celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.144
- Πόντοι
- 6.056
Τον χασαμε αυτον.Τον ψαχνουν για φοροδιαφυγη
Τον χασαμε αυτον.Τον ψαχνουν για φοροδιαφυγη
Σοβαρά?Δεν το ήξεραΤον χασαμε αυτον.Τον ψαχνουν για φοροδιαφυγη
Εντάξει, ΛΕΕΙ ΟΤΙ έστειλε φωτό από κάποιο πιστοποιητικό, ISO9342984380184 στο μέλος εκ Στοκχολμεως άρα έτσι θα είναι. Μπορεί να έχει και πιστοποιητικό μαλακα αλλά να ντρέπεται να το δείξει δημόσια και το στέλνει ιδιωτικώς σε μέλη. Και βέβαια εμείς πιστεύουμε το μέλος εκ Στοκχολμεως και το εμπιστευόμαστε απόλυτα παρόλο που έχει 2 μήνες στην παρέα μας.Παρατηρήσατε όμως κάτι αξιοπερίεργο;
Ο κ. τελοσταλόνης69697052345560600022, όλο γράφει για το πανερίσιο πανεράι του Μπαρόκου, αλλά δεν μας έχει πεί τι ρολόι φορά ο ίδιος.
Επιτέλους έγραψες και ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ μετά από τόσα χρόνια ανάμεσα μας.Δεν έχω πλέον κανένα. Τα σκότωσα για να βγάλω δυο εβδομάδες συσσίτιο.
Εντάξει, ΛΕΕΙ ΟΤΙ έστειλε φωτό από κάποιο πιστοποιητικό, ISO9342984380184 στο μέλος εκ Στοκχολμεως άρα έτσι θα είναι. Μπορεί να έχει και πιστοποιητικό μαλακα αλλά να ντρέπεται να το δείξει δημόσια και το στέλνει ιδιωτικώς σε μέλη. Και βέβαια εμείς πιστεύουμε το μέλος εκ Στοκχολμεως και το εμπιστευόμαστε απόλυτα παρόλο που έχει 2 μήνες στην παρέα μας.
Κατι τετοιο πηρε το ματι μου προχθες στην τβΣοβαρά?Δεν το ήξερα
Σκληρά τα λόγια σου.Γράφω στην ποιμαντορική μου ράβδο και τους δυό τους.
Ειχε ανεβασει φωτο(λιγο θλοες απο τις καρτες) και τις εσβησε λιγο μεταΓράφω στην ποιμαντορική μου ράβδο και τους δυό τους.
ας ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα οσον αφορα τον Αγιο που πολλοι ξερουν οτι εχω φιλικη επαφη χρονια..
Υ.Γ..εχω επισκεφτει και εχει επισκεφτει το σπιτι μου πολλες φορες,
ΑΥΤΑ
Προφανώς για να μην αποκαλυφθεί το ερασιτεχνικό φωτοσοπ.Ειχε ανεβασει φωτο(λιγο θλοες απο τις καρτες) και τις εσβησε λιγο μετα
Λιγο πριν ανεβασεις εσυ ηταν,λογικα θα το ειδαν και αλλοιΠροφανώς για να μην αποκαλυφθεί το ερασιτεχνικό φωτοσοπ.
Μαλιστα,τον παιρνει κι ο Τακης δηλαδη?
Πολύ καλό!
Σου το δίνω.
δεν το θελω...συνεχισε να το δινεις στον αθηναιο που εχετε (φιλικη) επαφη χρόνια...
Πολύ καλό!
Σου το δίνω.
Μέσα σε 1,5 δευτερόλεπτο στάνταρ ξεχείλιζε αυθεντικότητα η φωτό. Αλλά αφού επιβεβαιώνει ο φίλος μας εκ Στοκχολμεως που είναι ανάμεσα μας τους τελευταίους μήνες, "πρέπει" να πιστέψουμε περισσότερο από μια φωτογραφία που στέκει αγέρωχη ακόμα στη θέση της.Λιγο πριν ανεβασεις εσυ ηταν,λογικα θα το ειδαν και αλλοι
δεν το θελω...συνεχισε να το δινεις στον αθηναιο που εχετε (φιλικη) επαφη χρόνια...