jason155
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 37
- Like
- 5.401
- Πόντοι
- 5.391
Ναι αλλα το συγκεκριμενο νημα ηταν φετινο.Ήδη εστεμμένος Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2022.
Ναι αλλα το συγκεκριμενο νημα ηταν φετινο.Ήδη εστεμμένος Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2022.
Από το Νήμα των παππούληδων σας απευθύνουμε το εξής ερώτημα:
Ποιο είναι το χρονικό πλάνο του διαγωνισμού;
Θα ακολουθήσουν ατελείωτοι προκριματικοί όπως γινόταν από την bouefa;;;
Τι ακριβώς έχετε στο μυαλό σας;;;
Ναι αλλα το συγκεκριμενο νημα ηταν φετινο.
Απαξιωση......
Δεν αμφισβητούμε την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.Μήπως να σας πούμε και ποιόν "μαγειρεύουμε" να εκλέξουμε;;;;
Αν δώσουμε τις πληροφορίες που ζητάτε, θα χαθεί το σασπένς του διαγωνισμού.
Δεν αμφισβητούμε την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.
Τέλος πάντων.
Οι κ.κ. @The Saint* , @rodriguez96 και @Μπιρλας είναι λίαν αξιόπιστα άτομα, κύριε.Ειδικά στο συγκεκριμένο να μείνεις ήσυχος, ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΗΣΥΧΟΣ
Επειδή σε θεωρώ σοβαρό άτομο, είσαι να σε βάλουμε κι εσένα?Κύριε Αθηναίε είστε και εσείς στην ελλανόδικο επιτροπή ?
αααα εσυ νομιζεις οτι εχεις μπλεξει με καμιά σοβαρή κατασταση .. μηπως θες και χρονοδιαγραμμα αποφάσεων και συνεδριάσεων ;;
Απο το κυρος της επιτροπης,
ενα ταριφας εθισμενος στην καφεινη,
ενας αποφοιτος ΕΜΠ με ειδικότητα στο στοιχημα,
τον αλλον τον εβαλαν ξεκάρφωτο για να πουν οτι οι διαδικασίες ηταν αδιάβλητες,
θα μπορουσες να έχεις εικόνα της καταστασης και αυτων που θα περιμένεις
Οι κ.κ. @The Saint* , @rodriguez96 και @Μπιρλας είναι λίαν αξιόπιστα άτομα, κύριε.
Ο κ. Μπίρλας είναι μάλιστα ο έντιμος και ανιδιοτελής διαχειριστής των Οικονομικών μου!
Πίνουν κόκκινο αψέντι στην Βόρεια Κορέα για να στείλω εκεί τον κ. @troubakhs μου;;;μετα απο αυτη την ψηφοφορία τους εχουν καλέσει να κανουν μία στην Βορεια Κορέα ..
δεν μπορει μακριά σαςΠίνουν κόκκινο αψέντι στην Βόρεια Κορέα για να στείλω εκεί τον κ. @troubakhs μου;;;
μετα απο αυτη την ψηφοφορία τους εχουν καλέσει να κανουν μία στην Βορεια Κορέα ..
Η επιτροπή επιλέχθηκε με σκεπτικό να αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα τη ελληνικής κοινωνίας. Συγγνώμη που δεν θεώρησα αντιπροσωπευτικό δείγμα τους "χαρτοπόλεμους" και λοιπούς απατεώνες. Αναγνωρίζω ότι έσφαλα και θα μεριμνήσω την επόμενη φορά.
Επειδή σε θεωρώ σοβαρό άτομο, είσαι να σε βάλουμε κι εσένα?
Ποιοι τελικά είναι;;;αυτοι δεν ανηκουν στην κοινωνία ...
εχουν εξαιρεθει απο το κοινωνικό σύνολο
αυτοι δεν ανηκουν στην κοινωνία ...
εχουν εξαιρεθει απο το κοινωνικό σύνολο
Από εμένα έχετε έγκριση.
Κανονίστε τα μεταξύ σας και ενημερώστε με.
Καλα.. αυτοι ειναι η επιτροπη και εσυ δινεις εγκριση ;;
Αρχιζει και μοιαζει με το δημοψήφισμα της χουντας , αλλα σε ακόμα καλυτερη μορφη ..