωω...Μη τον ειρωνεύεσαι είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας ,αναγκάστηκε υπό την απειλή παντόφλας να δει Παπακαλιάτη
Να σημειωθεί όμως ότι σαν ένας σύγχρονος Γκάντι αντιστάθηκε παθητικά στη καταπίεση αρνούμενος πεισματικα να παρακολουθησει
Μη τον ειρωνεύεσαι είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας ,αναγκάστηκε υπό την απειλή παντόφλας να δει Παπακαλιάτη
Να σημειωθεί όμως ότι σαν ένας σύγχρονος Γκάντι αντιστάθηκε παθητικά στη καταπίεση αρνούμενος πεισματικα να παρακολουθησει
Σίγουρα είσαι εσύ ο αυνανας που δε σου κάθεται ούτε χοντρή τυφλή.επισης. ποσα μπαοκια ειναι στη λιστα θα ηθελα να μαθω
τυπε εισαι φαβορι για μιστερ μαλακας 2024Σίγουρα είσαι εσύ ο αυνανας που δε σου κάθεται ούτε χοντρή τυφλή.
Βγάλε τη βεντάλια με τα χαρτονομίσματα και ανεμισε τη στο καταθλιπτικο δωματιακι σου.
Βρε καραγκιόζη τραβάς μαλακιες με τις φωτογραφίες της Νικολέτας Ράλλη και πληρώνεις only fans της Κατερίνας που γαμιέται με τραβέλια.τυπε εισαι φαβορι για μιστερ μαλακας 2024
παρακαλω τα αξιοσεβαστα μελη της επιτροπης του ΒΑΡΩΝΟΥ να εξετασουν την περιπτωση του τραμπ και να του δωσουν wild card για το μεγαλυτερο τιτανοτεραστιο διαγωνισμο ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ 2024 ΟΕΟ
@The Saint* μια wild card στον κυριοΒρε καραγκιόζη τραβάς μαλακιες με τις φωτογραφίες της Νικολέτας Ράλλη και πληρώνεις only fans της Κατερίνας που γαμιέται με τραβέλια.
Εσυ δεν είσαι απλά μαλάκας.
Εσυ είσαι ο πιο κομπλεξικος προβληματικός αυνανας του σαιτ με αποδείξεις.
Εσυ τα γράφεις
Πλήρωνε για να την παίζεις με τραβελια του only fans ψυχανωμαλε@The Saint* μια wild card στον κυριο