πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 76.992
- Πόντοι
- 12.056
Αυτό είναι πολύ σωστή σκέψη γιατί όταν έρθει η ώρα της κρίσεως θα χρειαστείΈβαλα σκρηνσοτ ποιους θεωρώ Βαρόνους , αλλά υπάρχει και δικαίωμα αλλαγής ψήφου
Αυτό είναι πολύ σωστή σκέψη γιατί όταν έρθει η ώρα της κρίσεως θα χρειαστείΈβαλα σκρηνσοτ ποιους θεωρώ Βαρόνους , αλλά υπάρχει και δικαίωμα αλλαγής ψήφου
έχει μεγάλη διαφορά λες?Καποιος εβαλε τον @boobookies αντι για τον @Boubookis ή ειναι η ιδεα μου?
Oχι,ενα αφμ αλλαζειέχει μεγάλη διαφορά λες?
Σωστή η παρατήρηση συνεπίτροπε, αλλά άμα δεις τους δικούς μου εκλογικούς καταλόγους το έχω γράψει σωστά οπότε μη τα ρίχνουμε στην ΔΙΚΑΙΗ επιτροπή ρωτήστε τον Γ.Γ.Καποιος εβαλε τον @boobookies αντι για τον @Boubookis ή ειναι η ιδεα μου?
Αρα συνεπιτροπε ειναι φανερη η δωροδοκια καποιων μελων της επιτροπης ωστε να αλλαξει το νικ την τελευταια στιγμη.Καλα που ειμαι κι εγω,σε λιγο θα κοψει την συνδεση ο Κιμ και θα πεσει λογοκρισια στο νημαΣωστή η παρατήρηση συνεπίτροπε, αλλά άμα δεις τους δικούς μου εκλογικούς καταλόγους το έχω γράψει σωστά οπότε μη τα ρίχνουμε στην ΔΙΚΑΙΗ επιτροπή ρωτήστε τον Γ.Γ.
Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2024 - Page 52
Ο Βαρόνος Μινχάουζεν ή Μιουνχάουζεν (Hieronymus Carl Friedrich von Münchhausen, Ανόβερο, 11 Μαΐου 1720 - 22 Φεβρουαρίου 1797) είναι ιστορικό πρόσωπο (πρόκειται για τον βαρόνο Κάρολο Φρειδερίκο Ιερώνυμο φον Μινχάουζεν), αλλά και ο πρωταγωνιστής του γνωστού βιβλίου του Ροδόλφου Ράσπε, που γράφτηκε...www.bourdela.com
Σε εχει διαλυσει η παρεα με τον νιπλη!!!!Oχι,ενα αφμ αλλαζει
Με την δική μας υποστήριξη θα φθάσετε ψηλά, κ. συνάδελφε!!!
Ούτε μελομακάρονα θα σου στείλω...εγω ροπαο και σαουλ ΔΕΝ ψηφιζω!!!!!!!
εγω ροπαο και σαουλ ΔΕΝ ψηφιζω!!!!!!!
Θείε, ξέρω πόσο πολύ με στηρίζεις πάντα και ότι θέλεις να βλέπεις τα παιδιά της οικογένειας να προοδεύουν. Αυτή τη στιγμή χρειάζομαι τη βοήθειά σου για να προχωρήσω με ένα σχέδιο που έχω.Ούτε μελομακάρονα θα σου στείλω...
Πότε θα δώσει τα πρώτα exit poll η Επιτροπή; Για πότε έχει οριστεί η επόμενη φάση; Θα υπάρξει και 3ος γύρος ;Σωστή η παρατήρηση συνεπίτροπε, αλλά άμα δεις τους δικούς μου εκλογικούς καταλόγους το έχω γράψει σωστά οπότε μη τα ρίχνουμε στην ΔΙΚΑΙΗ επιτροπή ρωτήστε τον Γ.Γ.
Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2024 - Page 52
Ο Βαρόνος Μινχάουζεν ή Μιουνχάουζεν (Hieronymus Carl Friedrich von Münchhausen, Ανόβερο, 11 Μαΐου 1720 - 22 Φεβρουαρίου 1797) είναι ιστορικό πρόσωπο (πρόκειται για τον βαρόνο Κάρολο Φρειδερίκο Ιερώνυμο φον Μινχάουζεν), αλλά και ο πρωταγωνιστής του γνωστού βιβλίου του Ροδόλφου Ράσπε, που γράφτηκε...www.bourdela.com