rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 20.463
- Πόντοι
- 12.946
Η ψηφοφορία είναι μυστική γιατί θέλεις φανερά ?Ποιος ψήφισε τι, φαίνεται ή θα κάνουμε τον Αρτέμη Μάτσα πάλι;
καλύτερα Αρτέμης Μάτσας
Η ψηφοφορία είναι μυστική γιατί θέλεις φανερά ?Ποιος ψήφισε τι, φαίνεται ή θα κάνουμε τον Αρτέμη Μάτσα πάλι;
Είμαι της φιλοσοφίας "όλα στο φως", αγαπητέ.Η ψηφοφορία είναι μυστική γιατί θέλεις φανερά ?
καλύτερα Αρτέμης Μάτσας
Στην επόμενη φάση θα συσκεφθεί η ελλανόδικος επιτροπή μετά του κ. Γ.Γ.Είμαι της φιλοσοφίας "όλα στο φως", αγαπητέ.
Ας είναι.
Αν θέλετε να δημιουργηθούν ομηρικοί καυγάδες και να ελαττωθεί κατά πολύ η συμμετοχή στην ψηφοφορία, τότε ναι ... κάντε την φανερή στην επόμενη φάση!Στην επόμενη φάση θα συσκεφθεί η ελλανόδικος επιτροπή μετά του κ. Γ.Γ.
και θα το δούμε. Ευχαριστούμε για την παρατήρηση και την συμμετοχή σας.
Υποχρεωσεις και ταυτοχρονα αδυναμιες ειναι αυτες...
Επειδη εγω ΘΕΛΩ να την κανω φανερη και επιβεβαιωμενα. (φωτο)Αν θέλετε να δημιουργηθούν ομηρικοί καυγάδες και να ελαττωθεί κατά πολύ η συμμετοχή στην ψηφοφορία, τότε ναι ... κάντε την φανερή στην επόμενη φάση!
Το χιουμοριστικό gifaki ήταν για το μόνο που έκανα και bold,Υποχρεωσεις και ταυτοχρονα αδυναμιες ειναι αυτες...
Το καταλαβα το χιουμορ. Αλλα εγω τα ειπα στην πεθερα για να τα δουνε νυφες.Το χιουμοριστικό gifaki ήταν για το μόνο που έκανα και bold,
κανένα σχόλιο για τις επιλογές αυτές είναι δικαίωμα του καθενός
αλλά άμα έχεις χρόνο και όρεξη να το συζητήσουμε.
Άσε ρε πονηρίδη...ότι ώρα θες αλλάζεις...Επειδη εγω ΘΕΛΩ να την κανω φανερη και επιβεβαιωμενα. (φωτο)
Να σου βάλω τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα για να αποφασίσεις?Ρε παιδιά μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ποιόν να ψηφίσω έχω δίλημμα πού λέει και η Αλεξία
Υπάρχει συμμετοχή στην μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας ή το πολιτικό μήνυμα που φτάνει στην Επιτροπή είναι "αποχή και αποπολιτικοποίηση";Να σου βάλω τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα να αποφασίσεις?
16 ψήφισαν μέχρι στιγμήςΥπάρχει συμμετοχή στην μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας ή το πολιτικό μήνυμα που φτάνει στην Επιτροπή είναι "αποχή και αποπολιτικοποίηση";
ψήφισα και βλέπω απλός δεν υπάρχει στην ψηφοφορία ο Αστραχάν που θα τρέξει την κούρσαΝα σου βάλω τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα για να αποφασίσεις?
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου,ψήφισα και βλέπω απλός δεν υπάρχει στην ψηφοφορία ο Αστραχάν που θα τρέξει την κούρσα
Όχι ρε πουστη μου....δεν πιστεύω να ψήφισες μπουμπούΕυχαριστούμε για την συμμετοχή σου,
πάντως εσένα δεν σε ψήφισα.
Έβαλα σκρηνσοτ ποιους θεωρώ Βαρόνους , αλλά υπάρχει και δικαίωμα αλλαγής ψήφουΌχι ρε πουστη μου....δεν πιστεύω να ψήφισες μπουμπού