Νέα

Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com 2022

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιός θεωρείτε ότι πρέπει να λάβει τον τίτλο: Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com 2022

• Μπαρμπαπήδουλας

Ψήφοι: 20 30,3%
  • Kalogero

Ψήφοι: 40 60,6%
  • Νίπλης

Ψήφοι: 24 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    66
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.096
Πόντοι
6.056
Κάλλιστα θα μπορούσατε να μην συμμετέχετε σε τέτοιου χειρίστου είδους νήματα και να τα αφήσετε για εμάς τους σκατόψυχους. Προφανώς όμως τα αισθηματά σας για τον Που Ξου, σας παρασύρουν. :grin:
Δυστυχώς με το να βάλω στη ... λίστα το θεματοθέτη του διαγωνισμού του μαλάκα της χρονιάς .... δεν μου είναι πλέον ορατή η πορεία του πιξούλα προς την αποθέωση , το μεγαλείο , το θρίαμβο .........

οπότε ψάχνω μπανιστήρι για το έπος του, σε άλλα θέματα .........

κατά τα άλλα, πάντα έκανα τουρισμό σε χαμαιτυπεία και βόθρους .... δεν υπήρξα ποτέ και τυπικός δαπίτης, να πηγαίνω μόνο σε έλεγκαντ μέρη αν με κατανοείτε .... αναπόφευκτα παρόλο το ιδεολογικό μου προφίλ , είχα φίλους άτομα της ... αριστεράς !

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.489
Πόντοι
25.467
Δυστυχώς με το να βάλω στη ... λίστα το θεματοθέτη του διαγωνισμού του μαλάκα της χρονιάς .... δεν μου είναι πλέον ορατή η πορεία του πιξούλα προς την αποθέωση , το μεγαλείο , το θρίαμβο .........

οπότε ψάχνω μπανιστήρι για το έπος του, σε άλλα θέματα .........
Καλό κουράγιο.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.432
Πόντοι
3.556
Θα κανουμε δουλιτσα τυπε ή θα βγαλουν τσαϊ με παξιμαδι:think::confused::confused::confused:
μου χει κολλησει το γκιφ με τη χοντρη που κανει σα να κλαιει ξερνάει κλπ και ψαχνω αφορμή να το ποστάρω στο μιστερ μαλακας :undecided::undecided::undecided:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.622
Πόντοι
19.795

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.432
Πόντοι
3.556
Ποια χοντρη απ ολες:think::confused::confused::confused:
τη γνωστη για το φαβορί τύπε :undecided::undecided::undecided:

sad fat woman GIF

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706
Ποιός την χάρη του!!! Αύριο το βράδυ εκτός από την πρώην του γκόμενα θα κοιμηθεί αγκαλιά και με το τρόπαιο!!! :grin:

Θα κοιμηθώ μόνο με τη γκόμενα. Το τρόπαιο μπορείς να το κρατήσεις για να έχεις κάτι να αγκαλιάζεις κι εσύ.:grin:
Στην κόντρα σου με τον Καλόγερο ΕΣΠΑΣΕΣ και κατέφυγες σε ένα (ακόμα) καραγκιοζιλίκι με μία στοχευμένη ψηφοφορία για να ζητήσεις βοήθεια. Αν θες βοήθεια δες ειδικό, γιατί εγώ δεν χαμπαριάζω με τα τσαλιμάκια ενός αποτυχημένου βλάκα που παριστάνει τον σπουδαίο σε παλαμάκηδες για να αισθάνεται ότι ζει.

Η ζωή είναι για άτομα που αγωνίστηκαν σαν τον Καλόγερο. Εσύ και οι όμοιοί σου θα χαχανίζετε αύριο όλη μέρα και το βράδυ θα πάτε μόνοι για ύπνο ή θα αναζητήσετε girl friend experience σε καμμιά πουτάνα. Μέχρι εκεί είστε. :confused:

Άντε καλό κουράγιο να περάσεις κι αυτά τα Χριστούγεννα, γερομαγκούφη!

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.489
Πόντοι
25.467
Θα κοιμηθώ μόνο με τη γκόμενα. Το τρόπαιο μπορείς να το κρατήσεις για να έχεις κάτι να αγκαλιάζεις κι εσύ.:grin:
Στην κόντρα σου με τον Καλόγερο ΕΣΠΑΣΕΣ και κατέφυγες σε ένα (ακόμα) καραγκιοζιλίκι με μία στοχευμένη ψηφοφορία για να ζητήσεις βοήθεια. Αν θες βοήθεια δες ειδικό, γιατί εγώ δεν χαμπαριάζω με τα τσαλιμάκια ενός αποτυχημένου βλάκα που παριστάνει τον σπουδαίο σε παλαμάκηδες για να αισθάνεται ότι ζει.

Η ζωή είναι για άτομα που αγωνίστηκαν σαν τον Καλόγερο. Εσύ και οι όμοιοί σου θα χαχανίζετε αύριο όλη μέρα και το βράδυ θα πάτε μόνοι για ύπνο ή θα αναζητήσετε girl friend experience σε καμμιά πουτάνα. Μέχρι εκεί είστε. :confused:

Άντε καλό κουράγιο να περάσεις κι αυτά τα Χριστούγεννα, γερομαγκούφη!

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. :grin:

Με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι μου αφιερώσατε για μια ακόμη φορά λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας.

Από έναν μελλοντικό τιτλούχο Βαρόνο Μινχάουζεν 2022 το γεγονός τούτο αποκτά βαρύνουσα σημασία και ως εκ τούτου τελώ υπόχρεος. :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097
γιατι δεν κοιμαστε?

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. :grin:

Με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι μου αφιερώσατε για μια ακόμη φορά λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας.

Από έναν μελλοντικό τιτλούχο Βαρόνο Μινχάουζεν 2022 το γεγονός τούτο αποκτά βαρύνουσα σημασία και ως εκ τούτου τελώ υπόχρεος. :grin:
Έσπασες και ζήτησες βοήθεια... :klapseee:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.489
Πόντοι
25.467
Έσπασες και ζήτησες βοήθεια... :klapseee:

Αντιλαμβάνομαι την ταπεινοφροσύνη που δείχνετε. :grin:

Ταιριάζει απόλυτα και με των χαμηλών τόνων χαρακτήρα σας που ουδέποτε προέβει σε περιαυτολογίες και υπερβολές με σκοπό την αυτοπροβολή. :grin:

Οφείλω όμως να σας διαβεβαιώσω πως όλα τα καταφέρατε από μόνος σας, και με μόνο εφόδιο το πηγαίο σας ταλέντο. Το καταμαρτυρούν άλλωστε και οι τρομερές σας επιδόσεις στον άλλο διαγωνισμό που τρέχει (και στον οποίο σας εύχομαι καλή επιτυχία). :grin:

Μην υποτιμάτε λοιπόν τον εαυτό σας και θα δείτε πως όλα θα πάνε κατ΄ευχήν. :grin:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.133
Πόντοι
2.606
Που είναι ο @baros και δεν απαντάει στο κουδούνι? :think: :undecided::tickedoff:

Άνοιξε ρεεε....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom