rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.457
- Πόντοι
- 12.946
Ευχαριστώ φίλε γιατί έχω να διαβάσω 740 μηνύματα
Ευχαριστώ φίλε γιατί έχω να διαβάσω 740 μηνύματα
Εδω ειμαστε αγαπητε ανα πασα στιγμηο ροντ παντα ετοιμος και στη θεση του
οι αλλοι οι δυο "δημοσιοι υπαλληλοι " ποτε θα εμφανιστουν ποτε θα δουλεψουν ποτε θα αρχισει η ψηφοφορια?
παντα ησουν απο τους πιο διαβασμενους στο μπουΕυχαριστώ φίλε γιατί έχω να διαβάσω 740 μηνύματα![]()
Για σένα δεν έχω κανένα παράπονο, ο κ. @celebre όλο όχι λέει,Εδω ειμαστε αγαπητε ανα πασα στιγμη
αν θελαμε λογια θα διαβαζαμε βιβλιαΕδω ειμαστε αγαπητε ανα πασα στιγμη
υπαρχουν ζυμωσεις.....αν θελαμε λογια θα διαβαζαμε βιβλια
πραξεις θελουμε
οι εργασιες ποτε θα ξεκινησουνπου λεει και ο κ.μπλιζ
Σήμερα είδα τον Γλομπέο με χριστουγεννιάτικα, έχουμε δρόμο ακόμα.αν θελαμε λογια θα διαβαζαμε βιβλια
πραξεις θελουμε
οι εργασιες ποτε θα ξεκινησουνπου λεει και ο κ.μπλιζ
παπαρια....για το επιδομα μπαινειςΕδω ειμαστε αγαπητε ανα πασα στιγμη
ποιος μιλαει για επιδοματα!!!!!!!παπαρια....για το επιδομα μπαινεις
Σε έχει προτείνει για να ξέρειςπαπαρια....για το επιδομα μπαινεις
Έλα μαρή πλύστρα καρφωθηκες ότι είσαι ψιλοχοντρο μπουστης. ....
Τον εχω προτεινει γιατι παραμυθιαζει τον κοσμο οτι ειναι φτωχαντζα και τους τρωει τη συνταξη!!!!Σε έχει προτείνει για να ξέρεις
αλλά εγώ δεν εγκρίνω γιατί ΔΙΚΑΙΑ παίρνεις χαρτζιλίκι από τον θείο.
Ξέρω για του θείου Μπλιζαράη την σύνταξη και καλά του κάνει γιατί κόντευε να πάθει κατάθλιψηΤον εχω προτεινει γιατι παραμυθιαζει τον κοσμο οτι ειναι φτωχαντζα και τους τρωει τη συνταξη!!!!
Αν όμως η Επιτροπή έχει ικανή ποσότητα υπερβατικής λογικής, πρέπει να εξαιρέσει τον Πρόεδρο @blizardeyeΞέρω για του θείου Μπλιζαράη την σύνταξη και καλά του κάνει γιατί κόντευε να πάθει κατάθλιψη
το καλοκαίρι που τον έψαχνε.
Πιστεύω είναι οικογένεια που έχει μυστικά (μη ψάχνω τώρα παλιά πόστ για κάτι ρεσεψιονίστ στον Πειραιά)![]()
Βασικά όλοι οι αριστεροί στην Ελλάδα πλούσιοι είναι, οπότε δε νομίζω να λέει ψέμματα. Είναι ακόμη ένας παπανδρεϊκός πασόκος για το μπου, απολιτίκ για την αντροπαρέα και "ό,τι θες εσύ μωρό μου" για τις γκόμενες.Προτείνω @sex volcano .
Δηλώνει αριστερός πενόμενος και μας έχει χέσει στα ταξίδια. Αρρώστια...
Ή είναι μούφα οι φωτό, ή ο βολκάνος δεξιός κουκουλοφόρος σπιούνος των αριστεροαναρχικών.
Όπως και να έχει, μινχάουζεν
δε μπορεί τώρα γιατί του ζήτησα να δει Μαέστρο και να με ενημερώσει αύριο για τις καυτές εξελίξειςΓια σένα δεν έχω κανένα παράπονο, ο κ. @celebre όλο όχι λέει,
δεν υπάρχουν ψεύτες, δεν υπάρχουν κλώνοι κλπ![]()
Είμαι χρόνια άνεργος εννοώΑπό μικρός στις επιχειρήσεις και στα βάσανα. Θέλετε και μεγάλη ζωή τρομάρα σας.