rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 20.500
- Πόντοι
- 12.946
Κλέλια νόμιζα ότι του άρεσαν οι πιο τσουπωτές στυλ Δανάη@celebre άφαντος.
Θα βλέπει Κλέλια και λέει για τους άλλους μετά...
Κλέλια νόμιζα ότι του άρεσαν οι πιο τσουπωτές στυλ Δανάη@celebre άφαντος.
Θα βλέπει Κλέλια και λέει για τους άλλους μετά...
Η Δανάη είναι εκτός συναγωνισμού...Κλέλια νόμιζα ότι του άρεσαν οι πιο τσουπωτές στυλ Δανάη
Τα μουφα π.μ. είναι του Πολυζώης aka Tassos Karipidis.Για να μην κατηγορηθεί η ΆΜΕΜΠΤΗ επιτροπή ότι σπαμάρουμε
και δεν παράγουμε έργο για την ψηφοφορία, βάζω μια πρόχειρη λίστα.
Tag δε βάζω προς το παρόν, θα το κάνω αργότερα
1. Μετά από πρόταση κ. poutsesmple1447 για υποψηφιότητα @Saul
και κατόπιν πόστ#325 blizardeye προτείνονται οι κ.κ. Saul kai raopau, εγκρίθηκε
2. πόστ #300 πρόταση για Elganador εγκρίθηκε
3. πρόταση για Annapurna kai BigMountain89 γιατί μας τα κάνανε τσουρέκια
με δήθεν μούφα κριτικές αλλά η ιστορία έχει ξεκινήσει από άλλο site.
εγκρίθηκε πόστ #271
4. πόστ #160 υποψηφιότητα midas69
5. μούφα π.μ Boubookis
6. Για Κατερίνα με τα πολλά ονόματα δεν έχω άποψη το αφήνω σε @celebre kai @Μπιρλας
Οκ θα το φτιάξουμε, προσωπικά δεν θεωρώ τίποτα απλά παρατηρώΤα μουφα π.μ. είναι του Πολυζώης aka Tassos Karipidis.
Αν το να θεωρεις εμενα μουφαδόρο, σε κάνεις να νιώθεις καλυτερα, οκ no problem
Εγώ δεν ανέβασα κανενα π.μ., ουτε πειραγμένο ούτε απείραχτο.Οκ θα το φτιάξουμε, προσωπικά δεν θεωρώ τίποτα απλά παρατηρώ
έχει περάσει η ώρα και δεν μπορώ να αλλάξω το ποστ στο επόμενο θα τον βάλω,
και θα αποφασίσει ο κόσμος του μπου
Εγώ δεν ανέβασα κανενα π.μ., ουτε πειραγμένο ούτε απείραχτο.
Στο λέω απλά για ενημέρωση.
Καλό βράδυ
Μπορείτε να το προτείνετε επισήμως, κύριε.Γνώμη μου είναι ότι εσείς μετά του άλλου κυρίου και μερικών ακόμα "λουλουδιών" , θα πρέπει να συμμετέχετε ως υποψήφιοι σε άλλο διαγωνισμό, στον οποίο θα απονεμηθεί ο τίτλος: Αρχιρουφιάνος του Bourdela.com 2024.
Βέβαια η απόφαση είναι δουλειά της επιτροπής.
Μπορείτε να το προτείνετε επισήμως, κύριε.
Προσωπικώς, ουδόλως με απασχολεί. Άλλωστε σε ουδέναν έκανα πάσα οποιαδήποτε πόρνη και ουδέποτε έβγαλα το "κατιτίς" μου από αυτές, για τον απλούστατο λόγο ότι ήμουν και παραμένω απλός πελάτης. Άρα δεν είχα και δεν έχω λόγο να ρουφιανεύω κανέναν.
Επίσης να σας πω ότι δεν είχα ποτέ επαφές και δεν έχω συναντηθεί ποτέ και με κανένα μέλος του φορουμ.
Άλλοι μου έστελναν π.μ. για να με προσεγγισουν και να μου πασσαρουν την "πραμάτεια" τους.
Θελουμε και βαρονους,το πολυ τιποτα ιπποκομους να βγαλουμε
Δυστυχώς δεν είμαι εξοικειωμένος, κύριε, με το πρωτόκολλο όλων υμών των παρακολουθούντων το site, "από φυλακής πρωίας μέχρι νυκτός" και ενίοτε, καλή ώρα, μεταμεσονυκτίως.Αν δεν θεωρείτε την παραπάνω ανάρτηση μου ως επίσημη πρόταση, δεν ξέρω τι θα μπορούσε να θεωρηθεί επίσημο από εσάς.
Δυστυχώς δεν είμαι εξοικειωμένος, κύριε, με το πρωτόκολλο όλων υμών των παρακολουθούντων το site, "από φυλακής πρωίας μέχρι νυκτός" και ενίοτε, καλή ώρα, μεταμεσονυκτίως.
Μάλιστα! Η "γνώμη" ταυτίζεται με την "πρόταση" στην Νέα Ελληνική Γλώσσα.Στην προκειμένη περίπτωση δεν τίθεται θέμα εξοικείωσης ύφους. Θέμα κατανόησης και αντίληψης της Νέας Ελληνικής γλώσσας τίθεται.
Καλό σας ξημέρωμα.
Μα τι ερωτηση ειναι παλι αυτη?Εξαρταται την πολιτειαΛύσατε μου παρακαλώ μία απορία.
Στο ΤΑΞΙ έχετε Ελληνικές πινακίδες;
Δεδομένης της μομφής, ο σχολιασμός περιττεύει.ΥΓ. Επί των υπολοίπων γραφομένων μου, ουδέν σχόλιον.
Αναμενόμενο.
Μάλιστα! Η "γνώμη" ταυτίζεται με την "πρόταση" στην Νέα Ελληνική Γλώσσα.
Καλό σας ξημέρωμα!
Προβλέψιμη απάντησις, κύριεΔεδομένης της μομφής, ο σχολιασμός περιττεύει.
Στα επιμανίκιά μου, κύριε.Προβλέψιμη απάντησις, κύριε
Εδώ, περιμένω το ταξί.