Λοιπόν
Έγω επειδή βρεθηκα με την Βανέσα μια φορά έχω να πώ τα εξής
1. Η κοπέλα είναι κοπέλα και όχι εγχειρισμένη οπως ακούστηκε πιο πάνω. Είναι ακρως θυλική (αν και λίγο γεματούλα δε θα διαφωνήσω). Τόσο από κίνηση, φωνή, εκφράσεις, σωματότυπο κ.α.
2. Αυτό το thread που έλεγε ότι είναι φορέας (στο adoos) το είχα διαβάσει...και μετά από λίγο οποιος το δίαβασε θα είδε και την απάντηση του ίδιου τύπου που εβγάλε την βρώμα (μπήκε καμια μερά μετα και
εκανε ποστ ότι ελεγε ψέματα και διάφορες μαλακίες)
3. ΔΕΝ είναι ξεπέτα η κοπέλα. Μπορώ να πώ από θέμα συμπεριφοράς ήταν η καλύτερη που έχω συναντήσει ως τώρα. Έδωσα 100 ευρώ (+20 για αυταρχικό πρόγραμμα) και κάθησα περίπου 1 ωρα και 10-15 λεπτα.
Καμιά βιασύνη απολύτως. Μπήκα μέσα καθίσαμε κάναμε ενα τσιγάρο, μιλήσαμε, κάναμε τα δικά μας, μετά αράξαμε κανα 10λεπτό ακομά να κάνουμε άλλο ένα τσιγάρο και έφυγα.
4. Ο χώρος καθαρός και προσεγμένος (κρεβάτια , μπάνια , πετσέτες κλπ)
Βεβαία οπως λέει και ένας φιλός ποιο πάνω, στο τέλος μου πέταξε και μια σπόντα για το αν θα γούσταρα άλλη φορα τριο με τρανς μαζί.
Γενικά μπορώ να πώ οτι αν και από θέμα εμφάνισης δεν ήταν η καλύτερη που έχω συναντήσει
από θεμα απόδοσης και απο θέμα του αν πίασανε τόπο τα λεφτά μου την βάζω στην κορυφή.
Μακάρι να είχαν τέτοια συμπεριφορά και πολλές άλλες επαγγελματίες που έχω συναντήσει.
Αυτά. Δεν εχω κάτι ουτε την γνωρίζω περισσότερο την κοπέλα.
Απλά ειπα να μοιραστώ και την δικιά μου εμπειρία.