athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.568
- Πόντοι
- 12.756
Εν τω μεταξύ, πήραν φωτιά και τα πρωινάδικα...για τους τσιφτετελοτετοιους ντε που θα βγουν ολοι μαζι σαν να πηραν φωτια τα σπιτια τους και θα μας κολλησουν στην κινηση μεχρι τις 3:30
761 κιλά ψωλιάγκοι κατασχέθηκαν ,αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ
ενταξει....τι θα γινει με την εορταστικη 1000μπα που μου εταξες? πρεπει να βγαλω το κοριτσι σοβαρα εξω σημερα ρε μπαρμπα....δεν παει αλλο το εχω εκθεσειΕυκαιρία να δραστηριοποιηθείς επαγγελματικά. Οργάνωσε μια καλλιέργεια ψωλιάγκων. Για τα χρήματα μη σε νοιάζει. Υπάρχει ήδη έτοιμος επενδυτής εκ Γαλλικής Ριβιέρας.
Πέρνα αύριο να πάρεις τα μισά, και τα υπόλοιπα το επόμενο Σάββατο.ενταξει....τι θα γινει με την εορταστικη 1000μπα που μου εταξες? πρεπει να βγαλω το κοριτσι σοβαρα εξω σημερα ρε μπαρμπα....δεν παει αλλο το εχω εκθεσει
οχι....δωσε 800 τουλαχιστον και τα αλλα να τα βαλω εγω....ουτε τσιγαρα δεν θα θα εχω μεθαυριο 25η Δεκεμβριου κριμαΠέρνα αύριο να πάρεις τα μισά, και τα υπόλοιπα το επόμενο Σάββατο.
Εγκράτεια. Έρχονται δύσκολες μέρες.οχι....δωσε 800 τουλαχιστον και τα αλλα να τα βαλω εγω....ουτε τσιγαρα δεν θα θα εχω μεθαυριο 25η Δεκεμβριου κριμα
μπαρμπα να στα βαλω κατω.....Εγκράτεια. Έρχονται δύσκολες μέρες.
τυπε δε σεηντ για να δεις που θα πανε τα λεφτα σου ποσα ραντεβου αραγεσ θα κλεισει ο τυπος τρουμπακης μετα απο τουτη την προκληση?Εγκράτεια. Έρχονται δύσκολες μέρες.
Τα εσώρουχα τι τα θέλεις; Αφού θα της τα βγάλεις.μπαρμπα να στα βαλω κατω.....
200 κοσμημα
200 εσωρουχα
200 ρεστοραντ
200 κλαμπακια
....με πολυ εγκρατεια σου λεω......πενομαι
ενταξει δωσε 600ρου αν και μου γαμας την μαγεια των χριστουγεννωνΤα εσώρουχα τι τα θέλεις; Αφού θα της τα βγάλεις.
Το μάζεψε.τυπε δε σεηντ για να δεις που θα πανε τα λεφτα σου ποσα ραντεβου αραγεσ θα κλεισει ο τυπος τρουμπακης μετα απο τουτη την προκληση?
Mr MALAKAS 2022 - Page 98 - bourdela.com forum
Το είχαμε ανάγκη και γίνεται πράξη μετά από 2 χρόνια!!! Λόγω έλλειψης χρόνου θα το πάμε με σύστημα ευρωλίγκα! Μέχρι 25 δεκεμβρίου 23:59 τα προκριματικά και μετά το final four σε τρία διήμερα! 8 επιλογές Καλή επιτυχία:rockon::rockon::rockon:www.bourdela.com
ενταξει δωσε 600ρου αν και μου γαμας την μαγεια των χριστουγεννων
οχι!!!!!!! εχω υποχρωσειςΘες να σου δώσω τα 800 σήμερα και να εξοφλήσουμε με το δώρο;
οχι!!!!!!! εχω υποχρωσεις
ΟΧΙ!!!!!Εντάξει 600 σήμερα κι άλλα 400 προπαραμονή Πρωτοχρονιάς. Ούτε ευρώ παραπάνω όμως.
μουνοκουναβοειναι μεγαλη γατα ο τρουμπακης. ειδε την μπανανοφλουδα και το πηρε αλλιως
Πως σε πετσοκοψε ετσι ο ΤΕΑΣ ρε αρκιντι;ΟΧΙ!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μουνοκουναβο