celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.473
- Πόντοι
- 6.056
Το μονον πυργο που ξερω ειναι ο λευκος,δεν εχω σχεση με Πυργιωτες σαν και του λογου σουρε μαλεα εσυ απο το ΠΥΡΓΟ δεν πρεπει να λες τετοια πραγματα εκτιθεσαι...![]()
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Το μονον πυργο που ξερω ειναι ο λευκος,δεν εχω σχεση με Πυργιωτες σαν και του λογου σουρε μαλεα εσυ απο το ΠΥΡΓΟ δεν πρεπει να λες τετοια πραγματα εκτιθεσαι...![]()
ασε ρε πονηρε γεννημα θρεμα εισαι και το ξερουμε...Το μονον πυργο που ξερω ειναι ο λευκος,δεν εχω σχεση με Πυργιωτες σαν και του λογου σου![]()
αμα ειναι να τσακωθειτε συντομευσε το λίγο μωρε μαλάκα και εσυ , δεν εχω χρόνο σου λεωΤο μονον πυργο που ξερω ειναι ο λευκος,δεν εχω σχεση με Πυργιωτες σαν και του λογου σου![]()
Για δωσε στιγμα,μπορει και να σε παρεξηγησα τελικαασε ρε πονηρε γεννημα θρεμα εισαι και το ξερουμε...
εγω δεν εχω σχεση με κατω απο το αυλακι ουτε απο κει δεν περναω...![]()
οτι σου λεω...Για δωσε στιγμα,μπορει και να σε παρεξηγησα τελικα![]()
Μαεστρο ρε μαλακα?ΜΑΕΣΤΡΟ?Εγω θα κατεβαζα γενικο και θα ελεγα οτι καποιο βραχυκυκλωμα φταιειαμα ειναι να τσακωθειτε συντομευσε το λίγο μωρε μαλάκα και εσυ , δεν εχω χρόνο σου λεω
ντεγαμησουμωρεμαλακα , θα τα φτιαξετε τωρα ;; θα ανταλλάξετε και κουκλες ;Για δωσε στιγμα,μπορει και να σε παρεξηγησα τελικα![]()
Μαεστρο ρε μαλακα?ΜΑΕΣΤΡΟ?Εγω θα κατεβαζα γενικο και θα ελεγα οτι καποιο βραχυκυκλωμα φταιει![]()
Καλα ρε,λιγο ελεος.Δεν φτανει που ειναι απο Πυργο-Κατω Αχαια και λοιπα εξωτικα μερη,να τον χτυπαμε κι εμεις.Αρκετα τον χτυπησε η μοιραντεγαμησουμωρεμαλακα , θα τα φτιαξετε τωρα ;; θα ανταλλάξετε και κουκλες ;
Ριχτου καμια καλη μπηχτη
κάτι παει να γινει .. κατι παει να γινει .. και εχει και διαφημισεις .. γινε λιγο πιο γρηγορος με το F5Καλα ρε,λιγο ελεος.Δεν φτανει που ειναι απο Πυργο-Κατω Αχαια και λοιπα εξωτικα μερη,να τον χτυπαμε κι εμεις.Αρκετα τον χτυπησε η μοιρα![]()
Επομενο ξηλωνεις κανενα βυσμα και λες οτι τα παιξε η τβ,στην αναγκη πεφτεις πανω της "καταλαθος"ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ !!! ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΛΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ !!
Βλεπω γκοντφαδερ 3 και κανω διαλειμματα να γραφω εδωκάτι παει να γινει .. κατι παει να γινει .. και εχει και διαφημισεις .. γινε λιγο πιο γρηγορος με το F5![]()
Μην τσακωνεστε
Να ειστε αγαπημενοι
Επομενο ξηλωνεις κανενα βυσμα και λες οτι τα παιξε η τβ,στην αναγκη πεφτεις πανω της "καταλαθος"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βλεπω γκοντφαδερ 3 και κανω διαλειμματα να γραφω εδω![]()
Δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα μολις σε ειπαν χοντροο Χαβιέρ Πέρες ντε Κουέγιαρ μας ελειπε![]()
Πιο πολυ σε Κοντολιζα Ραις μου κανειο Χαβιέρ Πέρες ντε Κουέγιαρ μας ελειπε
μην κανεις διπλες παραθεσεις , δεν ερχεται ενημερωση ΜΗ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ
βάλε λινκΔεν ξερω αν το καταλαβες αλλα μολις σε ειπαν χοντρο
μαζεψου ξεφευγεις...Καλα ρε,λιγο ελεος.Δεν φτανει που ειναι απο Πυργο-Κατω Αχαια και λοιπα εξωτικα μερη,να τον χτυπαμε κι εμεις.Αρκετα τον χτυπησε η μοιρα![]()
Δεν αντεχεις στην πιεση?Σου κλεψε κανενας την κουρσα?μαζεψου ξεφευγεις...
ανοιξε τα ματια σουβάλε λινκ![]()
ναι παρε εσυ συμβουλες απο τον beta tester....ο Χαβιέρ Πέρες ντε Κουέγιαρ μας ελειπε
μην κανεις διπλες παραθεσεις , δεν ερχεται ενημερωση ΜΗ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ
αυτο αποκαλεις εσυ πιεση μικρε μου μαυριδερε;;;Δεν αντεχεις στην πιεση?Σου κλεψε κανενας την κουρσα?![]()