Νέα

Βανέσσα από Adoos

• Μέλος που άνοιξε το νήμα norton13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
σωστος ο παιχτης

and_patra

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
8
Πόντοι
1
Θίχτηκες?? και αν οχι, ποια ειναι η αγνωστη λεξη που έχεις? τι δεν καταλαβες?
εσυ τι εισαι? δικηγορος αυτουνου που το εγραψε?
οταν λεει ¨πηραν χαμπαρι τους μιναρες οτι τον περνουν" εσυ τι καταλαβαινεις?
δηλαδη τι θελει να πει? οτι οι πατρινοι ειναι γκει?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
εσυ τι εισαι? δικηγορος αυτουνου που το εγραψε?
οταν λεει ¨πηραν χαμπαρι τους μιναρες οτι τον περνουν" εσυ τι καταλαβαινεις?
δηλαδη τι θελει να πει? οτι οι πατρινοι ειναι γκει?
δεν ειπε κατι τετοιο ο ανθρωπος!
το πας πουστης πατρινος δεν ισχυει εδω!!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
παλαιοτερα ειχε αγγελια το τρανσακι σαν διδυμο με μια γυναικα...ανωμαλα κοριτσια η κατι τετοιο λεγοντουσαν...και ειχαν και πολλες φωτος απ οτι θυμαμαι...και ειχαν και πολλες αρνητικες κριτικες...τοτε ειχαν χωρο αν θυμαμαι καλα η στο π φαληρο η στη νεα σμυρνη και θελαν σαν διδυμο απο 160 και πανω αν θυμαμαι καλα...αλλα απ την πολλη πελατεια το διαλυσανε.. :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τι ειπε δηλαδη ρε παιδια?
μονο εγω δεν καταλαβα?
ας μας απαντησει να δουμε τι εννοουσε.
εννωουσε ο ανθρωπος οτι δεν γαματε καλα οι πατρινοι.ολο με αθηναιους γαμιουνται οι πατρινιες.μαθετε να γαματε ρε,να μας ξελαφρωστε και μας λιγο. :2funny: :2funny: :2funny:

and_patra

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
8
Πόντοι
1
εννωουσε ο ανθρωπος οτι δεν γαματε καλα οι πατρινοι.ολο με αθηναιους γαμιουνται οι πατρινιες.μαθετε να γαματε ρε,να μας ξελαφρωστε και μας λιγο. :2funny: :2funny: :2funny:
μια χαρα γαμαμε φιλε μου, μια χαρα.
εμεις να δεις ποσες αθηναιες γαμαμε...
φοιτιτριες κτλ...
να δουμε cg ποτε θα ερθουν...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
μια χαρα γαμαμε φιλε μου, μια χαρα.
εμεις να δεις ποσες αθηναιες γαμαμε...
φοιτιτριες κτλ...
να δουμε cg ποτε θα ερθουν...

Απόψή μου είναι πως η περί ου ο λόγος είναι γυναίκα, παλιά έβαζε αγελία μαζί με μια τρανς μου φαίνεται τη Μανια που επίσης βάζει αγγελίες και στο adoos, αλλά έχω βρει  και αγγελίες ενός τύπου που ισχυρίζεται ότι αυτή η Βανέσσα είναι φορέας και κάτι τέτοια... τώρα αν είναι κανένας πικραμένος και θέλει να της διαλύσει την πελατεία ή αυτά που λέει έχουν κάποια δόση αλήθειας δεν το γνωρίζω... σαν γκόμενα πάντως εμένα δεν μου λέει μία...

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Παίδες  το μείζων δεν είναι  αν τον λέγαν Μπάμπη,  όταν ήταν φαντάρος ..........
Το μείζων είναι  πως σε κάποιο  νήμα αναφέρθηκε ότι  είναι φορέας.  ( ΕΔΩ νήμα !)
Μπορεί και να ήταν δυσφήμιση – κακεντρέχεια  κτλ.
Μια β’ σκέψη πάντα  κάνει καλό ....

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
παλαιοτερα ειχε αγγελια το τρανσακι σαν διδυμο με μια γυναικα...ανωμαλα κοριτσια η κατι τετοιο λεγοντουσαν...και ειχαν και πολλες φωτος απ οτι θυμαμαι...και ειχαν και πολλες αρνητικες κριτικες...τοτε ειχαν χωρο αν θυμαμαι καλα η στο π φαληρο η στη νεα σμυρνη και θελαν σαν διδυμο απο 160 και πανω αν θυμαμαι καλα...αλλα απ την πολλη πελατεια το διαλυσανε.. :2funny: :2funny: :2funny:
Τραβελλοεταιρεία!!!
Μπουχαχαχαχαχαααααα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Παίδες  το μείζων δεν είναι  αν τον λέγαν Μπάμπη,  όταν ήταν φαντάρος ..........
Το μείζων είναι  πως σε κάποιο  νήμα αναφέρθηκε ότι  είναι φορέας.  ( ΕΔΩ νήμα !)
Μπορεί και να ήταν δυσφήμιση – κακεντρέχεια  κτλ.
Μια β’ σκέψη πάντα  κάνει καλό ....
Αυτό είναι σοβαρό ρε γαμώτο!!!  :think:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ναι καποιος το χε πει αυτο..αλλα που να ξερεις...

petros3005

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Λοιπόν
Έγω επειδή βρεθηκα με την Βανέσα μια φορά έχω να πώ τα εξής
1. Η κοπέλα είναι κοπέλα και όχι εγχειρισμένη οπως ακούστηκε πιο πάνω. Είναι ακρως θυλική (αν και λίγο γεματούλα δε θα διαφωνήσω). Τόσο από κίνηση, φωνή, εκφράσεις, σωματότυπο κ.α.
2. Αυτό το thread που έλεγε ότι είναι φορέας (στο adoos) το είχα διαβάσει...και μετά από λίγο οποιος το δίαβασε θα είδε και την απάντηση του ίδιου τύπου που εβγάλε την βρώμα (μπήκε καμια μερά μετα και
εκανε ποστ ότι ελεγε ψέματα και διάφορες μαλακίες)
3. ΔΕΝ είναι ξεπέτα η κοπέλα. Μπορώ να πώ από θέμα συμπεριφοράς ήταν η καλύτερη που έχω συναντήσει ως τώρα. Έδωσα 100 ευρώ (+20 για αυταρχικό πρόγραμμα) και κάθησα περίπου 1 ωρα και 10-15 λεπτα.
Καμιά βιασύνη απολύτως. Μπήκα μέσα καθίσαμε κάναμε ενα τσιγάρο, μιλήσαμε, κάναμε τα δικά μας, μετά αράξαμε κανα 10λεπτό ακομά να κάνουμε άλλο ένα τσιγάρο και έφυγα.
4. Ο χώρος καθαρός και προσεγμένος (κρεβάτια , μπάνια , πετσέτες κλπ)

Βεβαία οπως λέει και ένας φιλός ποιο πάνω, στο τέλος μου πέταξε και μια σπόντα για το αν θα γούσταρα άλλη φορα τριο με τρανς μαζί.

Γενικά μπορώ να πώ οτι αν και από θέμα εμφάνισης δεν ήταν η καλύτερη που έχω συναντήσει
από θεμα απόδοσης και απο θέμα του αν πίασανε τόπο τα λεφτά μου την βάζω στην κορυφή.

Μακάρι να είχαν τέτοια συμπεριφορά και πολλές άλλες επαγγελματίες που έχω συναντήσει.

Αυτά. Δεν εχω κάτι ουτε την γνωρίζω περισσότερο την κοπέλα.
Απλά ειπα να μοιραστώ και την δικιά μου εμπειρία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom