Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.137
- Πόντοι
- 2.606
μελομακάρονα?ρε μλκς τρωμε γαμω το κεφαλι σας.
μελομακάρονα?ρε μλκς τρωμε γαμω το κεφαλι σας.
Με γιαούρτιΜε μπισκ; Ή με σεμι γκλας.
Πρόβειο ή αγελαδινό;Με γιαούρτι
σογιας.Πρόβειο ή αγελαδινό;
ΚατσικισιοΠρόβειο ή αγελαδινό;
Αύριο θα σου πούμε τα κάλαντα.σογιας.
Αύριο θα σου πούμε τα κάλαντα.
Ετοίμασε καλό πουρμπουάρ με 2 μηδενικά τουλάχιστον.
Για τον κάθενα...
καλογερο σαρωσε για 2022 μονο το φλουρι του εμεινε να κερδισει στη βασιλοπιτα και ολοκληρωσε το θριαμβο του
καλα να ειμαστε αγιε καλες γιορτες σε ολους και παντα τετοια να βγαζεις πρωταθλητεςΠοιός την χάρη του!!! Αύριο το βράδυ εκτός από την γκόμενα θα κοιμηθεί αγκαλιά και με το τρόπαιο!!!
Επίσης, αγαπητέ. Υγεία, ευτυχία και ευμάρεια εύχομαι.καλα να ειμαστε αγιε καλες γιορτες σε ολους και παντα τετοια να βγαζεις πρωταθλητες
Έχετε κάποια αμφιβολία ότι είναι παραπάνω από σίγουρη ; Με τέτοια ανάπτυξη ;;; Με τους δείκτες να πετάνε ; Με πληθωρισμό από τους πιο μικρούς της ευρωζώνης ;;; ΕΧΕΙ ... ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ !!!!!!!!!!ευμάρεια εύχομαι.
Τις ημέρες των εορτών, είθισται να δίνουν ευχές, έστω και αν αυτές είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν.Έχετε κάποια αμφιβολία ότι είναι παραπάνω από σίγουρη ; Με τέτοια ανάπτυξη ;;; Με τους δείκτες να πετάνε ; Με πληθωρισμό από τους πιο μικρούς της ευρωζώνης ;;; ΕΧΕΙ ... ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ !!!!!!!!!!
Ωραία η τυπολατρεία. Απλά οι ευγένειες και εθιμοτυπικές ευχές, σε νήματα σκατοψυχίας .... μου φαίνονται λίγο σουρεαλιστικές !Τις ημέρες των εορτών, είθισται να δίνουν ευχές, έστω και αν αυτές είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν.
Ευχή είναι αυτό στην ηλικία μας; Ή κατάρα;Τις ημέρες των εορτών, είθισται να δίνουν ευχές, έστω και αν αυτές είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν.
Και για να σας δώσω ένα παράδειγμα, εμένα που είμαι υπέργηρος, μου εύχονται πλέον όχι να τα εκατοστήσω, αλλά να τα χιλιάσω.
Κάλλιστα θα μπορούσατε να μην συμμετέχετε σε τέτοιου χειρίστου είδους νήματα και να τα αφήσετε για εμάς τους σκατόψυχους. Προφανώς όμως τα αισθηματά σας για τον Που Ξου, σας παρασύρουν.Ωραία η τυπολατρεία. Απλά οι ευγένειες και εθιμοτυπικές ευχές, σε νήματα σκατοψυχίας .... μου φαίνονται λίγο σουρεαλιστικές !
Ευχή είναι αυτό στην ηλικία μας; Ή κατάρα;
Χρόνια πολλά.
Και λιγα λεςρεζίληδες