Νέα

Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2024 ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    54
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
76.992
Πόντοι
12.056

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.479
Πόντοι
12.946
Καποιος εβαλε τον @boobookies αντι για τον @Boubookis ή ειναι η ιδεα μου?:confused::confused::confused:
Σωστή η παρατήρηση συνεπίτροπε, αλλά άμα δεις τους δικούς μου εκλογικούς καταλόγους το έχω γράψει σωστά οπότε μη τα ρίχνουμε στην ΔΙΚΑΙΗ επιτροπή ρωτήστε τον Γ.Γ.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.603
Πόντοι
6.056
Σωστή η παρατήρηση συνεπίτροπε, αλλά άμα δεις τους δικούς μου εκλογικούς καταλόγους το έχω γράψει σωστά οπότε μη τα ρίχνουμε στην ΔΙΚΑΙΗ επιτροπή ρωτήστε τον Γ.Γ.

Αρα συνεπιτροπε ειναι φανερη η δωροδοκια καποιων μελων της επιτροπης ωστε να αλλαξει το νικ την τελευταια στιγμη.Καλα που ειμαι κι εγω,σε λιγο θα κοψει την συνδεση ο Κιμ και θα πεσει λογοκρισια στο νημα:coffee::coffee::confused::confused::confused:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.824
Πόντοι
3.846
Εγώ θα ψηφίζω μια φορά την εβδομάδα για να έχει σασπένς.

Αγαπητοί συμφορουμίτες, η ψηφοφορία ξεκίνησε με μία συναρπαστική μάχη καθώς δεν έχουμε ακόμη κάποιο ακλόνητο φαβορί που να έχει πάρει διαφορά από τους υπόλοιπους μονομάχους.
Τη στιγμή που γράφω το μήνυμα ο έγκριτος νομικός των celebrities και γνωστός για τα ποδοσφαιρικά του φρονήματα raopau ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με το μεγιστάνα πολιτικό αναλυτή annapurna. Από κοντά ο tellystalone παλιός γνώριμος του διαγωνισμού που ποτέ δεν πρέπει να ξεγράφουμε, έχοντας τους ίδιους ψήφους με τον δραστήριο και λαλίστατο saul. Λίγο πιο πίσω ο εκπρόσωπος του μπου στη γαλλική ριβιέρα ,ο άρχων του mentoring ,kalogero που έχει καιρό να φανεί και ίσως αυτή η απουσία του στοιχίσει σε ψήφους.

Μπες και εσύ στη μάχη, πόνταρε υποθετικά χρήματα, βρίσε, συνομώτησε, ρίξε τη μυστική ψήφο σου όπου εσύ αντιπαθείς, κάνε συμμαχίες που ανθρώπους που ποτέ δε θα γνωρίσεις, γιατί εδώ και μόνο εδώ στο μπου, η ψήφος σου μετράει!!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.485
Πόντοι
5.006

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.710
Πόντοι
5.506
Ούτε μελομακάρονα θα σου στείλω...
Θείε, ξέρω πόσο πολύ με στηρίζεις πάντα και ότι θέλεις να βλέπεις τα παιδιά της οικογένειας να προοδεύουν. Αυτή τη στιγμή χρειάζομαι τη βοήθειά σου για να προχωρήσω με ένα σχέδιο που έχω.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.164
Πόντοι
3.786

Πότε θα δώσει τα πρώτα exit poll η Επιτροπή; Για πότε έχει οριστεί η επόμενη φάση; Θα υπάρξει και 3ος γύρος ;

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
285
Πόντοι
21
Καλημέρα στους αξιότιμους (πλην ενός, βεβαίως) συνυποψηφίους και στον κυρίαρχο (μπουρδελο)λαό, από μία ήρεμη ακτή του Σαρωνικού
FB_IMG_1733651585416.jpg

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom