Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.722
- Πόντοι
- 2.606
Σκωτσέζος θα έλεγαΣτα ραντεβου μου ειμαι Εγγλεζος
Σκωτσέζος θα έλεγαΣτα ραντεβου μου ειμαι Εγγλεζος
Μπορεί να είναι από την Καλαμάτα της Αγγλίας ο άνθρωποςΓενικότερα από την κοινοπολιτεία; Γιατί από την Αγγλία ΔΕΝ..
Τωρα που το λες του φερνεις λιγοτυφλα να εχει ο μιστερ Μπιν
Μπορει απο καμια αποικια,αλλα ΕγγλεζοςΓενικότερα από την κοινοπολιτεία; Γιατί από την Αγγλία ΔΕΝ..
ΜαλισταΣκωτσέζος θα έλεγα
Αυτό ήθελα να πω με την Εγγλέζικη ώρα, όχι με την ώρα που έχουμε εδώΣτα ραντεβου μου ειμαι Εγγλεζος
Τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονταιΑυτό ήθελα να πω με την Εγγλέζικη ώρα, όχι με την ώρα που έχουμε εδώ
Σκωτσέζος θα έλεγα
Τι έγινε, στοκάρεις καφέ?Τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται
Εχω αποθεματα βεβαια,αλλα ποτε δεν ειναι αρκεταΤι έγινε, στοκάρεις καφέ?
Κάτι πήρε το μάτι μου...
Γιατί άραγε...Εχω αποθεματα βεβαια,αλλα ποτε δεν ειναι αρκετα
Μεγαλώνει η διαφοράΨ Η Φ Ι Σ Τ Ε Μ Ε
Σε όλο το μπου τσακώνονται χωρις αυριο και ενα ραντεβού θανάτου της προκοπής δεν έχει κλείσει ακόμα.
Έχει ταμπουρωθεί σε κάποια νήματα και ρίχνει λάσπηΦανταστείτε πόσο μεγάλη ζημιά έχει κάνει, και πόσο έχει επηρεάσει την καθημερινότητα, που ούτε ο κλασικός θανατοραντεβουδάκιας κ @tellystalone6969 , δεν τολμά να δώσει ραντεβού θανάτου πιά.
δεν ξέρω τι άλλο να κάνω....έχουν τελειώσει όλα τα ρουσφέτια μουΜεγαλώνει η διαφορά
άμα δεν στηρίξεις την υποψηφιότητα σου δεν σε βλέπω τροπαιούχο
πόσο να φοβηθεί κάποιος αν πάει σε ραντεβού θανάτου και σκάσει ο άλλος με σέατ λεόν και βγει από μέσα κάποιος που φοράει καμπαρτίνα Ιούνιο με 38 βαθμούς?Φανταστείτε πόσο μεγάλη ζημιά έχει κάνει, και πόσο έχει επηρεάσει την καθημερινότητα, που ούτε ο κλασικός θανατοραντεβουδάκιας κ @tellystalone6969 , δεν τολμά να δώσει ραντεβού θανάτου πιά.
δεν ξέρω τι άλλο να κάνω....έχουν τελειώσει όλα τα ρουσφέτια μου