The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.649
- Πόντοι
- 25.467
Έχει να πέσει τρελό σκουπίδιασμα...
Ας προχωρήσει στους ημιτελικούς.και αν ζηλέψει ο στόκχολμ και το υιοθετήσει και στον άλλο διαγωνισμό αυτό?
θα είναι με ανοιχτή ψηφοφορίαΑς προχωρήσει στους ημιτελικούς.
Ρε τύπε, κάθεσαι και ασχολείσαι με το απόλυτο δίδυμο της μαλακίας: Λαλάκη και Λαδάκη;ας ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα οσον αφορα τον Αγιο που πολλοι ξερουν οτι εχω φιλικη επαφη χρονια..
Ειχε ενα εξαιρετικο μαγαζι(αρκετοι ξερουν που το ειχε),ηταν σχεδον παντα γεματο με εξαιρετικα μεζεδικλικια και ΠΑΝΤΑ περναγαμε πολυ καλα,
ειχε φαει εκει πολυς κοσμος απο το μπου(κακως για μενα),,
κουραστηκε-βαρεθηκε ,το πουλησε και ασχολειται με κατι αλλο..
τα υπολοιπα ειναι για τον ΜΠΟΥΤΣΟΝ που γραφονται
Υ.Γ..εχω επισκεφτει και εχει επισκεφτει το σπιτι μου πολλες φορες,εχω δει με τα ματακια μου την συλλογη ρολογιων του,
ΑΡΑ δεν υφισταται κατι ψευδες η μαιμουδιαρικο και μην ξεχναμε οτι πηγε Ιταλια,εσκασε 2500 για να φερει απλα ΕΝΑ σκυλι..
οποιος με αμφισβητησει ειναι απλα κομπλεξικος και μαλακας
ΑΥΤΑ
στηρίζω.θα είναι με ανοιχτή ψηφοφορία
θα πάρει ο καθένας ούτε τις μισές ψήφους αφού οι χέστρες και οι κλώνοι δε θα το ρίχνουν τόσο εύκολα
τα αποτελέσματα θα είναι τα ίδια όμως
εγώ στηρίζω πριν πάμε στα ημιτελικά να ανοίξουν οι ψήφοι που τώρα είναι κλειστές...όχι για να τις αλλάξουν αλλά για να δούμε ποιος μας ψήφισε και μετά να τον σκουπιδάσουμε σαν άνθρωποιστηρίζω.
Τι σκυλί έφερε;ας ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα οσον αφορα τον Αγιο που πολλοι ξερουν οτι εχω φιλικη επαφη χρονια..
Ειχε ενα εξαιρετικο μαγαζι(αρκετοι ξερουν που το ειχε),ηταν σχεδον παντα γεματο με εξαιρετικα μεζεδικλικια και ΠΑΝΤΑ περναγαμε πολυ καλα,
ειχε φαει εκει πολυς κοσμος απο το μπου(κακως για μενα),,
κουραστηκε-βαρεθηκε ,το πουλησε και ασχολειται με κατι αλλο..
τα υπολοιπα ειναι για τον ΜΠΟΥΤΣΟΝ που γραφονται
Υ.Γ..εχω επισκεφτει και εχει επισκεφτει το σπιτι μου πολλες φορες,εχω δει με τα ματακια μου την συλλογη ρολογιων του,
ΑΡΑ δεν υφισταται κατι ψευδες η μαιμουδιαρικο και μην ξεχναμε οτι πηγε Ιταλια,εσκασε 2500 για να φερει απλα ΕΝΑ σκυλι..
οποιος με αμφισβητησει ειναι απλα κομπλεξικος και μαλακας
ΑΥΤΑ
Τι σκυλί έφερε;
giati den koimasai?
Eβγαλε βόλτα το σκύλι τουgiati den koimasai?
Τι σκυλί έφερε;
το ιδιο που εκανε δωρο σε μενα ΚΑΝΕ ΚΟΡΣΟΤι σκυλί έφερε;
γαμανε τα κανε κορσο ρε μαλακα...εγω δεν βαζω φωτος εχει γρουσουζηδες2500 χιλιάδες για σκυλί ρε μαλακές,αν σου βγάζει τον λαγό κ στον μαγειρεύει κιόλας ή βρίσκει τρούφες ξέρω γω εντάξει,αλλιώς ημαρτον που έλεγε κ ο μακαριτης
Καμιά δουλειά κάνει; ή μόνο για το γαμησι τα παίρνετε;γαμανε τα κανε κορσο ρε μαλακα...εγω δεν βαζω φωτος εχει γρουσουζηδες