Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.812
- Πόντοι
- 12.756
αμα δεν ηταν αυτος , δεν θα μπορουσες να λογκαρειςναι παρε εσυ συμβουλες απο τον beta tester....
αμα δεν ηταν αυτος , δεν θα μπορουσες να λογκαρειςναι παρε εσυ συμβουλες απο τον beta tester....
αυτο ειναι το μονο σιγουρο...αμα δεν ηταν αυτος , δεν θα μπορουσες να λογκαρεις
Αργεις πολυ με τα εντιτ και δεν βαζω σωστο ιμοτζι ρε μουνιαυτο αποκαλεις εσυ πιεση μικρε μου μαυριδερε;;;
ωπ αστειακι με το επαγγλμα σου; μπραβο δεν σου ειχα...
Να 'σαι γλυκος ρε,μπορει να τσιμπησουμε καμια αναφορα βραδιατικααμα δεν ηταν αυτος , δεν θα μπορουσες να λογκαρεις
@celebre το δευτερο μηνυμα για σενα ειναιναι παρε εσυ συμβουλες απο τον beta tester....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτο αποκαλεις εσυ πιεση μικρε μου μαυριδερε;;;
Χαρα μου ολα καλα?Δεν κρατας αλλο μουτρακια?ναι παρε εσυ συμβουλες απο τον beta tester....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτο αποκαλεις εσυ πιεση μικρε μου μαυριδερε;;;
δεν εκανα εντιτ ρε μουνε και για να μην γαμηθουμε βραδιατικα κανε την ιπσουιτς γκολ γκολ...Αργεις πολυ με τα εντιτ και δεν βαζω σωστο ιμοτζι ρε μουνι
δωστου ρε μαλάκα ενα ραντεβου θανα΄του ναπουμε στα καπάκια , πιατσα ταξι εδω στον Αγιο Κωνσταντινο να ερθω και γω να βλεπωΧαρα μου ολα καλα?Δεν κρατας αλλο μουτρακια?
ποτε δεν κραταω μουτρακια τι ειμαι γκομενα;Χαρα μου ολα καλα?Δεν κρατας αλλο μουτρακια?
αρα εννοεις οτι αυτος ειναι γκομενα ;; καταλάβα καλά νομιζωποτε δεν κραταω μουτρακια τι ειμαι γκομενα;
Με τι θα ερθεις ρε μουνι?Δεν εχει ταξι ελευθροδωστου ρε μαλάκα ενα ραντεβου θανα΄του ναπουμε στα καπάκια , πιατσα ταξι εδω στον Αγιο Κωνσταντινο να ερθω και γω να βλεπω
κατι πας να κανεις εσυ τωρα και σταματα το αμεσως...αρα εννοεις οτι αυτος ειναι γκομενα ;; καταλάβα καλά νομιζω
εχω φορτισει τεσλα 80% , σε 30 δευτερολεπτα θα ειμαι εκει , ειμαι κονταΜε τι θα ερθεις ρε μουνι?Δεν εχει ταξι ελευθρο
περνα να τον παρειςΜε τι θα ερθεις ρε μουνι?Δεν εχει ταξι ελευθρο
Εκει θα εισαι,που θα ξαναφορτισεις για να γυρισεις ομως?εχω φορτισει τεσλα 80% , σε 30 δευτερολεπτα θα ειμαι εκει , ειμαι κοντα
Περνα εσυ,εγω περιμενω ηδη εκει που ειπε οτι θα γινει το ραντεβουπερνα να τον παρεις
με τα ποδια θα ερχομουνα μωρε μαλάκα , αλλα θελω να καθομαι να βλεπω και να εχω και κλιματιστικοΕκει θα εισαι,που θα ξαναφορτισεις για να γυρισεις ομως?
Παρε και ποπ κορν μαζιμε τα ποδια θα ερχομουνα μωρε μαλάκα , αλλα θελω να καθομαι να βλεπω και να εχω και κλιματιστικο
οχι , θα λαδωσει μετά το τιμονι του αυτοκινητουΠαρε και ποπ κορν μαζι
Έχω δηλώσει ήδη στην επιτροπή την προτίμηση μου για μαδοπούτσι. Η απόφαση όμως είναι αποκλειστικά δική της αρμοδιότητα....ξεκατίνιασμα.
Είναι αντρικό και μπρουτάλ