Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.399
- Πόντοι
- 12.756
Aυριο πρωι θα γινει συναντηση των κεφαλων της επιτροπης.MHN ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ(Ελπιζω να μου βγει σε καλο η coup d' etat)
Μην τους αφησεις να σε διαφθείρουν
Aυριο πρωι θα γινει συναντηση των κεφαλων της επιτροπης.MHN ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ(Ελπιζω να μου βγει σε καλο η coup d' etat)
Εμ με κουβαλησαν και παρατησα τις επιχειρησεις μου,τωρα θελουν να με πεταξουν εξωεναν τιμιο ειχε η επιτροπη και πάνε να τον πετάξουν έξω επειδη δεν υποκύπτει στις λομογιες τους
Συστημα Συριζα με Κασσελάκη
Εμ με κουβαλησαν και παρατησα τις επιχειρησεις μου,τωρα θελουν να με πεταξουν εξω
Ε μα,δεν πεταγεσαι εσυ αυριο να κανεις 2-3 κουρσες,οσο θα κανω τον προεδρο?Τωρα θα γαμηθουν , ολοι τους και μόνος σου
Θα μαθουν τι θα πει κιτρινη δύναμη
Ε μα,δεν πεταγεσαι εσυ αυριο να κανεις 2-3 κουρσες,οσο θα κανω τον προεδρο?
ποιος τις γαμάει τις κουρσες , πες οτι τις εκανες και πέρνα να πάρεις τα λεφτα
ΤΙΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!ποιος τις γαμάει τις κουρσες , πες οτι τις εκανες και πέρνα να πάρεις τα λεφτα
Έχει time out για διαφημίσεις το maestro και βρήκες ευκαιρία να γράψεις?ποιος τις γαμάει τις κουρσες , πες οτι τις εκανες και πέρνα να πάρεις τα λεφτα
Ποιες κούρσες, ΠΟΙΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ??Ε μα,δεν πεταγεσαι εσυ αυριο να κανεις 2-3 κουρσες,οσο θα κανω τον προεδρο?
Θα με περασουν για απατεωνα αγαπητε.Και δεν θελω να παρω αυτον τον τιτλο που παλεψαν καποια μελη για τον αποκτησουνποιος τις γαμάει τις κουρσες , πες οτι τις εκανες και πέρνα να πάρεις τα λεφτα
Δεν μιλάω με πουστηδες... πλύνε τον κωλο σου πρώτα και μίλα μαρή λεκανατζου
το πολιτικαλ κορεκτ μας εφαγε..Ναι.
Ακούγεται όμως πιο κομψό.
κιτρινη ή σοκολατι;Τωρα θα γαμηθουν , ολοι τους και μόνος σου
Θα μαθουν τι θα πει κιτρινη δύναμη
Θα με περασουν για απατεωνα αγαπητε.Και δεν θελω να παρω αυτον τον τιτλο που παλεψαν καποια μελη για τον αποκτησουν
Δεν μιλάω με πουστηδες... πλύνε τον κωλο σου πρώτα και μίλα μαρή λεκανατζου
Τυποι αμα ειναι να παιξει σωστο μαδομουνι καντε το σωστα..
Λεκανατζου εισαι εσυ μωρή τσατσά, που βγαζεις εικοσαρικακια απο τις πουτανες που πουλας αν και τωρα τελευταια εχεις αναδουλειες.
Έχω πολλα ραμματα για την χοντροπετση γουνα σου. Θα σε γλενταω μωρη κωλοσφυριχτρα.
Και καπου πηρε το αυτι μου, απο μια κοινη γνωστη μας, οτι σου εβαζε δαχτυλο για να σκληρυνει το ...μελατο σου , γελοιε
Αν ήμουν πάντως στη θέση σας, μετά από αυτό, θα φόραγα αύριο κάτι πρόχειρο, και προτού πάω για κατάκλιση θα έβαζα και 5-6 δάχτυλα βαζελίνη στον σφιγκτήρα του ορθού μου για προετοιμασία.
Το μαδομουνι δεν με αφορα. Αν ξερεις κατι για τον Tassos Karipidis, πες το να γελασουμεΤυποι αμα ειναι να παιξει σωστο μαδομουνι καντε το σωστα..
Οχι να βριζει ο ενας τον αλλο καθε 3 σελιδες!!!
Mην καρφωνεσαι ρε τυπεκιτρινη ή σοκολατι;