athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.470
- Πόντοι
- 12.756
κυνηγαει χαρτοπολεμους,απατεωνες,κλεφτες κλπΚαμιά δουλειά κάνει; ή μόνο για το γαμησι τα παίρνετε;
κυνηγαει χαρτοπολεμους,απατεωνες,κλεφτες κλπΚαμιά δουλειά κάνει; ή μόνο για το γαμησι τα παίρνετε;
Άμα τους σκοτώνει κιόλας αξιζεικυνηγαει χαρτοπολεμους,απατεωνες,κλεφτες κλπ
αν το αφησω το σκυλι στανταρακι ρεΆμα τους σκοτώνει κιόλας αξιζει
Καμιά δουλειά κάνει; ή μόνο για το γαμησι τα παίρνετε;
Nomiζα μαστοφ Ναπολιτάνο διότι εειπαμε για Ιταλία αλλά κ το κόρσο από εκεί είναι.....το ιδιο που εκανε δωρο σε μενα ΚΑΝΕ ΚΟΡΣΟ
το εχει βαλει φωτογραφιες αρκετες φορες
στο εχω γραψει αρκετες φορες οτι ειναι κανε κορσο αλλα σε εφαγε το μουνι και σεναNomiζα μαστοφ Ναπολιτάνο διότι εειπαμε για Ιταλία αλλά κ το κόρσο από εκεί είναι.....
Nomiζα μαστοφ Ναπολιτάνο διότι εειπαμε για Ιταλία αλλά κ το κόρσο από εκεί είναι.....
....Γλυφαδα το βγαζετε για εξασκηση?!?!?!Εξαιρετικός σωματοφύλακας.
Άριστο (σε ζευγάρι) για κυνήγι μεγάλων θηραμάτων. Π.χ., αγριογούρουνα, ελάφια, απατεώνες χαρτοπόλεμους και λοιπά.
εγω το βγαζω Γλυφαδα....Γλυφαδα το βγαζετε για εξασκηση?!?!?!
2500 χιλιάδες για σκυλί ρε μαλακές,αν σου βγάζει τον λαγό κ στον μαγειρεύει κιόλας ή βρίσκει τρούφες ξέρω γω εντάξει,αλλιώς ημαρτον που έλεγε κ ο μακαριτης
....Γλυφαδα το βγαζετε για εξασκηση?!?!?!
ναι αλλα δεν ειναι λιγο ανισορροπο σαν το δικο μουΑν θέλεις καλό pedigree, τα σκάς χοντρά. Κόρη πρωταθλητή Ευρώπης και πρωταθλήτριας Ιταλίας (μορφολογία φυλής).
Μη σας πω ότι μου έκαναν και μεγάλη έκπτωση λόγω κοινού γνωστού! Τα υπόλοιπα 4 αδέλφια της πωλήθηκαν 3.500 (τα θηλυκά) και 4.500 (το αρσενικό).
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Διόνυσο.
ναι αλλα δεν ειναι λιγο ανισορροπο σαν το δικο μου
θα γινει και αυτο καποια στιγμηΜια χαρά είναι η σκύλα σας. Λίγη επαγγελματική εκπαίδευση θέλει και θα δείτε άλλο σκύλο. Πιστέψτε με!
Το έχει αφήσει αμόρφωτο και θα φάει καμιά γειτόνισσα καμιά μέρα κ θα τρέχει ο ατενεζος στα δικαστήρια,όχι τίποτα άλλο θα έχει φύγει κ ο Αλέκος στη κολομπιαΜια χαρά είναι η σκύλα σας. Λίγη επαγγελματική εκπαίδευση θέλει και θα δείτε άλλο σκύλο. Πιστέψτε με!
εξω δεν μπορει να βγει και οποιος μπαινει μεσα μονο με συνοδεια γιατι εκει οντως υπαρχει θεμαΤο έχει αφήσει αμόρφωτο και θα φάει καμιά γειτόνισσα καμιά μέρα κ θα τρέχει ο ατενεζος στα δικαστήρια,όχι τίποτα άλλο θα έχει φύγει κ ο Αλέκος στη κολομπια
Το έχει αφήσει αμόρφωτο και θα φάει καμιά γειτόνισσα καμιά μέρα κ θα τρέχει ο ατενεζος στα δικαστήρια,όχι τίποτα άλλο θα έχει φύγει κ ο Αλέκος στη κολομπια
ρε συ δεν θελει αλλα σκυλια και αλλους ανθρωπους...Το "πρόβλημα" (σε αυτάκια) με αυτή τη φυλή είναι ότι χρήζει άμεσης και εντατικής κοινωνικοποίησης. Αλλιώς γίνονται επιθετικά με το παραμικρό.
ρε συ δεν θελει αλλα σκυλια και αλλους ανθρωπους...
απο μικρο ετσι...μονο με 2 σκυλια τα παει καλα και αυτο οχι ολες τις φορες
Ένα μυαλό ..ξεχνάει ,,στο εχω γραψει αρκετες φορες οτι ειναι κανε κορσο αλλα σε εφαγε το μουνι και σενα
Μόλις περνάω κ από το κυνοτροφειο του dimitrovgrad κάποτε ήταν το μεγαλύτερο ..τώρα δεν ξέρω....2η στα τζούνιορ στην έκθεση μορφολογίας.
Λογικη τιμη ειναι2500 χιλιάδες για σκυλί ρε μαλακές,αν σου βγάζει τον λαγό κ στον μαγειρεύει κιόλας ή βρίσκει τρούφες ξέρω γω εντάξει,αλλιώς ημαρτον που έλεγε κ ο μακαριτης