Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.730
- Πόντοι
- 12.756
θα ειναι σαν να ειναι αυτοι , αλλα δεν θα ειναι , φευ
Ο.Κ.!
Καλα.. αυτοι ειναι η επιτροπη και εσυ δινεις εγκριση ;;
Αρχιζει και μοιαζει με το δημοψήφισμα της χουντας , αλλα σε ακόμα καλυτερη μορφη ..
Στα ραντεβου μου ειμαι κυριος,ΚΥΡΙΟΣ.Ο κ. @celebre μας έχει αποσυντονίσει
μια οι ταινίες, μια οι κούρσες που δίνει ραντεβού και δεν πάει κλπ κλπ
Δεν αναγνωριζω την παρουσα διοικηση ως νομιμη,να προχωρησουμε σε σχηματισμο προσωρινης διοικησης.Άναγνωρίζω πως έχετε δίκιο.
Ως Γ.γ. της διοργανώτριας αρχής, διατηρώ το δικαίωμα να αλλάξω την σύσταση της Ελλανοδίκου Επιτροπής, στην περίπτωση που συντρέχει σοβαρός λόγος. Αν λοιπόν ο κ. @celebre , συνεχίσει να είναι αμέτοχος, θα παυτεί απο τα καθήκοντά του, σε πλήρη συνεννόηση βέβαια με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής.
Δεν αναγνωριζω την παρουσα διοικηση ως νομιμη,να προχωρησουμε σε σχηματισμο προσωρινης διοικησης.
Το θεμα ειναι να την αναλαβεις ξανα εσυ,αλλα να το κανουμε να φαινεται ως μεταρυθμιση-αλλαγη κ.ο.κΝα το θέσετε ως θέμα στους υπόλοιπους ελλανοδίκες. Εάν και αυτοί συμφωνούν μαζί σας, θα παραδώσω προσωρινά τη διοίκηση σε άλλους.
Το θεμα ειναι να την αναλαβεις ξανα εσυ,αλλα να το κανουμε να φαινεται ως μεταρυθμιση-αλλαγη κ.ο.κ
Τι επαθλο προβλεπεται για τον νικητη και τι θα δωθει στην επιτροπη ως αποζημισωση?Ο.Κ. Θα δώ τι μπορώ να κάνω.
Θα τα συζητήσουμε κατ' ιδίαν.Τι επαθλο προβλεπεται για τον νικητη και τι θα δωθει στην επιτροπη ως αποζημισωση?
Nα σημειωσουμε εδω οτι δεν υπαρχει περιπτωση χρηματισμου,δωροδοκιας ή οποιαδηποτε αλλης ενεργειας που σκοπο εχει την αλλοιωση του αποτελεσματοςΘα τα συζητήσουμε κατ' ιδίαν.
Στα ραντεβου μου ειμαι κυριος,ΚΥΡΙΟΣ.
Τωρα αν δεν μιλαμε για την ιδια ζωνη ωρας,ειναι αλλο θεμα
Και εκτός αυτού βλέπει και 100 ταινίες με Λίαμ ΝίσονΟ καθενας γραφει οτι θελει αγαπητε,ποιος ξερει ποσους καφεδες πινει αυτος ο κυριος @Eraser.. για να μην τον πιανει υπνος και να γυρναει στους δρομος 3 η ωρα το βραδυ
Tσεκαρα χθες,τελικα γυρω στις 200 εχει ο Λιαμ.Ετοιμαζει κι αλλες βεβαιως βεβαιωςΚαι εκτός αυτού βλέπει και 100 ταινίες με Λίαμ Νίσον
Nα σημειωσουμε εδω οτι δεν υπαρχει περιπτωση χρηματισμου,δωροδοκιας ή οποιαδηποτε αλλης ενεργειας που σκοπο εχει την αλλοιωση του αποτελεσματος
Nα σημειωσουμε εδω οτι δεν υπαρχει περιπτωση χρηματισμου,δωροδοκιας ή οποιαδηποτε αλλης ενεργειας που σκοπο εχει την αλλοιωση του αποτελεσματος
Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματαΠρόδηλον, και μέχρι του ποσού των 20.000 Ευρώ. Από 20.000 και πάνω, το συζητάμε.
To ιδιο λεμεΝα ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα
Η ελλανόδικος επιτροπή έχει καθήκον να εγκρίνει ή να απορρίψει υποψηφιότητες
για το βραβείο Βαρόνου Μινχάουζεν ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχει με τα αποτελέσματα
που θα αποφασίσει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ο λαός του μπου.
Ευχαριστώ.