Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 31.606
- Πόντοι
- 11.146
....παρακαλω να ειμεθα ακριβεις στις διαστασεις!οχι μονο οτι ειναι η μιση του σιδερικου περιπου
Σιδερικο Magnum 500αρι
η κανα πουτσοφουσκι 32αρι???
....παρακαλω να ειμεθα ακριβεις στις διαστασεις!οχι μονο οτι ειναι η μιση του σιδερικου περιπου
τι πραγμα ...μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψες ..εγραψες οτι σου ειπανε και μαλιστα και για οπλο ...ξερω και διαβαζω πολυ καλαδεν ειναι φιλος μου, εδω τον ειδα πρωτη φορα.Και δεν εχω πληροφοριοδοτες, ουτε με νοιαζουν τετοιες πληοροφιες.Οι σημαντικες ειναι ηδη γνωστες. Μονες τους τα λενε μαλλον επειδη εισαι/ειστε πιεστικος/πιεστικοι
ακομα το φερνει η μεχρι προσφατα τελοσπαντων
για το μικρο γαριδακι ισχυει, το χω ακουσει και γω
Για πλακα θα τους φαει ο Ανναπουρνιαρης. Η κουπα του ανηκει.Μόλις έκλεισε η 2η φάση, προκρίνονται για τον τελικό:
1. Annapurna........ Ψήφοι: 28
2. Saul.....................Ψήφοι: 19
3. Kalogero..............Ψήφοι: 17
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.
μια χαρα καταλαβα και συ το ιδιοτι πραγμα ...μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψες ..εγραψες οτι σου ειπανε και μαλιστα και για οπλο ...ξερω και διαβαζω πολυ καλα
Αν δεν απατώμαι, και κάποιος άλλος σας χρέωνε με ερωτήσεις που υποβάλλατε σε σεξεργάτριες σχετικά με τους πελάτες τους, κατά το παρελθόν
Για πλακα θα τους φαει ο Ανναπουρνιαρης. Η κουπα του ανηκει.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι;
Γιατί με χαρακτηρίσατε ιπποπόταμο, κι όχι ελέφαντα ή φάλαινα ή κήτος τέλος πάντων;
Για πλακα θα τους φαει ο Ανναπουρνιαρης. Η κουπα του ανηκει.
Τι λες βρε κακομοίρη τι κατάλαβεςμια χαρα καταλαβα και συ το ιδιο
oτι εχεις αγχωθει τασο.δεν πειραζει θα περασειΤι λες βρε κακομοίρη τι κατάλαβες
Για ποιο λόγο αγχώθηκα ... επειδή ο Γιωργάκης λέει μαλακίεςoτι εχεις αγχωθει τασο.δεν πειραζει θα περασει
τικ τοκ
τικ τοκ
σε ψηφισα εισαι η αδυναμια μουΨ Η Φ Ι Σ Τ Ε Μ Ε
ωραίοςσε ψηφισα εισαι η αδυναμια μου
ΣτήριξαΨ Η Φ Ι Σ Τ Ε Μ Ε
....οι ψηφοι του Αννα και του Μπινγκ θα αθροιστουν στο τελος?!?!?!?!
Αξιοτιμη Επιτροπη @celebre @Μπιρλας @rodriguez96 ?
Από τεχνικής πλευράς δεν μπορεί να γίνει αυτό αλλά το βλέπουμε στην πράξη.Για πλακα θα τους φαει ο Ανναπουρνιαρης. Η κουπα του ανηκει.