Νέα

Βανδαλισμοί στο μνημείο Μπελογιάννη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Ζονκ φίλος.
εφήρμοσες νόμο του νεύτωνα που ισχύει για σημειακές μάζες, χωρίς τριβές, με στιγμιαία ορμή και χωρίς αδράνεια σε κενό αέρος.

μεγάλε επιστημονα λοιπόν επειδή τα θεωρητικά δεν έχουν καμμιά εφαρμογή στην πραγματική ζωή αλλά αποτελούν απλώς μπούσουλα στο εν λογω παράδειγμα, επειδή η μάζα σου δεν είναι σημειακή έχει αδράνεια πολύ μεγαλύτερη στην πρώτη περίπτωση λόγω στιγμιαίας ορμής οπότε στην πρώτη περίπτωση το τουτούνι θα γίνει λαμπόγιαλο ενώ στη δεύτερη η ζημιά θα είναι πολύ μικρότερη.

αυτό είναι ένα απλό παράδειγμα του τι μπορεί να κάνει η απλή θεωρητική γνώση νόμων και αξιωμάτων που έχουν ένα κάρο παραδοχές που ουδέποτε μπορούν να εφαρμοστούν στην πραγματική ζωή.......

θες να πάμε και σε επόμενο παράδειγμα ή καλύφθηκες;

Υ.Γ.
πράγματι στη φυσική δεν ήμουνα καλός. ήμουνα άριστος.

Αυτή είναι δική σου φυσική! Και αμφισβητείς και τον Νεύτωνα, αλλά σε είχε προλάβει ο Έγκελς! :grin: :grin:.
Δηλαδή για πες μου η μάζα αυξάνεται αν πατιέται γκάζι; Που ΔΕΝ ισχύει ο νόμος του Νεύτωνα κύριε "άριστε";

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μάθε ποιά είναι η σχεση δυναμης ορμής.
στη συνέχεια κατανόησε τι σημαίνει ανομοιόμορφη κατανομή μάζας (ή συγκέντρωση όλης σε ένα σημείο), τι σημαίνει αδράνεια, τι ορμή, τι ώθηση και τα ξανασυζητάμε.
όλοι οι νόμοι του νεύτωνα εφαρμοσμένοι στην πραγματική ζωή πάνε στον κάλαθο.
στη ζωή ο χρόνος δεν είναι σταθερά αλλά διάνυσμα.
επόμενος.
ελα ρε περσονακο..... εσυ ησουν τοσο καιρο και μας κρυβοσουνα?

news-graphics-2007-_441537a.jpg

kokorakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αυτή είναι δική σου φυσική! Και αμφισβητείς και τον Νεύτωνα, αλλά σε είχε προλάβει ο Έγκελς! :grin: :grin:.
Δηλαδή για πες μου η μάζα αυξάνεται αν πατιέται γκάζι; Που ΔΕΝ ισχύει ο νόμος του Νεύτωνα κύριε "άριστε";
τύπε σήμερα το μενού περιελάμβανε φυσικές και κοινωνιολογικές διασκέδασεις άλλης διάστασης :)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
στο μακρόκοσμο που ζούμε ο χρόνος είναι σταθερά και ισχύει η νευτώνια φυσική :cheesy: (Κ = 1/2 επί Μ επί (V τετράγωνο) as far as I know. τώρα αν συζητάμε για ένα αμάξι στη γη και ένα στον Ουρανό ή...υποατομικό αμάξι, εσύ ξέρεις.
τυπε μου δεν εχεις καταλαβει οτι τα ξερει ΟΛΑ!!! ουτε η θεια λενα να ηταν..

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στο μακρόκοσμο που ζούμε ο χρόνος είναι σταθερά και ισχύει η νευτώνια φυσική :cheesy:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

κακό πράγμα η ημιμάθεια.

Υ.Γ. 1
μεμάκο έγραψες.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

παρεμπιπτόντως έχει δει τη νοσοκόμα που παντρεύτηκε ο καριόλης;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. 2
κοκοράκη έλα ξεινά διάβασμα και άσε τα μπουρδέλα ....

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τυπε μου δεν εχεις καταλαβει οτι τα ξερει ΟΛΑ!!! ουτε η θεια λενα να ηταν..

οφείλω να ομολογήσω ότι έχεις αφιερώσει σημαντικό χρόνο για την ιστορία.
απλά όταν μοναδική πηγή είναι ο Πλεύρης και ο Αδωνις δημιουργείται ενα απόλυτο χωρόχρονο γνώσηε το οποίο καταρρίπτεται πολύ ευκολα με το παράδοξο του σρόντιγκερ.

kokorakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

κακό πράγμα η ημιμάθεια.

Υ.Γ.
μεμάκο έγραψες.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

παρεμπιπτόντως έχει δει τη νοσοκόμα που παντρεύτηκε ο καριόλης;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σε παρακαλώ πολύ μπορείς να μου πεις σε ποιες περιπτώσεις στο μακρόκοσμο και σε ποιες ταχύτητες :cheesy: o χρόνος αλλοιώνεται;
να ξέρω ρε παιδί μου, με τι ταχύτητα να πηγαίνω στη δουλειά, ενώ οι άλλοι δουλεύουν :cheesy:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
απλά όταν μοναδική πηγή είναι ο Πλεύρης και ο Αδωνις δημιουργείται ενα απόλυτο χωρόχρονο γνώσηε το οποίο καταρρίπτεται πολύ ευκολα με το παράδοξο του σρόντιγκερ.
δεν σε γαμω αποψε οσο και να τριβεσαι

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
νετ
σε παρακαλώ πολύ μπορείς να μου πεις σε ποιες περιπτώσεις στο μακρόκοσμο και σε ποιες ταχύτητες :cheesy: o χρόνος αλλοιώνεται;
να ξέρω ρε παιδί μου, με τι ταχύτητα να πηγαίνω στη δουλειά, ενώ οι άλλοι δουλεύουν :cheesy:

εγώ δεν είπα ότι αλλοιώνεται. συ είπας.
εγώ είπα ότι στους νόμους του νεύτωνα ο χρόνος δεν έχει διάνυσμα και μπορεί να υπολογίσεις τη θέση μιας μάζας ανεξαρτήτως του χρόνου.
αλλά τι να σου εξηγώ
γάματο.
κάνα κωλαράκι έχετε να ποστάρετε; 

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

URL]]

kokorakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: βάλε και λίγο σκουληκότρυπες και θεωρεία των υπερχορδών στη ψυχολογία των μαζών και έδεσες

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ξέρω κρατάς δυνάμεις να σε γαμήσει ο πλεύρης. κυριακή σήμερα. αργία μετά την πρωινή λειτουργία.
ναι καμαρι μου, αντε τωρα να κανεις το διαπλανητικο σου ταξιδι, αργια σημερα θα εχει λιγοτερα ουφο, μην τρακαρεις κιολας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom