George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.549
- Πόντοι
- 5.646
Από ότι φαίνεται…Νομιζω οτι θα περασουμε τέλεια μαζι …
Θα γαμηθούμε σημερα .... - Love List
Από ότι φαίνεται…Νομιζω οτι θα περασουμε τέλεια μαζι …
Θα γαμηθούμε σημερα .... - Love List
εγω προσωπικα ξερω τι εχεις δηλωσει αρκει να μην κατουραει στον τοιχο ολα τα αλλα μεσα ειναιΜοΥνογαμικος έχω δηλώσει, μπερδεύεσαι!!!
τυπε μου εδω τα μετραμε αλλιως τα χρονια. ισχυει ο κανονας Χ=Ν-10 με Ν>28Κάτσε , κάτσε .
Τώρα είναι τριάντα .
Έκανε πάταγο πριν 10+12 χρόνια και ήταν τότε 27-28 ??
Γιατί δεν μου βγαίνουν?
Ωπα ! τι εχουμε εδωViber 6983430658
Ε δεν νομίζω να προχωρήσεις..εάν ακούσεις την φωνή του γραμματέακαθε κοπελα εχει δικαιωμα να διαφημιζεται οπως γουσταρει...εξαλλου ελευθερο ανταγωνισμο εχουμε...αλλα εμενα η επικοινωνια μονο μεσω viber δε μου κανει...αν δεν ακουσω φωνη πρωτα και δεν μιλησω τουλαχιστον 1 λεπτο στο τηλ. δεν προχωραω...κι αυτο μ εχει γλυτωσει αρκετες φορες...τελοσπαντων...ωραια κωλαρα anyway
Ο,τι και να ειναι λιγο εως καθολου μας νοιαζει.Ναι αλλα προς τιμη της εχει μια πληρη αγγελια με σωστη ενημερωση.
Αυτο σημαινει η ειναι διαβασμενη....η εχει δασκαλο.
έλα να κάνω την αρχή και να γκρινιαξω. το 10ρικο τι το ήθελε στην τιμή??παιδια παιρνω στοιχηματα για σε ποια σελιδα θα εχουμε τις κατηγοριες για αγαπουληδες/νταβαδες και σε ποια σελιδα τα παραπονα για την τιμη
Εμενα με κέρδισε πάντως.Ο,τι και να ειναι λιγο εως καθολου μας νοιαζει.
Το θεμα ειναι οτι γλίτωσε και αυτη και εμεις απο γνωστα μαλακισμενα σχολια.
Ας παρουν μπουσουλα ολες οι νεες υποψηφιες που θα ανοιξουν νημα πως αποφευγεις την μαλακια...
Κανονικά, η άρνηση προσφοράς αυτού του κώλου, έπρεπε να τιμωρείται βάσει νόμου...Viber 6983430658
Ενδιαφέρων !!!Τους χυμούς μας...!!!
Goodmorning...Ωραία...καλημέρα σας
Τι θα πιουμε σημερα ..,
καλημέρα σας
Τι θα πιουμε σημερα ..,
Πολύ ενδιαφέρον... όχι το ποτό...καλημέρα σας
Τι θα πιουμε σημερα ..,
Βγάλε το εσώρουχο...!!!καλημέρα σας
Τι θα πιουμε σημερα ..,